Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

skoro ja sie mylę - to znaczy że jesteś zakompleksiony - to była druga teoria...

Gość Ryba_Tse-Tse
Nikt tutaj nie mówił o ocenianiu czystości wody, ale jedynie o wykazaniu, że jest czysta :-) Chyba, że mam wykazać, że jest brudna. Dla mnie wsio ryba :-)

Gość Ryba_Tse-Tse
:-) Ach deko, oczywiście, że jestem zakompleksiony. Posiadam całe mnóstwo kompleksów. Na oko, gdzieś około 1100 większych i mniejszych kompleksów.

to już nawet sobie policzyłeś ... no proszę ...

Gość Ryba_Tse-Tse
Nie tyle policzyłem, co oszacowałem :-)

Gość p. Justynaaaa
Cześć wam 🖐️ Miała być walka, a nie głaskanie się. Widownia jest zawiedziona i nie ukrywa, że się nudzi.:)

Gość Ryba_Tse-Tse
Poza tym, chciałem zapytać, dlaczego mi wytykacie przesiadywanie wśród kobiet, znaczy, na żeńskim czacie? A gdzie ja mam się zabawiać, na litość? Na męskich czatach? Chcę zakomunikować, że ja jestem normalny facet i z mężczyznami się nie zadaję. Poza tym, mnie nie interesują sakochody oraz sport.

ale to już pierwszy krok do doskonałości ... znajac swoje kompleksy ...:P

Gość taka nieistotna
czyli jednak mialam sluszne przeczucia dotyczace niskiego poczucia wlasnej wartosci oraz kompleksow Ryby-prowokatora. musze przyznac, iz jestem z tego powodu usatysfakcjonowana. dodam jeszcze do Waszej wiadomosci, iz nie jestem psychologiem z zawodu, a jedynie z zamilowania. mam szczegolne upodobanie w analizwoaniu ludzkiej psychiki, trudnie sie jednak czyms zupelnie innym.

Gość Ryba_Tse-Tse
Istotnie, Deko. Ja chyba trochę jestem doskonały.

Gość p. Justynaaaa
Miała być walka, a nie głaskanie się. Do boju. Widownia jest zawiedziona i nudzi się troszkę.

Gość Ryba_Tse-Tse
Nie, moja drog, nie miałaś słuszności. Wątek moich kompleksów jest aplikowany w rozmowie z Deko. Jeśli idzie o rozmowę z Tobą, będę stał na stanowisku, że nie ma we mnie żadnych kompleksów.

Gość Ryba_Tse-Tse
Co ja na to poradzę, p. Justyna? Nie ja decyduję o wściekłości ataku. A do obrony używam takich środków, jake są niezbędne. Co to, mam do muchy ostrzeliwać się z Grubej Berty?

Gość Ryba_Tse-Tse
No więc, Ty psycholozko-amatorko, powód do satysfakcji jest poważnie nadwątlony.

istotnie Justyś ... --- Już mi się odechciało tej gadki .... mało interesująca ... --- do potem :D

Gość p. Justynaaaa
Widzę właśnie, że to Dziewczyny się nie przykładają. Słowa obietnicy padły, a tu nic...:)

Gość taka nieistotna
nie interesujesz sie samochodami ani sportem? naprawde? malo to spotykane, ale niektorym kobietom przeszkadza fakt, iz ich mezczyzni zbyt wiele uwagi poswiecaja swoim hobby, takim wlasnie, jak samochody czy mecze. kobiety takie naleza do tego rodzaju, ktory potrzebuje mezczyzny w celu dowartosciowania sie oraz najczesciej ich wszystkie decyzje czy zachowania sa uzaleznione od postepowania ich faceta. nie lubia niezaleznosci i najchetniej caly swoj czas poswiecalyby facetowi, wymagajac teog samego z jego strony. z pewoscia u takich wlasnie kobiet mialbys wieksze szanse, dla pozostalych natomiast nie ma znaczenia to, czym sie interesujesz, pod warunkiem, ze nie przebierasz sie w kobiece ciuchy i nie robisz codziennie makijazu ;) musze przyznac natomiast, ze dla mnie facet, ktory nie interesuje sie sportem, jest co najmniej dziwny. ale to tylko moje osobiste zdanie ;)

istotnie Justyś ... --- Już mi się odechciało tej gadki .... mało interesująca ... --- do potem :D

Gość Ryba_Tse-Tse
Mam całą masę innych zainteresowań. Nie koniecznie stabdardowych.

Gość Ryba_Tse-Tse
Sportem się nie interesuję, ponieważ sport nie istnieje.

ja jak nie mam potrzeby ani ochoty atakować nie będę ... --- zresztą taki upał, że po co się męczyć atakiem :) i to atakiem nie mającym żadnej przyczyny :P

Gość taka nieistotna
nadwatlony? niby dlaczego? :o deko - zostawiasz mnie sama na placu boju... jak mozesz :o Justyna - wspomoz kolezanke, to moze walka ie troche wyostrzy. moje sily czesciowo slabna. Rybo-prowokatorze - lubie atakowac, ale z klasa. nie potrafie byc natomist ani chamska, ani niemila, nawet wobec najwiekszych kanalii. moze po prostu trafiles na zbyt kulturalna przeciwniczke?

ja tam walki bezcelowej nie uznaje :P ale wiem że sobie poradzisz ... jak by co to wołaj ....:P

Gość taka nieistotna
pochwal sie, prosze, swoimi niestandardowymi zainteresowaniami. musze przyznac, iz nie lubie osob niekonsekwentnych, natomiast stosowanie innych narzedzi obrony wobec mnie i innych wobec deko, dobitnie swiadczy o Twojej niekonsekwencji.

Gość p. Justynaaaa
Nie mam powodu, by atakować. A i chęci do ataku u mnie brak. Ale podpowiem, byś poszukała argumentów gdzie indziej.:)

Gość Ryba_Tse-Tse
Doprawdy? Zauważyłaś jakieś niekonsekwencje? Pogratulować bystrości umysłu :-)

Gość Ryba_Tse-Tse
Z maszyn, moja miła koleżanko, interesuję się samolotami. Jestem prawie pilotem.

Gość Ryba_Tse-Tse
Nadto, trzeba Ci wiedzieć, że postanowiłem zbudować sobie jezioro :-)

Gość taka nieistotna
czyli jednak interesujesz sie maszynami? przyznam, ze troche mnie to uspokoilo, bo juz zaczelam sie obawiac, ze cos nie tak z Twoimi upodobaniami ;) nie lubie walczyc z niekonsekwentnymi przeciwnikami. postanowilam, iz [poczekam na Twoj nastepny ruch, poniewaz moje sily czesciowo slabna. liczylam na odsiecz w postaci Justyny, ale jej podpowiedz na niewiele sie zdala, poniewaz gdzie mam szukac argumentow, jesli nawet nie wiem, gdzie mialabym zlokalizowac mojego przeciwnika?

Gość taka nieistotna
jezioro? wytlumacz, prosze, jak mozna zbudowac wlasne jezioro. chetnie poslucham, a moze w miedzyczasie przygotuje sie do kolejnego natarcia. moze tym razem pzyjdzie z odsiecza sama linger? wowczas walka z pewnoscia zrobilaby sie ciekawsza.