Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dallajlamka

maz nie chce zmieniac pampersa po kupie-załamka...

Polecane posty

Gość dallajlamka

moowi,ze sie zerzyga i jak tylko wyniucha kupę to ucieka,co robić?

Gość kozanostra
przyniesc wiaderko, zeby nie zarzygal podlogi. to chyba tez jego dziecko?

Gość dallajlamka
no...chyba jego..ale pewna nie jestem:(

mój sie wzdrygal na początku:) potem został z malutką sam- a ta z pięknym uśmiechem na twarzy nawaliła mu kupki całą pieluchę:D a że to jego oczko w głowie to żeby nie odparzyła dupiny zmienił- najtrudniejszy jest zawsze pierwszy raz ;)

nie dziwię się,sama pamiętam-po porodzie przez dwa tygodnie była u mnie mama i to ona przewijała,bo też myślałam,że się zrzygam,poźniej wyjechała i nie miałam wyjścia,do przyjemności to nie należy,ale można się przyzwyczaić :-),zostaw może męża samego-jak pisała wyżej któraś dziewczyna-jak nie będzie miał wyjścia,to przewinie :-)

ike weszlam ta twój fotosik ale masz sliczna córcie , jaka słodka , zjadłabym ją a ten chlopczyk na zdjeciach to twój syn ?

Gość idiotkii maksymalne
jak podcieracie swoje smierdzace gownem dupska tez zygacie? rozowa_magia mamusiA ci rozklapioche tez myje jakie wrazliwe towarzystwo prosze prosze ciekawe czy tez wam tak smierdzi jak facetom robicie loda a oni wam minete

Gość beeznadziejny.
:D:D:D brawo ta pani

Gość ja odpowiadam
eeech, nawet nie wiem jak skomentować ufliczka i idiotki.... szkoda słów!

Gość idiotkii maksymalne
mnie nie musisz komentowac dziecka kupa smierdzi a mamusi pachnie??

Gość ja odpowiadam
nie, nie pachnie, mnie akurat to nie przeszkadza ani mojemu mężowi (kupa dziecka), ale Ty robiąc kupę nie masz jej pod nosem, prawda?

ja tam nie mam problemu. Kupa to kupa, trzeba przewinąć i wszystko a nie zastanawiać się czy mi dobrze czy nie dobrze. a jeśli chodzi i męża to mój też ucieka albo mnie woła. jeśli musi , bo mnie nie ma to przewinie.

Gość ja odpowiadam
teri - pod moim nosem, nie swoim, jeśli już trzeba Ci szuflą do głowy

ja sie w ogóle nie brzudze kupek córci.dla mnie one nie smierdza(moze juz sie przyzwyczaiłam).za to maz narzeka ze smierdzi,ale przebierze ja(jak mnie nie ma)bo tak to ja ją przebieram

Gość ja odpowiadam
poza tym, trzeba być choć odrobinę tolerancyjnym. Ja nie mam problemu z tym, że istnieją takie osoby jak ufliczek, czy ,że komuś śmierdzi kupa dziecka. Przyjmuję to do wiadomości i już. Jeśli mogę pomóc, to pomagam, jeśli nie to przynjamniej nie obrzucam błotem.

Gość ja odpowiadam
terri - no comments

powiem tak:pewne rzeczy robimy,bo lubimy,a inne,bo musimy,fizjologia ludzka jest,jaka jest,ale nie mam zamiaru wpadać w euforię na widok,czy też zapach niczyjej kupy-każda śmierdzi,po to się wlasnie myje,zeby nie smierdziec a wypróznianie i seks to dla mnie dwie różne sprawy

a mojej kuzynki córka, 1,5 roku, jak zrobi kupę to sama rzyga, bo jej śmierdzi.... taka delikatna :D:D:D

gabi- tak to mój synek ;) dziekuję za komplement- co prawda uważam , że moja córcia do piękności nie należy ( syn jako niemowle był bardzo ładny) to jest słodka o bardzo pocieszna. mąż oczywiście uważa że jest przepiękna bo ma urodę po nim;) i weź tu takiej dupki nie wytrzyj :D co do kupek- mój synek miał tak piekielne zatwardzenia , tak sie koszmarnie męczył, że największą radością było zrobienie przez niego kupy- mogła być śmierdząca i brzydka- najważniejsze że była...nie bardzo rozumiem jak można sie brzydzić takich rzeczy- tym bardziej , że teraz to teraz...ale jak dziecko będzie miało roczek dwa...to dopiero jest co wycierac...... mój mąż nie ma już z tym problemów ( syn jest z pierwszego małżeństwa więc wcześniej go ta przyjemnośc omienęła) poprostu za duzo wcześniej sie naczytał i naoglądał filmów , że to niby takie ohydne i śmierdzące-nie wiem jak u was u mojego dzidziusia w zasadzie kupka jest prawie niewyczuwalna

Ja też nie lubie z kupek przwijać no ale coż zawsze jak poczuję że maly sie zkupkal to męża proszę o przewinięcie . U mnie jest odwrotnie hihihi

Gość weszka
trudno, tak to jest ja dziecka nie mam, ale byłam babysitter pierwszy i drugi raz już mi rzygi podchodziły do góry potem juz było ok miłe i przyjemne to to nie jest, ale dla ciebie chyba tez nie , prawda ? zawsze można wstrzymac oddech przy otwarciu pieluchy, chybko obetrzec kupę , pieluchę wrzucic do wora i zawiazac; na tyle oddechu starczy a potem juz spokojnie wymyc tyłek czy tam obetrzec chustkami, dalej śmierdzi, ale juz nie tak tragicznie