Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie to bardzo wazne

kto ma racje on czy ja- doradzcie

Polecane posty

Witam was 🖐️ Wczoraj mielismy powazna rozmowe powiedzial ze ja go zle zrozumialam .... nie chcial drazyc tego tematu ucial szybko . Zupelnie inaczej teraz patrze na niego Dla dobra dzieci mam nadzieje ze sie to wszystko ulozy , ma dla mnie schowany pierscionek ponoc dzisiaj go dostane .. dziekuje za wsparcie napisze jak to wszystko sie potoczy ;) ;-)

Gość Ratunku-Na pomoc-Halp
Wejdz na nasz topik "Dziewczyny czas na wychowanie mezczyzny!Kto sie przylacza" dostaniesz e-book ktory wiele wyjasni :classic_cool:

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Help jest w moim niku nie halp :o sorry :P

dla mnie to bardzo wazne, pozwol ze Cie zacytuje: \"On jest dobrym czlowiekiem i bardzo mnie kocha ... ale dzisiaj nie wiem czy tak jest naprawde , pogorszyla nam sie sytuacja materialna zachorowalam i co za tym idzie z 200 funciakow wyplaty mam 70 , uzgodnilismy ze w tej sytuacji musze sie postarac o zasilek i tutaj zaczal sie problem w anglii zeby starac sie o dodatki trzeba zaznaczyc opcje ze sie z kims mieszka , moj facet chce zebym zaznaczyla ze jestem samotna matka uwaza ze w tej sytuacji on nie bedzie cytuje mnie sponsorowal ot tego jest panstwo za utajenie ze sie z kims mieszka sa kary , nie wiem co zrobic siedze i placze ... tak mnie bardzo jego slowa zabolaly w tym momencie patrzylam sie na niego i widzialam bardzo egoistycznego czlowieka Gdy on byl bez pracy ani slowa nie powiedzialam tylko wspieralam kazde pieniadze ktore dostaje laduje w nas , no coz w przyszlym roku planujemy slub oczywiscie z intercyza aby nie musial utrzymywac moich dzieci bo wtedy strace zasilki i sie zacznie sponsoring .. doradzcie bo ja mam ochote w tej chwili wziasc dzieci i uciec jak najdalej od niego ...\" Uj, czarno to widze. Ten zwiazek. Myslicie o malzenstwie ktore jest \"na dobre i zle, w zdrowiu i w chorobie...\" A tutaj nagle kleska zyciowa, choroba - wez pod uwage ze to moglo zdarzyc sie kazdemu - i... Zadaj sobie jedno, jedyne pytanie: czy mozesz na niego liczyc wlasnie w takich chwilach. Czy w zwiazku z ta sytuacja nie zaczynasz sie bac ze \"cos wyskoczy, cos zlego sie zdarzy\" co postawi Wasz zwiazek pod duzym znakiem zapytania (moim zdaniem to on juz pod tym znakiem stoi). I mozliwe ze dla utrzymania zwiazku zaczniesz ukrywac te przykre sprawy jak zle samopoczucie, jakies problemy z dziecmi w szkole itp. A wogole masz dzieci, on z Wami mieszka i co to za pieprzenie ze intercyza, zeby nie lozyl na dzieci - do k*rwy nedzy to nie jest wspolne wszystko? Nie idzie w dom? Ja nie mowie zeby sensu stricte utrzymywal ale Ty zahcowujesz sie jak Zosia samosia a jemu w to graj. Spojrz na to jak go w tym zwiazku traktujesz - no i masz o co prosisz. Ty od niego NIE WYMAGASZ. I nie chrzan mnie, starej rurze z przeszloscia ze to dobry kochajacy czlowiek. Gowno prawda. Poza tym na obczyznie jest inaczej. Nie jestes u siebie i jest Ci o wiele trudniej. Wiem bo sama przez to przeszlam. Opisywalam swoje perypetie na topiku o molestowaniu psychicznym zreszta wiec powtarzac sie nie bede. I jak Ty sobie wyobrazasz te przyszlosc - zyjecie z Twoimi dziecmi a on co - obcy czlowiek we wspolnym domu. Bo jakos tak mi to zabrzmialo. Nic od niego nie chcesz ale jak on potrzebuje to i owszem. Czyli pokazujesz mu wszystko swoja postawa i postepowaniem. Jak ma Cie traktowac. I ze moze sobie byc egoista bo Ty i tak go o nic nie poprosisz a jemu spelnisz wszystkie zachcianki. Jemu jest wygodnie, ja tez bym tak chciala. I nauczylas go ze moze sobie powiedziec: ja cie nie bede sponsorowac, ja nie bede utrzymywac twoich dzieci (wogole slowo sponsorowac jest w partnerskim ukladzie nie na miejscu, to jest partnerstwo i nie ma miejsca na krygowanie sie - ja potrzebuje pomocy i mam ciebie, bez zbednych tlumaczen - i vice versa) ale ja cie kocham itp. Porownaj slowa i postepowanie, czyny. Jestes dorosla kobieta, po przejsciach. I umiesz wyciagac wnioski. Moj mail jest w profilu, napisz do mnie. Chcialabym podac Ci propozycje (nie jest to pomoc bo takiej nie udzielam) ktora moglabys rozwazyc. Moze ostro to zabrzmi ale nie zawracalabym sobie nim glowy. Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie i to przyslowie mowi samo za siebie.

imeil wyslany.