Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrr

co to jest-flota samochodowa ?

Polecane posty

Gość to jest tak ze wiesz...
Jest to złożony system miedzypojazdowy. Jezeli mamy pojazdy A B C i pojazdy A i B sa sflotowane oraz pojazdy B i C są sflotowane to mozemy przyjąć ze pojazdy A i C równiez sa sflotowane.

Gość Vankbang

tak jak kolega powiedział wyżej. wiem że karta e100 pozwala uzyskiwać wielkie zniżki dla firm w tym zakresie.

Gość Kuriz
Dnia 17.06.2019 o 11:41, Gość Vankbang napisał:

tak jak kolega powiedział wyżej. wiem że karta e100 pozwala uzyskiwać wielkie zniżki dla firm w tym zakresie.

Chcemy zacząć przygodę z kartą e100, słyszałem o niej samo dobro. Prowadzimy firmę rodzinną, mamy 4 aktywnych kierowców – opłaci się? Przewozy na terenie kraju i państw sąsiadujących z Polską(rzadko na wschód :p)

Gość Eudemon
Dnia 24.06.2019 o 02:38, Gość Kuriz napisał:

Chcemy zacząć przygodę z kartą e100, słyszałem o niej samo dobro. Prowadzimy firmę rodzinną, mamy 4 aktywnych kierowców – opłaci się? Przewozy na terenie kraju i państw sąsiadujących z Polską(rzadko na wschód :p)

Jasne, że tak. Jeśli masz flotę i kursy na zachód, to jak najbardziej bierz E100.

Gość Tobu
Dnia 28.06.2019 o 10:54, Gość Eudemon napisał:

Jasne, że tak. Jeśli masz flotę i kursy na zachód, to jak najbardziej bierz E100.

W pełni się zgadzam. Jeśli prowadzisz firmę transportową i jeszcze nie masz karty paliwowej, to szybko się napraw :D E100 to jedyny sensowny wybór.

Gość Josicka

Jak chcesz dowiedzieć się więcej o flocie i to zajrzyj na blog motoryzacyjny https://dobraflota.pl/ - sporo informacji o flocie i ogólnomotoryzacyjnych. 

Gość Josicka

Jak chcesz dowiedzieć się więcej o flocie i to zajrzyj na blog motoryzacyjny https://dobraflota.pl/ - sporo informacji o flocie i ogólnomotoryzacyjnych.