Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Gość kilka słów prawdy
Szkoda że w Krakowie, Deko, jesteś, bo bym Cię powyciągała trochę do pubów na podryw. A jak nie na podryw, to chociaż na piwo :).

a ja ciebie :) ale Kraków zaprasza ...

Gość L.O.S
pozwalam:)

Gość SUMMĄRIES
dzieki 🖐️ to jutro spobuje jakas dziewczyne poderwac :)

noi tak trzymać :) a ja faceta tylko nei wiem jak... --- wogóle to sie dzis dziwnej rzeczy dowiedziałam ... która mnie zaintrygowała ale wcześniej zdezorientowała i niedopytałam się o szczegóły a wracać do tematu było głupio troche... dowiedziałam się że sie ze się nie chce spotkać z pewną osobą (to było w formie pytania) ... tylko że ta osoba nigdy mi nie mówiła że się chce spotkać ... i teraz mnie to gryźć będzie ... o co chodziło... wiem wiem to głupie --- wiecie co mój kot robi jak chce iść spać ? wchodzi do kołdry tzn pod nią przykrywa się i śpi i go nie widać ... ciekawe co zrobi jak ktoś go nie zauważyły i sie położy na nim :P

Gość kilka słów prawdy
Heh, mnie kiedyś nms osoba pomyliła z krzesłem. Tak mi się zdaje przynajmniej, bo oparła swoją dłoń na moim ramieniu rozmawiając z kimś i trwało to z pół minuty. Dobrze że nie usiadła na mnie. :) Albo w autobusie jakaś starsza kobieta ciągnęła mnie za płaszcz gdy spałam. Obudziła mnie tym, więc spojrzałam na nią ze sporym wyrzutem, a ona: "myślałam, że to moja torebeczka". Wiecie co?! Deko, idź do pubu albo klubu i poflirtuj sobie trochę. Może Ci to poprawi humor? Ja chodzę, ale nie dla flirtu, a dla piwa, które nałogowo spożywam.

ja mam humor względnie dobry... powiedzmy samej do pubow nie chodze. to odpada... znajomi ostatnio zajęci zreszta w tym wieku .... :D oni w wiekszosci maja inne problemy niz ja powiedzmy bardziej przyziemne ... rodzinne bym powiedziała

Gość kilka słów prawdy
Jak będę, Deko, w Twoim wieku, to pewnie też mi się puby znudzą. A gdzie nasz przystojny ulubieniec Andy? Czyżby się wstydził pokazać po wczorajszym pochwaleniu się ślicznymi fotkami? :)

jak to brzmi w Twoim wieku ... ale ja nie twierdze że mi się znudziły ... ale nie mam towarzystwa pubowego teraz ...wszytsko sie jakies takie dorosle zrobiło... --- a w jakim wieku jestes? --- no właśnie gdzie nasz ulubieniec Andy :)

Gość kilka słów prawdy
Śmieję się, Deko, trochę. A tak poważnie to młoda jestem. I stwierdzam, że mam pecha do litery "S" - tak samo mnie pociąga, jak i nie lubi. A co sądzisz na bywającym na topiku Koncercie Skrzypcowym? (też jest "s", więc dobrze to nie wróży dla mnie)

ze mnie się śmiejesz? ja też tak mam z tym S :P a co koncertu to jak narazie się nie wypowiadam

Gość kilka słów prawdy
Śmieję się z Tobą a nie z Ciebie, Deko. :) To widzę, że mamy podobny problem...

jestem sama od 3 miesięcy i jest mi źle, boję się nowego związku, chyba juz pozostanę sama boje się zdrady, wydaje mi się, ze najpierw się przyzwyczaję i pokocham, a potem mnie zdradzi, tak jak było poprzednim razem. Nie mam nikogo na oku i to jest pocieszające, nie chce się zakochać, wolę byc sama...chociaz ciężko jest...niestety

Gość kilka słów prawdy
Nie jesteś sama. Jesteś z nami :)! Facet nam niepotrzebny. Przyjdzie dzień... ;)

Gość kilka słów prawdy
Proszę bardzo :). Do KONCERTU SKRZYPCOWEGO (pewnie jutro zmieni nick): Zaczynam się zastanawiać, czy Twoja Justyna nie jest nieznaną, choć uwielbianą przeze mnie i nieprzypadkowo idealizowaną p. Justyną. Bardzo niewykluczone, acz tak samo niepewne.

Gość kilka słów prawdy
Summaries, o tańcu piszesz, tak?

no, no mace tutaj szybko rozwijające się KWA ;-) nie mam czasu wszystkiego przeczytać, ale widzę i elementy pro-intrygujące (np. wątek tajemniczej p. Justyny) i kokieterię w wydaniu męskim (Andyx11..) i autoreklamę (ten cudowny rocznik \'82) ;-))) ok, to zajrzałam, bo Summaries mnie potrafi mnie nieźle rozbawić, a przy okazji tak coś skrobnęlam na dobranoc :-D p.s. moje wczorajsze ciasto zrobiło furorę, same pochwały, a dzisiaj w menu znowu spaghetti :-O zdaje się, że dopóki nie spotkam kogoś kto będzie chciał spożywać efekty moich kulinarnych poczynań to nici z odchudzania :-D ok, bawcie się dobrze!

Gość kilka słów prawdy
Wzajemnie Lusjakika i dzięki serdeczne. I nie objadaj się na noc - wystarczy, że ja to robię.

Gość Trzy plany jeziora
Czytaj dalej i się zastanawiaj, kilka słów prawdy.

Gość Siwa Kobitka
Cześć Andy :). Trzy plany jeziora, a jeżeli przeczytałam? :) Nadal nie masz komputera w domu? Pozdrawiam

Gość Trzy plany jeziora
:-) Komputer to jakiś posiadam w domu. Służy mi do grania muzyki. Nie posiadam jedynie drutu, w związku z powyższym, komputer nie nadaje się do komunikacji.

Gość Trzy plany jeziora
Jeśli przeczytałaś, to już wiesz. Niemal wszystko.

Gość Andyx
nie ma sie z czego śmiac, na zdjeciach wyglądasz w porządku, może trochę powaznie jak na 24 lata no ale nie każdy może wygladać na 16 mając 28 :P

Gość HBRfanka
Żartowałam, zostało mi ze 30 stron. Nie lubię czytać o cudzym życiu - to trochę tak, jakbym odzierała kogoś z prywatności... Jak samopoczucie?

Gość Andyx
coś dziecięcego w twarzy, żywe oczy i jak najmniej sterania życiem na czole

Gość HBRfanka
Andy, ale o czym Ty piszesz? Nie rozumiem Cię kompletnie.

Gość Trzy plany jeziora
Doskonałe. Samopoczucie mam świetne, jak zwykle. :-) Biorące udział w wymianie myśli osoby zrobiły to w miejscu publicznym, więc nie powinny Cię dręczyć żadne wyrzuty. Kiedy czytasz cokolwiek, choćby jakąś książkę, wczytujesz się tak naprawdę we wnętrze autora. Pisarz, który pisze, obnaża się ku światu.