Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka od niedawna

naruszasz czująść godnośc osobistą tutaj? licz sie z koncekwencjami i prokuratur

Polecane posty

o, diabli, pomyliłam dane osobowe pokrzywdzonym jest oczywiście \"moje dokarmiane jest\"

Gość Modern TR
owłosiona hemoroido- bardzo cię proszę i ostrzegam.

Do wiezienia! Pomylenie danych osobowych narusza moja godnosc, ot co. Czuje sie pokrzywdzona bo dzisiaj jest brzydka pogoda pfff Cala rodzina beknie. Ja to wiem.

Gość jestem waginalną efemerydą
Miałem na myśli, nie to że można ustalić IP i personalia posiadacza komputera (bo kto to napisał, to mogą już być wątpliwości w pewnych wypadkach wątpliwości) tylko, że z definicji jesteśmy tu anonimowi i nie występujemy w pełni jako MY, konkretne osoby tylko na przykład jako: waginalna efemeryda...

bardzo miły topik! nikt nikomu nie dogryza! dyskusja kulturalna i na poziomie :D

Kasia, Kasiu....proszę, nie pozywaj! Wiarygodna, wiarygodna. Już dobrze?

Ja to bym chciala pozwac kilka nickow ale mam problem. Hm. Moze ktos bylby tak mily i przedstawil mi sie z imienia i nazwiska? Ladnie prosze, potrzebne do prokuratury :P

Gość Modern TR
Dla niewtajemniczonych. komputer jest zarejestrowany. Posiada własne IP i informatycy sa w stanie zlokalizowac dany komuter i odszukac tomiejsce .Jest tu ktos z Informatyków to wie o czym mówię. To czy siedzi przy komputerze pies czy kot nie ma znaczenia.Są wydruki i godziny,zawsze znajdzie się winnyi nie ma najmniejszego problemu z tym. Co do śledztwa.jest szybkie i sprawne okreslenie.Trwa bardzo krótko.zapraszam ponownie do regulaminu.

Ustalą właściciela komputera? Posadzą? Ale będzie anarchia w firmach. Wtedy na pewno umówimy się wszystkie na wino.

hm... IP powiadasz... jak w gg sprawdzam po IP ludków z mojej firmy to widzę dokładnie to samo IP

mi się podobał ten topik tylko nudny się staje bo autorka się już nie odzywa :( wracam do pracy i zrobić obiad...

to moze niech ci,ktorych godnosc tak latwo urazic nie siedza tutaj??nie podoba sie ,to niech ida na czat na katoliku

Gość ghfdd
Dobra ludzie nie nabijajcie postow wtym glupim temacie.

Gość Modern TR
( zapytanie: Modern, trzeba by najpierw złamać prawo.) Udezrenie w czyjąś godnośc osobistą jest naruszeniem prawa.Poszukaj informacji w lekturach prawniczych.

a zreszta wiecie co...żygam juz sformuowaniem \"godnosc osobista\" ciągle cos uraża czyjąś godność, to już nudne i naduzywane

Gość Modern TR
zapytanie: Ustalą właściciela komputera? Posadzą? Nie posadzą. Grzywna jest.

Gość unijny liberal
wspanialy pomysl z tym pozwem. jak powsadzaja do wiezien to nareszcie bedzie komu te stadiony i autostrady budowac na Euro 2012 i to za miske zupy.

Gość gehehke
Modern, pieprzysz gościu. Owszem, jak się ktoś uprze, to może odszukać osobę po IP, tylko co dalej w związku z tym? Wy możecie co najwyżej go zbanować. A co do akcji prawnej: ludzie, czy wy nie rozumiecie, że to nie są przestępstwa ścigane z urzędu, tylko trzeba wynająć prawnika i zapłacić koszta procesowe?????

Gość ghfdd
wiadomo przeciez, ze zadna normalna osoba nie wniesie pozwu do sądu o to, ze ktos go obrazil na forum, a jesli nawet to sądy i tak takimi pierdolkami sie nie zajmują. no chyba ze jakies powanisjze przestepstwo. a moderator niech sie tak lepiej nie wymadrza, kazdy glupi wiec co to IP i tym podobne rzeczy :)

W lekturach prawniczych to ja przez całe prawnicze studia szukałam informacji i znajdowałam. I jeszcze raz ci piszę: nie da się złamać danych osobowych kogoś kogo nie można w żaden sposób określić.

Gość Modern TR
Najwidoczniej nie jestes doinformowana.Nie jestem nudny.Chcę tylko przekazac sprawę wam jak wygląda od strony prawnej.Pozdrawiam

Gość Modern TR
zapytanie: I jeszcze raz ci piszę: nie da się złamać danych osobowych kogoś kogo nie można w żaden sposób określić. Nikt nie mówi o złamaniu danych.Chodzi o odszukanie własciciela komputera, zlokalizowanie miejscowości, adresu i pociągnięcie go do odpowiedzialności.

Gość ghfdd
Nie wiem czy wiesz :) kazdy patrzy na to inaczej, a to ze Ty akurat tak to twoja sprawa. żaden normalny sedzia nie zajalby sie taka sprawą, ze np. ktos obrazil kogos na jakims glupim forum