Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalia

kobiety rocznik ...1981 .....macie dziecko ?

Polecane posty

cześć:D koncertowo padam na twarz :O umyłam okna w łazience i spiżarce, zmieniłam firanki i ....piekłam pierniczki na święta :D oprócz tego oczywiście zakupy, obiad.... :P no ale teraz to juz jestem wypompowana :O jak wam mija sobota? Aneta jak zamrażarka? dała pomysł? Mona a co u ciebie? dziewczyny mają bumelkę :P nieobecność nieusprawiedliwiona ;) zaraz do męża muszę zadzwonić co tam u niego..... aha! wiecie co zrobiła, :( przed zaśnięciem- ok 00.30 - otworzyłam onko żeby wywietrzyć jeszcze, młody był przykryty po uszy, a ja połozyłam się na łóżku, \"sprzątałam\" w komórce (znaczy kasowałam stare sms-y bo już mi się zapchała skrzynka) i gdy otworzyłam oczy była...... 6 RANO!!!!! spaliśmy przy otwartym oknie całą noc!! myślałam ze się poryczę!! dobrze że młody ok i nic mu nie ma :) zaraz sprawdzałam ale był przykryty, ciepłe uszy, noc, nogi...więc ok ale jak mogłam zasnąć i nic nie czuć! heh.... chyba była ciepła noc ;)

muszę się pochwalić ;) wyprałam właśnie dywan o wymiarach 3 x 4 metry :O małe sprostowanie- na twarz to padam ale TERAZ :P no i w końcu mam czas na zasłuzonego neta i kolacyjkę do tego ;) -może ktośbma ochotę na kanapki z pastą jajeczną i ogórkiem kiszonym?

no więc ok ( wiem wiem- nie zaczyna się zdania do \"no więc\") no więc :P wrabiam normę za ostatnie dni ;)- jest tu kto?

azaliż sama mam siedzieć i napój zbożowy jęczmienny piwem zwany w samotności i spokoju tak nieoczekiwanym spożywać ?? p.s. tym razem się wam upiecze- pól na pół z siostrą studentką piję ;)

Dzień dobry niedzielnie :) Wiem, wiem znowu podpadłam, ale już nie będę znikać na tak długo. Rany dziewczyny, wy już sprzątacie, poierzecie, myjecie, pieczecie? O zgrozo, u mnie w domu bajzel na 102:) Może która pomoże? :D Nie, ale poważnie. Zawalona jestem robotą, zraz uciekam na obiad (znowu nic nie gotuję) Piszcie w skrócie co u Was:) Kinia jesteś? Jak malutka? Monia, Magda 🌻 Aneta:) 🌻 Miłej niedzieli

witajcie 🌻 o szczególne fanfary dla Gosi ;) dobrze, ze w końcu dotarłaś :D jak wam mija niedziela? oprócz tego, że odpoczywacie od kompów :P ja z młodym malowaliśmy ozdoby choinkowe z masy solnej- od piątku schły i nie mogły doschnąć ale już gotowe :D jak mi ktoś zdradzi jak wrzucić zdjęcia na linka, to wam pokaże nasze piękne serduszka, rybki , księżyce itp :D oprócz tego mam dziś dobry dzień, bo mó młody zjadł cały obiad- oba dania wszystko z talerzy! a na deser 3 pączki- moja mama piekła :D mniam ;) i tylko szkoda, ze łikend minął nam w dwójkę tylko.... ślubny wróci- jak liczę- w nocy wtorek/środę...... pomału do mnie dociera, że święta juz tak blisko..... mam nadzieję, że spędzimy je razem i nie będzie musiał jeść barszczu z torebki hen gdzieś daleko...... no i jeszcze jeden \"optymistyczny\" akcent :P od czwartku w domu siedzę, z biura zabrałam parę kartek- miałam dokończyć wniosek i skończyć sprawozdanie z tej ostatniej konferencji..... heh.... chyba muszę się w końcu za to zabrać, żeby jutro móc cokolwiek pokazać :O:O idę po herbatę- został mi jeszcze pączek- ma ktoś ochotę ??

z tą pracą na jutro to byłą czysta kokieteria- żebyście zaraz wyskoczyły i mi zaczęły najeżdżać, że jak to tak przy łikendzie nie wypada.... że pogadać...piwko strzelić...a nie praca.... a tu ZONK nie no serio totalna załamka chyba muszę NA PRAWDĘ to napisać, skoro nikt mi nie chce przeszkodzić :O :P:P

Gosia hejka ;) powrot do swiata zywych :P Madzia praca w weekend...????? no co ty, nigdy w zyciu :P a ozdoby solne wrzuc na a strone:http://imageshack.us/ potem wybierz zdjecie i host it, a pozniej wklej link: cos tam cos tam to your friends czy jakos tak :P na razie spadam bo mlody chce spac, odezwe sie pozniej :D

dobra jestem nie umiem sie ukrywać uzależniona jestem - od was 🌻 od kaffe .... popracowałam wczoraj trochę, przy okazji w ramach relaksu zrobiłam sobie peeling stóp :D znaczy siedziałam z lapkiem na kolanach, a nogami w misce z wodą i różnymi maziami ;) teraz mam pięty jak pupa niemowlaka :P a propos niemowlaków- Kinia co u ciebie? słonko nie pisałaś już tak dawno! mała daje popalić?? czekam na jakieś wiadomości od męża- w sobotę do niego zadzwoniłam i jakoś tak... znudzony siedzeniem cały łikend w aucie nie miał ochoty gadać.... no to nie- ja się nie będę narzucać..... takiego... miło by było wiedzieć i zobaczyć (sms! sic!!) że myśli o nas.... :O kanapkę? nie jadłam sniadania w domu i już zaczynam wyciągać zapasy... a koleżance już wspominałam, ze może w ramach lanczu zamówiłybysmy sobie pizze dzisiaj... ;) a co :P dziewczyny!! co tam u was?

witam po łikednowej pauzie :-) troszke sie napracowałam :p robiliśmy przemeblowanie całego mieszkania i przez brak czasu cały zamrażalnik pusty:-( wszystkie zapasy zjedzone :-( no ale na świeta przyjezdzaja moi rodzice wiec nadrobia straty :p musze uciekac bo nadin sie budzi i zaraz alarm cycowy bedzie :-)

witam południowo :) widzę Aneto ze ty też zaczęłaś przedświąteczne \"dziubanie\" w domu ;) Isia- otworzysz?? a mój mąż nadal milczy- pewnie zadzwoni dopiero jutro wieczorem ze mam przyjechać po niego... :( co robicie na obiad? zauważyłyście, ze od jakiegoś czasu coraz mniej o jedzeniu gadamy ;) :P hi hi hi byle do świąt ;)

nieukrywając się wcale błądzę po bezdrożach netu.... odkryłam ze pewna pracę można w domu zrobić.... no to co się będę teraz męczyć i wnerwiać- w domku po nocy sobie siądę ;) taaaaaaaaaa! już się widzę :O:O

mnie to zaraz wymiecie stąd ;) a głodna jestem przeokropnie !! muszę jeszcze zahaczyć o pocztę gdyż iż ponieważ albowiem reklamację koralików Bindeez składam :O kojarzycie produkt? układasz kuleczki pryskasz wodą i masz obrazek ... no i mąż dał był się ponieść ojcowskiej miłości i nabył dziecku owy szajs.... teraz się okazało, że ten chiński cud miód i orzeszki to nic innego jak tylko sławetna pigułka gwałtu jest :D no i po zarekwirowaniu potomkowi zdecydowałam odesłać i rekompensaty finansowej żądać.... swoją droga kilka koralików sobie zostawię... się przydać może,,,gdy ślubnego znów zacznie głowa boleć :P jak coś to piszcie szybko- odłożę dla was też kilka i po znajomości cenę promocyjną przedstawię :P tymczasem czuj duch! arrivederci adiós good bye

z tym serwerem to se jaja robią jak cholera 😡 człowieka mało nie trafi................. 4 raz wklejea tekst wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

no tak :O jak mija wieczór? mała śpi? ja czekam na wieści od męża- przełamałam się i napisałam do niego...jak jedzie w trasę zapomina o domu :(

wiecie co?? no muszę to napisać:D:D:D mąż mi w końcu odpisał i pierwszy raz napisał tak wprost: KOCHAM CIĘ :D będzie w środę;) dopiero 😭

elo 🌼 dawno mnie nie było :P bo wczoraj sprzątałam w kuchni...porządki świąteczne :) na szczęście dużo do sprzątania nie mam, bo jak wymieniali nam grzejniki to wszystko było przestawiane i sprzątane :D także luzzzzzzzzz :D, jeszcze tylko przedpokój i łazienka do posprzątania ;) młoda dziś jedzie z klasą do szkoły muzycznej, więc trochę później wychodzimy po szkołę bo po 9 dopiero, więc może sobie spac...ja od 6 a nogach na szczęście :P wiecie o której wczoraj poszłam spac...? po 19 :P ze zmęczenia :P stara doopa ze mnie już :P a ślubny mnie wczoraj wkurzył wieczorem....ehhh głupol :P i tyle hehehe :P Madzia mój ostatnio jak się podpił i wzięło go na amory wszedł do łóżka i się pyta: Kociak czy ty mnie jeszcze kochasz???? odpowiedziałam mu zgodnie z prawdą : czasem :P :P :P no idę nakarmię młodego i siebie, a dziś czeka mnie sprzątanie przedpokoju, ale to i tak dopiero jak ślubny wróci z pracy ;) a zapomniałam, wczoraj przyszedł ten właściwy smoczek :D Pani dostała zawalistego pozytywa ;)

Mona 🌻 no toś się naharowała :O a ja dziś wieczorem piekę z babcią ciasteczka na święta- babcia (nie wiem czy wam pisałam?) miała w czwartek usuwany laparoskopowo woreczek żółciowy, no i jeszcze jet słaba (o diecie nie wspomnę!) ale oczywiście musi piec! no bo jak by to było na święta bez ciasteczek...a swoją drogą to kiedyś jej powiedziałam (rozmawiamy sobie na baaardzo różne tematy), że ja w spadku to nie chcę żadnych kosztowności tylko jej zeszyt z przepisami (kapowniczek ;) ) mam obiecany :D noto ja biorę się za pracę... koniec roku za pasem i roboty coraz więcej, a ja nie umiem się ostatnio zorganizować :O a jeszcze dziś tak ciemno i pada od rana :( pa! p.s. mój małżonek na moje nieliczne pytania w stylu-kochasz mnie- odpowiada od lat niezmiennie- wiesz, że nie mógłbym cię oszukiwać- nigdy cię nie kochałem :P i jak tu nie zaśpiewać razem z big cycem- facet to ..... ;)

hej :-( u nas znów ciężka noc 😠 nadin zasneła o 20 ( zazwyczaj o 21) i dokładnie co 2 godziny budziła sie cała noc na cyca az do 8 rano 😭 taki miała juz \"ładny grafik\" i od tygodznia cos sie jej miesza w tej małej główce :-( a ja oczywiscie nie tomna-dosc ze pogoda do dupy- to i samopoczucie do bani :( na obiad zupa pieczrkowa z torebki a na drugie ............nie wiem ... nic mi sie nie chce.........bleeeeeeeeeeeeeeeeee co a dzień......za za życie................ ide zapuścic jaką muzyke na poprawe nastroju :p pozdrawiam wszystkie 26-latki :D :p

u nas też pogoda do doopy...:( ciemno, zimno, pada... a może zupy brokułowej??? mój specjał :D idezaraz położe młodego spac,to będę miała więcej czasu dla siebie i na pisanie :) miłego dnia 🌼