Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna pani domu

perfekcyjna pani domu oglądacie ten program???

Polecane posty

Gość nie czytałam całego topiku
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie kamienia :)

Gość majka199999
Witam wszystkich czyścioszków ;) Mam pytanie: Czy Ta PERFEKCYJNA PANI DOMU lub inny program tego typu jest obecnie na zwykłym TVN? (bo TVN Style nie mam niestety). A jestem bardzo zainteresowana takimi programami. Pozdrawiam. M.

Nie mam pojęcia czy i na zwykłym tvn jest, bo ostatnio uwagę moją skupiła inna tematyka, ale program A uzależnia i wraca się do niego niczym bumerang :D pozdrawiam wszystkich, bo widzę, że jakaś przerwa wakacyjna się zrobiła, a tutaj jest zbyt wiele cennych jak dla mnie wiadomości, żebym tak pozwoliła ulecieć mu w bezkres kafeterii :D pozdrawiam pozytwnie zakręcone :)

Gość kaska2
Witam. Ostatnio przypaliłam troszkę żelazkiem satynowa bluzkę, czy są jakieś porady na temat tego aby ten defekt stał się mniej widoczny? Pozdrawiam

Gość mamaity
Madzik! Mam nadzieję że koleżanka nie posłuchała twojej rady z pumeksem bo rada ta=porysowana armatura! :-D

kamień i rdzę z okolic kranów i innym metalowych części usunęłam octem :) Ocet na gazę czy watkę, przyłożyć, poczekać i przetrzeć :)

Gość wwww
witam dziewczyny prosze powiedzcie mi kiedy jest ten program bo ostatnio jakos nie mogę trafic??? pozdrawiam :)

Gość Monika_024
Co do nieprzyjemnego zapachu octu, proponuję dodać kilka kropel jakiegoś ulubionego olejku zapachowego, wtedy na pewno bedzie przyjemniejszy zapach

Gość Eivee
PPD idzie teraz we czwartki o 11.50 :)

Gość okookokoko
jest może ta książka jako ebook?

Gość mloda kuchareczka
Niestety jak w necie nie znalazłam ani ebooka, ani odcinków PPD, nawet po angielsku:(. Jak ktoś posiada, to niech sie podzieli prosimy:)

Gość marina17
Jakiego rodzaju była to plama i czym ją usunęłaś ???

Gość ozywiaczka
Ozywiam temat! ;) Szkoda, że nikt ze starej ekipy nie pisze... Bardzo motywowały mnie wpisy dziewczyn, które relacjonowały postępy w porządkowaniu domów/mieszkań...

witam wszystkich... coś nam temacik zdechł.. nikt już niesprząta :D ?? ja właśnie w trakcie sprzatania.... walcze z ubraniami.. których nie mam gdzie trzymać... tzn gdzie to mam tylko nie mam w czym...

Gość Joela
Beznadziejna-kup na allegro worki prozniowe.Są świetne.Napakujesz ciuchow,odsysasz odkurzaczem powietrze i płaski worek zawsze łatwiej upchniesz.A ja już po porządkach wiosennych i czekam na słońce,żeby ruszyć do ogrodu

joela>> z tymi workami to dobry pomysł... ale bardziej by mi sie przydały półki w garderobie(bo narazie pusta)... :D a u mnie piękne słońce dzisiaj .. właśnie sie zastanawiam czy troszke do ogrodu nieskoczyć... coś pograbić przynajmniej

Hejka :) Kto ze mną jutro przegląda szafy z ciuchami i super zimowe rzeczy chowa do wora? :D

ha! to mnie wyprzedziłaś :D A skoro jesteś już po, to doradż mi w czym je przechowujesz? Mam z tym problem. Pudło kartonowe nie wydaje mi się dość dobre, poza tym mamy nieduży otwór włazu na strych i takie większe pudło się nie mieści, a w takie małe to niewiele wchodzi z tych zimówek. Worki też się za bardzo nie sprawdziły, bo syn jak je wnosi na górę - ja mam lęk wysokości - to potrafi zrobić dziurę :O W bardzo dalekich planach jest wizja potężnych, szczelnych szaf w pokoju w przyziemiu, gdzie będzie się wieszało i odkładało ciuchy sezonowe i wtedy czy przewietrzyć, czy coś znaleźć nie będzie problemu, ale to ho ho i jeszcze dalej ;)

Gość mojezielonefoki
Można sobie sprzątać, a dziecko i mąż zaraz wszystko zapaskudzą... :( A później nic nikomu nie przeszkadza. Zresztą mi też powoli robi się wszystko jedno, byle tylko robactwo nie latało po domu... Gdybym była Bogiem, na pewno nie wymyśliłabym świata, w którym wszystko powoli się paskudzi, rozlatuje, rdzewieje, a biedne stworzenia zapiep***ją żeby za miesiąc i tak było tak samo :) I głównie zasuwają oczywiście stworzenia płci żeńskiej. Pewnie dlatego w Boga nie wierzę :D

Siemka sprzątające kobietki i te kontemplujące sprzątanie ;) beznadziejna pani domu//:) Co mam napisać do Ciebie, to zastanawiam się, czy weny na długaśniejszy post zabrakło? :P To też te grube wory padają ofiarą ,,złotych,, rączek mego dziecięcia :O Poproszę inną opcję do przechowywania rzeczy :) mojezielonefotki//:) przesyłam 🌻 Fajnie tak sobie ulżyć, prawda? Tyle naszego co sobie ponażekamy :D mnie to też pomaga, a przynajmniej potem nie skupia się jakoś drastycznie na rodzinie ;)

Gość hhhfh
Na koniec wyprać w ręcach padne!

Gość zlota56
witam najlepiej do przechowywania sprawdzaja sie u mnie worki próżniowe można dużo napakować a zajmują mało miejsca