Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki123

jak wyprawic roczek dziecku????

Polecane posty

w najblizszym czasie wyprawiamy dziecku roczek beda dziakowie,chrzesni nasi rodzice i my ogole okolo 18osob. Nie mam pojcia co powinno byc do jedzenia!robimy z mama salatki bedzie jakas rybka w occie rolmpsy, golabki, myslimy zeby najpierw podac flaczki pozniej juz gotowego jakiegos porcjowanego kurczaka z piekarnika a na koniec tort powiedzcie czy cos jeszcze powinno byc na stole? moze mamy ktore juz sa po roczku wiedza czego unikac? pomozcie prosze

WOW Viki jaka feta!!!!:D Mam Chrześniaczka 4-ro letniego i nie muszę pisać, że świętowałam Jego urodzinki już 4 razy:). U mojej Bratowej zazwyczaj jest torcik, kawka, sałatka owocowa, zimne napoje i szampan na cześć Małego. I powiem Ci szczerze, że to zawsze wystarczało. Do tego oczywiście dekoracja - baloniki, serpentyny.......zawsze było super i ja jako osoba z rodziny zawsze byłam zadowolona:) bo na urodzinkach Dzidzi nie chodzi przecież o wyżerkę, w tym dniu najważniejsze jest Dziecko:) i my z Rodziną zawsze właśnie interesowaliśmy się Oliwierkiem a nie tym co jest na stole:). Naprawdę nie ma chyba co wyprawiać aż takiej imprezy:) - wiem to z doświadczenia:)