Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka od niedawna

naruszasz czująść godnośc osobistą tutaj? licz sie z koncekwencjami i prokuratur

Polecane posty

A co ty Modern chcesz od ill_ ze straszysz banem ?! ma 100% racji i bardzo trafne opinie na temat jw. za to ze wciąga cie nosem i zapędza w kozi róg ? w porównaniu twoimi czczemi wypowiedziami , wydaje ci się ze wiele wiesz, ale chyba tak nie do konca :o

Gość ILL nie cwaniakuj juz tak
On pisał chyba ze wyzwanie kogos od taboretów od zgniłych jajek nie jest przestępstwem.Z tegoco czytałam tu były bardziej skomplikowane zarzuty np posądzanie o jakies wyłudzenie itp, o wyzywanie bardzo agresywne.

na tej samej zasadzie ,mozna pozywac o oszustwo ludzi z randek itp portali ,ktorzy pisza ,ze sa przystojnymi blondynami ,a okazuja sie pryszczatymi kurduplami.

Gość Modern TR
Ill nie potrafi czytac, a powtarzac się nie bedę. I prosze mi tu nie pisac pod dwoma czarnymi nickami.:D Wiecie do kogo mówię?

Gość nielepiej sie miłować ludzie

AMEN Idziemy na kawe. A tak w ogole, to pomaranczowy nick ILL nie cwaniakuj juz naruszyl moja godnosc osobista twierdzac, ze cwaniakuje czego osobiscie nie czynie wiec prokurator mialby roboty po lokcie w tej sprawie. pffff Na rozluznienie zwieraczy: 🖐️ w oko

Gość klub podszywaczy
dupa ill moge sobie obrażać wszystkich i podszywać się ile chcę bo mam zmienne IP i mnie nie znajda hahahahahahahahaha

Gość nielepiej sie miłować ludzie
amen i kończcie to.Poczytałam i juz wiem.Nie obrażajmy się, szanujmy gust innych i ich sposoby na życie i ich poglądy.Dowidzenia

Gość znajdą cię kochana

Modern TR to nic, ze nie potrafie czytac. Chodz na kawe, moze cos z tego bedzie :P ;) ;)

Gość umimimiomomo
Gówno prawda bo posłanka Chojarska jest najpiękniejszom!

Gość umimimiomomo
ciekawe: Chojarska

Gość Modern TR
nie moge iśc na kawe bo jestem w pracy i sie musze urzerac z łajzami:)

Naruszyles moja godnosc prywatna ta odmowa 😭 Bywa :P

Gość tyle halo o nic
proponuję zbanować panią lub pana ;) Kasie-Puszczalską bo przecież jakas kasia może poczuć się urażona :P ill nie poczułes sie urazony po tym jak Moder nazwał cię łajzą???????? :P:P:P

Modern TR - może Ty i masz szczere chęci... i zapewne jesteś przyzwoitym człekiem, ale na prawie to znasz się strasznie słabo :-o Pozdrawiam uczestników tegoż topiku i idę stać w popołudniowych korkach :-o

e tam, bardziej zabolalo ze sie na kawe nie chcial umowic :P

Gość hojarska
hojarska

Gość hojarska
no nie, to już jest pzresada - moglibyście ustatkowac trochę tego autocenzora :o

łajzy???????????? i to mówi moderator? BRAWA! po prostu - ręce, nogi (biust też) opadają...

Gość klub podszywaczy
i tak wszystko co napisze bedzie na pania Franie u ktorej zamiatam i ona pozwala mi w zamian posiedziec chwole na necie a takze poczochrac swojego bobra.

Gość Modern TR
a ja właśnie pompuję budyń jest miło :-)

mam ochotę wsadzic autorce tematu rzodkiewkę w odbyt, a potem zjeść ją ze smakiem popijając zacnym piwem euroshopper z Alberta mmmh pycha, na samą myśl cieknie mi ślinka❤️:D

Gość Jagna Marczułajtis
kasia co tak sie sama podpuszczasz na tym topiku?lubisz sprowokowac ludzi do kłótni? domyslam sie ze swojemu męzowi czy dupcyngierowi tez wsadzasz rzodkiewki w tyłek i potem razem sie nimi objadacie po wyciagnięciu? zastanawiam sie czemu takie żałosne dziewuchy jak ty tu siedzą. Jestes denna.

Gość Jagna Marczułajtis
dodam tylko, ze z odbytu to najlepsze są kabaczki. A teraz idę trochę powalić głową w ścianę bo chyba mi sie ciota zbliża i mnie ciśnienie łapie