Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcokupic

Kolezanka urodzila chlopczyka-jaki prezent do 150zl,prosze o rady

Polecane posty

Gość niewiemcokupic

:) nie mam zielonego pojecia ,bo sama nie mam dzieci co moze potrzebowac,z czego sie ucieszy...

ja tez niedawno urodzilam synka i z mojego pkt widzenia polecam mate edukacyjna dla maluszka ewentualnie karuzele na lozeczko np z fisher price ale to musialabys sie zapytac czy juz nie ma. ja ogolnie jestem zwolenniczka prezentow typu pieluszki i chusteczki do pupy bo tego idzie najwiecej plus jakas zabawka dla maluszka (edukacyjna np sassy, tiny love czy fisher price) osobiscie nie chcialabym dostac ubranek (sa gusta i gusciki tudziez mozna nie trafic z rozmiarem) ani kosmetykow (alergie)

Gość niewiemcokupic
bardzo dziekuje!!!!❤️ moze jeszcze ktos ma inne propozycje?

Gość SILNA WOLA
Za taka sume mozna całkiem fajne rzeczy kupic. Mnie najbardziej przybdały się body. Możesz kupić kilka sztuk i do tego jakąs fajną zabawkę z fisher price. Kocyki polarowe też zawsze się przydadzą no i reczniki z frotki z kapturkiem.

myślę, że lepiej kupić jedną rzecz a porządną- dlatego też bym była za jakąś matą edukacyjną albo leżaczkiem

Gość podpowiedzcie
kup tez drobiazg dla mamusi-bedzie jej miło

Gość w jaki sposób
mozna dostać taki ,,tort,,z pampersów,w kolorze niebieskim i rózowym,sa w nim świetnie wkomponowane np,oliwka,zabawki.super to wygląda i na pewno wszystko się przyda.nie wiem,skad jestes i czy dostaniesz cos takiego.

Gość daj pieniadze
lub kupon ze sklepu na jakas wartosc,sami wybiora

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najlepiej sie spytaj mamy co by chciala , bo ja dostalam 1 mate ale nie za bardzo mi i synkowi odpowiadala wiec kupilam taka lepsza dwustroną z tiny love na allegro mozna kupic ją o 100 zl taniej czyli za 145 , no i teraz dostalam kolejną mate od kuzyna mojego K , wiadomo ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zagląda ale bylam zla ze nawet nie raczyl sie zaytac czy przypadjkiem tego juz nie mamy tym bardziej ze synek ma juz prawie 3 miesiace