Escadaaa 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 Czy jeżeli kobieta połyka dużo nasienia, może mieć to jakieś konsekwencje? /pisze na tym forum bo na erotycznym są podszywy. proszę o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Escadaaa 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 kto jeszcze odpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 nie raczej żadnych negatywnych konsekwencji to nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaaaati Napisano Lipiec 2, 2007 Ja gdzieś czytałam, że od połykanej spermy się chudnie i to jest podobno udowodnione naukowo. Ale mi osobiście ona nie smakuje, chociaż słyszałam, że sperma może mieć gorzki smak, gdy facet pali papierosy. Może ktoś o tym słyszał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaakk Napisano Sierpień 3, 2007 mozesz popasc w chorobe zwana NasienioDieta- Rezultaty: zanik kubkow smakowych, podwojne widzenie, zmary nocne, nocne moczenie, obrzek piersi, problemy z wyslawianiem, kustykanie na lewa noge, lysienie plackowate i paradontoza!!! tak wiec zastanow sie przed nastepna doustna dawka SuperSperm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach