oleee 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 http://www.allegro.pl/item210112873_nowe_zolte_balerinki_rozm_36_.html Chodzi mi o coś takiego, nigdzie nie mogę znaleźc?? Widziałyście może w krk? Jak tak to podajcie nazwy sklepów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 widzialam gdzies takie w normalnym sklepie obuwniczym tylko ze czerwone. ale moze zolte tez juz sie pojawily. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vivienne 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 No 100 % wiedziałam takie tylko ,że czarne na stadionie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imili86 0 Napisano Lipiec 8, 2007 Bershka..Zara... hmmm w Dieschman moze zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam takie ale czarne Napisano Lipiec 8, 2007 kupiłam dwa miesiące temubyły jeszcze srebrne, brązowe i białe na stadionie korona u polki - ja kupiłam za 50 zł noszą się super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boje sie i tego i tego Napisano Lipiec 9, 2007 w podstawówce takie nosiłam/to jakies 18 lat temu.O jezu a 10 lat temu jeszcze sie smiałysmy jak mozna było to nosić...a teraz znów ta moda nadeszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tryku Napisano Lipiec 11, 2007 on te buty sprowadzaja z UK, takie same me dee_zee na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Lipiec 11, 2007 masz moze u siebie w krakowie sklep extreme? czy cos takiego? to jest sklep z ciuchami ale buty tez sa i takie tam widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do imili86 Napisano Lipiec 11, 2007 Bershka w Polsce?? Poza tym z tego co wiem, to sklepy Bershki to tak jakby dzial mlodziezowy Zary zagranica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pretty blond Napisano Lipiec 11, 2007 oczywicsie ze jest beresha w polsce! Złote Trasy -warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Lipiec 12, 2007 We Wrocku tez jest...podobnie jak zara (bo ktos napisał ze jest zagranica...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Lipiec 13, 2007 w Krakowie też jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfgb Napisano Lipiec 13, 2007 w katowicach tez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach