Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Czemu chłopom zalezy tylko na jednym??!!

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

No czemu?? mam na mysli sex

Gość kolareska
każdemu kto rozpoczął życie seksualne zalezy na seksie bo wie jaka daje przyjemnosc

Gość nieprawda ja mam 27 lat
i nie mam zamiaru uprawiac nigdy seksu !!! dotykanie , całowanie moze byc ale nic wiecej !!!! sex nie jest najwazniejszy !

Chyba nie wszystkim facetom chodzi tylko o to.. Mialam kiedys super kochanka.. Przestal sie ze mna spotykac, gdy powiedzialam, ze głownie chodzi tylko o jedno... Wiec niekoniecznie :) Obrazil sie na mnie :D

Nie, pewnie mu się znudziłaś ... pretekst sama podałaś

Zwłaszcza, że mam po nim problemy z utrzymaniem stolca :(

to nie do końca jest tak, oni biorą to co my im same dajemy.... faktem jest że facet będzie dążyl do sexu z tobą, ale zanim to dostanie, mądra laska zrobi wszystko żeby sie o to postarał - nawet nie wiecie do czego oni są zdolni żeby zdobywać.... i nie przestawajcie być tymi trudnymi do zdobycia, bo to ich kręci- zauważcie że jak facet już dostanie to co chciał i jeszcze podane przez ciebie na tacy o co nie musial za długo zabiegać traci zainteresowanie twoja osobą, facet który musi się starac cały czas zakochuje się w tobie i nie zamieni cię na inną-łatwiejszą, bo oni lubia wyzwania,a nie natrectwo, łatwość brania, skakanie kolo swojej osoby - olejcieich trochę i zobaczycie jak będą biegać za wami....

Hm mm.. Niekoniecznie. Jak juz wyleczyl sie z obrazy, to pisal jeszcze do mnie smsy,ze chcialby sie spotkac.. Ale ja mam dziwna nature. Nie wchodze 2 raz w zwiazek ;) A moze tu chodzi o moja dume? Cholera wie.. W kazdym razie w zwiazku poza seksem liczy sie partnerstwo... A jelsi mowa o tym, czy seks jest najwazniejszy?? Nie. Jest jedna z WIELU waznych rzeczy w zwiazku. Tzn. Jest wiele waznych rzeczy na rowni.. Nie ma czegos takiego lepsze, czy gorsze. Liczy sie wszystko, kazdy szczegol. O tym, ze tak jest ludzie dowiaduja sie czasami za pozno :)

Gość a na czym ma nam jeszcze
zalezec?

a tak poza tym lubie sie zadowalac wyciorem do butelek

a na czym ma nam jeszcze 🌻 no właśnie na czym ma wam jeszcze zależeć, dobre pytanie.... nam też przestaje zależeć na was, dlatego zajmujemy się sobą i znajdujemy zainteresowanie gdzie indziej....

Gość jestes glupia
i wlasnie dlatego zalezy im tylko na jednym bo do innego niczego sie nie nadajesz

"nam też przestaje zależeć na was, dlatego zajmujemy się sobą i znajdujemy zainteresowanie gdzie indziej" i dlatego, ze wam przestaje zalezec, nam zalezy tylko na jednym :P

NA: partnerstwie ( w zlych chwilach masz kogos, kto Cie wspiera) rozmowie ( w starosci juz nie ma seksu,bo to graniczy z cudem) trzymaniu za reke patrzeniu w oczy rodzinie, dzieciach imprezach wspolnych znajomych W kazdym zwiazku chodzi o udane zycie o smianiu sie i plakaniu razem.. Chodzi o milosc... Bez calkowitego oddania, kochania, zaufania nie bedzie nigdy udanego seksu... W zyciu tak naprawde chodzi o milosc... Seks jest albo poczatkiem czegos trwalego, albo koncem czegos najgorszego.. Jest tylko dodatkiem, ale bardzo waznym :D

a na czym ma nam jeszcze 🌻 ja nie mówie tego złośliwie, poprostu tak się dzieje w większości związków, albo nie zależy im obojgu, albo jemu nie zależy a ona ugania sie za nim jak idiotka- to jest chore, nie na tym to powinno polegać, nawet jeżeli spotykamy się na początku i nie ma jeszcze mowy o uczuciach typu-miłość,zaangażowanie itp.

A moze jednak zalezy im tylko na jednym... Praktycznie zaden facet sie nie wypowiedzial... To oznaczaloby, ze oni sami nie wiedza jak jest.. Moze jest jeszcze jakis podzial na roczniki.. A moze \"biega\" tu o mentalnosc ludzi. Moze tak sie przyjelo i tak kazdy uwaza( bo tak babcia mowi).. Taka tradycja, ze tylko to sie liczy Mysle, ze ocena innych jest egoizmem w tej sprawie.. Niech kazdy sam odpowie sobie na to pytanie i kazdy niech sam odpowie sobie na czym mu zalezy :)

ok, ja tylko zartowalem. Tak na serio, to nawet dziewczyny nie mam. A gdybym mial to pewnie nie zalezaloby mi tlyko na seksie. Ale co mi po tym, jak zadna mnie nie chce.

a na czym ma nam jeszcze 🌻 dlaczego nie masz???????? może sprzeczne sygnały wysyłasz do plci przeciwnej...

Gość a mój facet
robił eksperymenty na mnie i sprawdzal czy wytrzymamy dzien razem bez sexu... widzimi się nieczęsto i za każdym razem się kochamy... ale on sobie wymyślił ze zobaczy czy damy radę, i kiedy już mialo dojśc do zblizenia to kombinował... a to chodź na spacer a to chodź coś zjemy... potem jak mi powiedział to oboje się śmailiśmy...:D

jakie sprzeczne sygnaly, bo nie rozumiem? ;)

a na czym ma nam jeszcze 🌻 ty mi powiedz, ile masz lat? Może to ty sie bronisz i nie dopuszczasz do siebie żadnej, może czas zburzyć mur jaki zbudowałeś.....

Gość a mój facet
kiedyś nawet stwierdziliśmy ze wybierzemy się do muzeum traktorów (o ile takie istnieje) i też będzie fajnie... aczkolwiek lubimy też poeksperymentować i kochać się w dziwnychmiejscach... moglibyśmy się niepowstrzymać:D ale zazwyczaj świetnie się bawimy bez sexu

Gość bo jesli nie ma z toba o czym
gadac,robic cos ciekawego to mysla tylko o sexie proste:D

Gość _____hehehe
Do ---> nie rozumiem tego Laskom też zależy tylko na jednym Na kasie faceta. Czasem na urodzie, ale kasa to podstawa. No i kto tu jest monotematyczny. ;P

bo jesli nie ma z toba o czym 🌻 masz rację, bo jeżeki nie mają dwie osoby o czym ze sobą rozmawiać to nigdy to nie będzie nioc więcej niż tylko seks.... i kobitki myślcie co chcecie, ale jak sie same zgadzamy na taki związek to w ich oczach jesteśmy puste i zbędne jak butelki po piwie...

Gość a mój facet...
no właśnie... kobiety liczą na kasę faceta... ja sama mojemu nie pozwalam na siebie wydawać kasy bo uważam ze to nie potrzebne... można to spożytkowac w inny sposób...mądrzejszy i ważniejszy...

_____hehehe 🌻 widać nieodpowiednie dziewczyny wybierasz, sam obracasz się między lalami barbie, a takie naprawde na nic innego nie patrzą, to dużo twojej winy w tym wszystklim....