Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka od niedawna

naruszasz czująść godnośc osobistą tutaj? licz sie z koncekwencjami i prokuratur

Polecane posty

Swoją drogą kafeteriuszka od niedawna, ale narozrabiała jak stara wyżeraczka. Oskarżmy ją o wszczynanie zamieszek.

Gość unijny liberal
wazny jest kontekst i autor wypowiedzi. np. trzeba by zbadac czy zwrot : czochraj bobra pisal zboczeniec czy milośnik zwierzat - ekolog.

Wyzywali ja z imienia i nazwiska? Wiedzieli, z kim maja do czynienia? Z Janka Kowalska czy z czerwona pantera pod pomaranczowym nickiem?

Gość gehehke
Postanowiłem wam delikatnie naświetlić sprawe godności osobistej, prawnika,poinformowac ,że jest cos takiego jak regulamin.Skoro pojawił sie taki teamat, chce jasno okreslic i powiedzieć ze jest kara grzywny za naruszenie godnosci osobistej forumowiczów i ze kazdy forumowicz moze wniesc skargę do kafeterii. To ich prawo. Chłopie, pieprzysz jak potłuczony. Regulamin: owszem, kara w nim przewidziana to ban dla zalogowanych. Prawnik jest od dawania rady. Karę grzywny wyznacza sąd w procesie cywilnym. Prokurator ma się to tego nijak. Słowem, nie wiesz, o czym mówisz.

Gość Modern TR
mamy u siebie prawnika , sprawę mozna oddac spokojnie do prokuratury.Odszkodowanie zawsze otrzyma poszkodowanybo jak mówiłem iles razy"uderzenie w godność osobistą , naruszenie jej jest przestępstwem w swietle prawa".Nie wiedzieliscie o tym na serio?

Modern jak ja, do CIEZKIEJ CHOLERY moge naruszyc godnosc osobista osoby o nicku ZielonyPomidor? aaaaa smieszny jestes

Gość Modern TR
raczej to ty nie wiesz o niczym.Skoro jest prawnik od udzielania rad, i instruowania to chyba cos to znaczy prawda? I jezeli ktos zgłasza naruszenie godnosci to uruchamia srodki aby doszło do procesu, itp...odszkodowania. Nie wiesz zbyt duzo, ale rozumiem.Skąd niby masz wiedziec skoro nie pracujesz tu i jestes przekonany tylko o tym,że prawnik jest po to by zabanowac...isntny absurd.

Kasia uwazaj, bo chyba moga cie podpiac pod rzad. A wtedy bedzie kiepsko :P

Gość aakkakakaka
Ja nie mogę, no jak grochem o ścianę!!!!!! Czy nie rozumiesz że prokuratora zajmuje się sprawami karnymi, a nie naruszeniem godnosci osobistej pani X???? Pani jak się czuje urażona może zalożyć sprawę CYWILNA!!!!!!!!

Modern ale wez mi wytlumacz taka sprawe Ja chcialam wyzwac calkiem inna osobe A ze kurcze ktos se zalozyl takiego nicka jak ma Jadzka to nie moja wina! CO TERAZ?

Gość Modern TR
Ill mozesz naruszyc godnośc osobistą zielonemu pomidorowi, ciętej ripoście i innej owłosionej nop wyzywając ją, oskarżając ja i posądzając tak jak swego czasu forumowicze posądzali o wyłudzenie pieniędzy jedna forumowiczkę a była niewinna. Przeszła ona dramat.Dlatego słowami, pismem który mozna udowodnic mozesz naruszyc ta godność. Nie mówiąc juz o biciu ale tu raczej niechodzi na kafe o bicie.

Gość aakkakakaka
Prawnik jest raczej od tego, żeby chronić WASZA dupę. A ty nei rozumiesz, co się do ciebie mówi, pojęcia nie masz, na jakim świeicie żyjesz i chyba jeszcze nie umiesz składać liter, bo nie rozumiesz co czytasz.

Gość tyle halo o nic
bo jakaś pani poczula sie urazona a jak ktoś pisze że go rodzice pobili do utraty przytomności albo brat gwałci siostrę itp to czemu tego nie dajecie sprawdzać prawnikowi i nie dajecie do prokuratora??????????????????????????????? śmiech na sali :O

No dobra ale ja myslalam ze pod tym nickiem kryje sie calkiem kto inny - no i co, czy ktos mi cos zrobi za taka NIEWINNA POMYLKE?

Gość Modern TR
kazdy pomarańczowy ma swój IP i komputer i zniego wypisuje i to jego sie odszukuje jezeli cię obrazi.

Gość aakkakakaka
Dokladnie, prokurator miałby zaiste tu wiele do roboty, tylko niekoniecznie tam gdzie ktoś kogoś nazwie kretynką.

Gość Modern TR
jezeli jest do udowodnienia cos to sie udowadnia.Np taka osoba powie ze to nie ona wtedy szuka sie takiej osoby która pisała pod tym samym nickiem.wszystko u nas jest do odszukania.na samym procesie nie bylem, ale wszystko jest do odszukania.I jezeli osoba powie to nie obrazałem to ktos sie podszył, wtedy szuka sie po IP tego drugiego i udowadnia się jemu.Dlatego najlepiej jak sie ma czarny nick wtedy łatwiej i sprawniej znależć.Dużej trwa szukanie pomarańczowych to fakt. Dlatego tyle tu obrazających tekstów pomarańczowych. Boją sie opbrazac na czarno? znają koncekwencje?najwidoczniej tak.

Modern, jak bum cyk cyk, znajde cie chyba po IP i nastukam ci do glowy. Wez wreszcie zrozum moj problem. Obrazilam pania o ksywie lafirynda bo bylam swiecie przekonana, ze to osoba znana mi z imienia i nazwiska. A ze to byl kto inny? Nosz cholera jasna, jego problem. I co, moga mnie skazac za to? Pomijajac kwestie, ze prokurator ma sie tutaj do tej sprawy jak ... Zaraz napisze, ze jestes stary kotlet. Bo cos mi swita, ze ty jestes Gienek Macedonski spod dwojki. Obraze Gienka, a pojde siedziec za jakiegos innego Zdzicha. I co w zwiazku z tym? Przeciez BEDE NIEWINNA!

Gość aakkakakaka
Dokładnie, modern spadaj, bo prawie masz wyobrażenie malego jasia.

Gość Modern TR
Ill prędzej ciebie odszukamy jezeli bedziesz tak cwaniakował.A moze na początek doigrasz sie bana za ublizanie? Opanuj emocje.

Gość ILL nie cwaniakuj juz tak

I to jest wlasnie ten problem - nie moge cie obrazic, bo nie wiem kim jestes. Jestes dla mnie nickiem a nie osoba. Jak ja moge wiec cie obrazic??? Wydaje mi sie, ze jestes kobieta. A mozesz byc mezczyzna. Powiem do ciebie: ty stary taborecie a sie okaze, ze jestes taboretka. Takimi porownaniami probuje ci pokazac, ze nie MOGE cie obrazic. Bo nie wiem kim jestes.

Gość ILL nie cwaniakuj juz tak
Mądralińska się znalazła i panoszy się tu.No zaraz mnie wyzwiesz moze.proszę bardzo czekam.Wez lepiej swoje nieposkromione emocje trzymaj na wodzy i zacznij szanowac ludzi jeżeli juz jestes pod czarnym nickiem.

Od kiedy to na kafeterii banuje sie za probe znalezienia odpowiedzi na pytanie? BEZ zadnych wulgaryzmow. pfffff