Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgina druga

od 02-07-2007 zaczynam zrzucać 7 kg

Polecane posty

Gość mójpseudonim
Witam :) Dzisiaj również zaczełam swoją dietę. Mam zamiar zrzucić około 7 kg. To dla mnie naprawde dużo, mam na to okolo 12 tygodni :) Tak sobie wyznaczyłam. Coś o sobie...hm...gdy na siebie patrze wiem, że musze schudnąć. Wyglądam nieciekawie i nieciekawie sie czuje. Najgorszy koszmar to moje "sflaczałe" ciało...które nie chce sie ruszać bo jego właścicielka to totalny leń. :D No ale mam sporo czasu by to zmienić. :) Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam kciuki.

Ja nie testowałam żadnej diety poza warzywno-owocową, MŻ :-D i właśnie kopenhaska. Na każdej schudlam, ale co jakiś czas mam okres nie trzymania żadnej diety i wtedy 5 kg mogę złąpać w dwa trzy tygodnie. Szybko mi to idzie, niestety, muszę się cały czas pilnować i tak już prawdopodobnie zostanie... Drobinka, mam jeszcze jedno pytanie, jak dokładnie nazywa się ta folia, którą kupiłaś, tzn. jakie jest jej przeznaczenie? bo nawet nie wiem czego dokładnie szukać, a może zajrzałabym na allegro czy coś w tym stylu sprzedają, Bo tej spożywczej to musiałabym chyba bardzo dużo kupić, żeby dokładnie się zmumifikować ;-)

Gość mójpseudonim
Mam pytanie jeszcze, któraś z Was studiuje może? Już wyjasniam po co mi to, bo wtedy tez miałybyście wakacje i motywacje by wykorzystać je jaknajlepiej :)

georgina ta folie kupowal moj chlopak wiec jak tylko wroci z pracy to go dokladnie wypytam i napisze btutaj. Ja uzylam juz tej jednej rolki do 9 zabiegow i zostalo jeszcze mnostwo. A naprawde sobie jej nie zaluje:) U mnie pierwszy dzien przechodzi fantastycznie: dieta w pelni zachowana Byl peeling,\"mumifikowanie\":) i 30 minut steppera. I zaraz zabieram sie za cwiczenia - brzuszki etc. Dzieki suplementom naprawde nie jestem ani troche glodna. I szczerze mowiac nawet nie bardzo mam na cos ochote. Pozdrowienia dla wszystkich odchudzaczek ktore wytrwaly juz 1szy dzien :))

moge sie przylaczyc? te 7 kilosow mniej bardzo by mi humorek poprawilo

Dzięki Drobinka 🌻 Filipka, każdy może się przyłaczyć! Zapraszamy :-)

Gość rybcia38
Dziewczyny do tej pory udalo mi sie wytrzymac!Ale powoli zbliza sie wieczor...Co prawda w domu nie mam nic slodkiego oprocz zelkow,ktorych nie cierpie a poza tym moj by sie do mnie przez tydzien nie odezwal gdydym zjadla te "jego" delicje.Zrobilam tez dzisiaj pare brzuszkow,troche sie powyginalam.Nie jest do tej pory zle.Trzymam kciuki za was!

ja już powiedziałam mojej mamie,żeby mi ogórków nakupowała:) MAM już za sobą dzisjaj tak: rózne cwieczenia przy muzyce+rozciaganie. masarz szorstką gąbką,pelling kawowy:) i masarz oliwką z ziaja:) Łacznie zajeło mi to 1h i 20 minut:) wieczorem w łózku bede masować jeszcze brzuch. a jutro powtórka z rozrywki:) Tyle,że poćwicze jeszcze rano,a jak pogoda pozwoli wskakuje na rower i jade do lasu:)

Ta folia to zwykla folia przemyslowa uzywana np. do foliowania palet tak wiec powinno ja sie dac kupic w kazdym sklepie budowlanym. Jak powiesz ze chodzi ci o folie przemyslowa to powinni wiedziec czego szukasz:)

+własnie dopisuje 8 minut abs na brzuch:) najważniejsze to byc systematycznym i wbić sie w faze zabiegów i cwieczeń,żeby wesżło w krew:) sama dieta to nie wszystko,trzeba dbać zeby ciało było jędrne.

dzięki za info o folii, będę szukać :-) szkoda tylko, że na razie mam dużo pracy, ale kiedyś to się zmieni, za kilka miesięcy będzie lepiej, a wtedy treningi i kosmetyki zagoszczą na stałe :)

gratuluje pierwszego dnia na kopenhaskiej:)tylko sie nie przeforsujcie -ta dieta strasznie oslabia, nawet z niewielka iloscia cwiczen a dlugim spokojnym spacerkiem na swiezym powietrzu kilogramy leca jak opetane:) drobinko:)dziekuje za \"przepis\" na mumifikowanie:) wlasnie szperam na allegro tych olejkow:)

Czy mogę się do was dołączyć? Widzę, że foliujecie się z olejkami. :) Olejków najlepiej poszukać w aptece. Kupowałam w zeszłym roku i za takie, jak w linku kilka postów powyżej płaciłam po 5 zł. Przy kilku olejkach i kosztach przesyłki różnica wynosi kilkanaście zł. Nawet jeżeli w aptece nie mają, to zamówią. Folia może być zwykła spożywcza. Trzeba jej szukać w dziale z papierem śniadaniowym, woreczkami do pieczenia itd. Ja kupuję najtańszą i też się dobrze sprawdza. Moje plany odchudzania to -4 kg. Nie stosuję żadnej diety, poza wyeliminowaniem pieczywa. Ograniczam jedzenie i nie jem słodyczy. :( Niestety mam mało czasu na ćwiczenia, ale wczoraj uczylam mojego syna jeździć na rowerze i biegałam za nim. Przebieglam chyba kilometr, a zmachana byłam, jakbym pokonała maraton. ;)

Czesc dziewczyny :) U mnie z dieta dobrze, tylko tyle sie naczytalam o jojo, ze nie wiem wlasciwie ile jesc, zeby go potem nie bylo. Ale jednoczesnie chcialabym do sierpnia schudnac..Napisze co wczoraj zjadlam, moze macie jakies uwagi. Dodam, ze bylam w pracy caly dzien i ciekawszych rzeczy nie mam wtedy mozliwosci jesc. Za to sobie szaleje, jak mam wolne, wtedy salatki i takie tam. No wiec: - serek wiejski z warzywami + pol duzej kromki razowca z serem - 4 wafle popcornowe - 2 duze kromki razowca z serem, szynka drobiowa i rzodkiewkami - jogurt naturalny + musli - jablko Jak to sobie tak rozpisalam to sie okazalo, ze jednak sporo. Ja tez kiedys probowalam z tymi olejkami, ale mam uraz, bo poparzylam sie cynamonowym, caly dzien mialam czerwone nogi. Dlatego teraz uzywam serii Lirene, peeling (wiem, ze kawowy jest dobry, ale gotowy wygodniejszy, a ja len :) ) i serum na noc, ktore wmasowuje takim przyrzadem z wypustkami. Zobaczymy, moze cos pomoze. Na dzien roll on Garniera, jak sie skonczy to kupie zel Lirene na dzien. Poki co mam jedrniejsza skore, zawsze to cos :)

Gość rybcia38
Witajcie wytrwale dziewczyny!!!!Ja do wytrwalych nie nalete.Pisalam wczoraj do wieczora bylo wszystko ok.Ale potem....PIZZA...Co prawda tylko ze szpinaiem i serkiem feta ale to zadne usprawiedliwienie!I zjadlam ja przez glupote....Dzisiaj tylko salatka z pomidorow i ogorka.Nie moge stosowac zadnej "pisanej"diety bo tego nie jem,to mi nie smakuje...Jablka stoja w zasiegu reki....Moze mi sie uda.Dzisiaj wieczorem nigdzie nie idziemy wiec pokus nie bedzie.

Rybcia nie zalamuj sie tylko probuj od nowa:) Ja poki co trwam;) Dzisiaj mialam rano robionego kanalowo zeba wiec poki co pije tylko mleko przez rurke bo mam tak zdretwiala twarz po znieczuleniu ze boje sie ze sobie policzki porozgryzam:P Zaraz sie musze za cwiczenia zabrac a potem mumifikowanie Pozdrawiam wszystkie z Was

Ja bardzo zajęta jestem, ale pełna wiary w sukces. Spojrzałam dokładnie w lustrze i nie jest ze mną tak tragicznie, widać trochę podkręcił sie ostatnio metabolizm. Na wagę nie staję przez najbliższe dwa tygodnie, żeby się nie zniechęcać a z tym foliowaniem to chyba na razie nie mam szans, brak czasu :-O ale jesienią będę sie wygrzewać, może nawet zakupie specjalnie koc elektryczny

Wlasnie skonczylam godzinny aerobik i zaraz wskakuje pod prysznic. Przymierzylam spodnie ktore jeszcze niedawno wisialy mi na tylku i............... tragedia - sa opiete na maksa. zmierze je jeszcze po okresie bo za dwa dni powinnam dostac a niestety mam tendencje do zatrzymywania sporych ilosci wody w organizmie. I moze nie bedzie tak tragicznie... Ale na razie mi te spodnie cos humor popsuly:/

Gość rybcia38
Ale wy sie trzymacie!Pograulowac!Ja do tej pory zjadlam troche mojej salatki z pomiorow.ogorkow,papryki,kromke razowego chleba z gotowana szynka, wyplam dwie kawy.Pogoda u mnie paskudna pada po piec razy na dzien....Nic tylko siedziec i podjadac.Ale ja wpadlam na lepszy pomysl-pomalowalam paznokcie i nalozylam tak duzo utwardzacza,ze bede do pozna w nocy czekac az porzadnie wyschna!Musze sama na siebie zastawiac pulapki.

Gość sarenka_com
Witam dziewczynki! :) -7 kg mniej to moje marzenie i teraz nie spocznę i nie zaprzestanę diety, póki tego nie osiągnę, więc wychodzi na to, że troszkę tu pobędę z Wami ;) Hehe, ale to zabrzmiało... Ale napewno jest to realne i zamierzam osiągnąć ten wynik, tym bardziej, że w grupie jest zdecydowanie łatwiej i przyjemniej :) Zaczynam jutro!!! :) i tak w ogóle od głodówki oczyszczającej, a potem będę na lekkiej dietce i powoli będę wracać do normalnego jedzenia :) Właśnie kurcze już tak raz zrobiłam, efekty były wspaniałe, tylko miałam dołek, troszkę problemów i przestało mi na czymkolwiek wtedy zależeć... na diecie też no i zaczęłam uciekać w jedzenie :/ Cóż, nie ma już teraz się nad czym rozwodzić... stało się i teraz muszę to naprawić jak najszybciej i wrócić do poprzedniej formy ;) Mam nadzieję, że razem będziemy się wspierać w tym gubieniu kg, a wtedy napewno nam się uda :) Pozdrawiam wszystkie cieplutko :)

Gość sarenka_com
Witam dziewczynki! :) -7 kg mniej to moje marzenie i teraz nie spocznę i nie zaprzestanę diety, póki tego nie osiągnę, więc wychodzi na to, że troszkę tu pobędę z Wami ;) Hehe, ale to zabrzmiało... Ale napewno jest to realne i zamierzam osiągnąć ten wynik, tym bardziej, że w grupie jest zdecydowanie łatwiej i przyjemniej :) Zaczynam jutro!!! :) i tak w ogóle od głodówki oczyszczającej, a potem będę na lekkiej dietce i powoli będę wracać do normalnego jedzenia :) Właśnie kurcze już tak raz zrobiłam, efekty były wspaniałe, tylko miałam dołek, troszkę problemów i przestało mi na czymkolwiek wtedy zależeć... na diecie też no i zaczęłam uciekać w jedzenie :/ Cóż, nie ma już teraz się nad czym rozwodzić... stało się i teraz muszę to naprawić jak najszybciej i wrócić do poprzedniej formy ;) Mam nadzieję, że razem będziemy się wspierać w tym gubieniu kg, a wtedy napewno nam się uda :) Pozdrawiam wszystkie cieplutko :)

Gość sarenka_com
Witam dziewczynki! :) -7 kg mniej to moje marzenie i teraz nie spocznę i nie zaprzestanę diety, póki tego nie osiągnę, więc wychodzi na to, że troszkę tu pobędę z Wami ;) Hehe, ale to zabrzmiało... Ale napewno jest to realne i zamierzam osiągnąć ten wynik, tym bardziej, że w grupie jest zdecydowanie łatwiej i przyjemniej :) Zaczynam jutro!!! :) i tak w ogóle od głodówki oczyszczającej, a potem będę na lekkiej dietce i powoli będę wracać do normalnego jedzenia :) Właśnie kurcze już tak raz zrobiłam, efekty były wspaniałe, tylko miałam dołek, troszkę problemów i przestało mi na czymkolwiek wtedy zależeć... na diecie też no i zaczęłam uciekać w jedzenie :/ Cóż, nie ma już teraz się nad czym rozwodzić... stało się i teraz muszę to naprawić jak najszybciej i wrócić do poprzedniej formy ;) Mam nadzieję, że razem będziemy się wspierać w tym gubieniu kg, a wtedy napewno nam się uda :) Pozdrawiam wszystkie cieplutko :) P.S. A teraz właśnie idę na lody..... a co tam, dziś jeszcze mogę :p Czeka mnie długi okres biedowania ;) a i nie zamierzam już tym razem po tej całej diecie tego zepsuć z jakiegokolwiek powodu i wrócić do objadania się, już nie! Potem będę się już zdrowo odżywiać, oczywiście bez przesady, ale 0 obżerania! :)

Gość rybcia38
Witam!Paznokcie dzialaja!Wczoraj wieczorem zjadlam tylko reszte mojej salatki.Zastanawiam sie jaka "pulapke"wymyslic na dzisiejszy wieczor? Mam tylko jeden problem-w piatek rano wyjezdzam na tygodniowy urlop.Moj luby zrobil mi niespodzianke...Cholera, wiem dokladnie czym to sie skonczy...Nie powiem,ze nie jedziemy,bo to glupie.Postaram sie nie objadac.Do jutra trzymym moja dietke a od piatku postaram sie objadac salatkami wartywnymi.Cale plany mi pokrzyzowal!Dziewczyny mym pytanie-co podjadacie niskokalorycznego gdy glod was dopada?

ja sie dołączam bo w grupie raźniej, do zrzucenia 10 kg :( Trzymam za siebie i za was ;)

Rybciu - na nagły głód dobre są otręby, ogórek zielony albo małosolny(uwielbiam), jogurt. Ale genaeralnie staram sie nie jeść tylko wypijam wodę mineralną. Ja też byłam niedawno na wakacjach i udało mi się utrzymać wagę, choc jadłam sporo. Po prostu trzeba się dużo ruszać. Spacery, pływanie, można pobiegać czy pojeździć na rowerze. Nie ma sensu psuć sobie wakacji dietą.

Zaopatrze sie tez w jablka.coccionella wszystko jest pieknie i ladnie tylko mysle,ze wiesz jak wyglada 75%kobiet w niemczech-one lubia sobie podjesc.O 13 obiad.zaraz o 15 czas na kawe i ciasto i potem kolacja.Urlopy z niemieckimi znajomymi,pod wzgledem jedzenia,to prawdziwe wyzwanie.

Musimy sobie jakoś radzić :) Szkoda zaprzepaścić tyle odchudzania, a drugiej strony głupio zadeklarowac na wstępie \"Ja nie jem, bo się odchudzam\". zaraz wszyscy będą przekonywać \"Po co się odchudzasz, przeciez jesteś szczupła\" lub \"Patrz jak ja wyglądam\" lub \"Przyjdzie choroba to łózko wszystko wyciągnie\"

Trzeci dzien sie zaczal:) Polazlam wlasnie w deszczu po maliny i czeresnie zeby miec co jesc dzsiaj. Nie jetem na typowej diecie waerzywno-owocowej ale na to postawilam najbardziej. Szczegolnie ze teraz takie pyszne owocki mozna kupic:) A malinki w pol kilo tylko 140 kcal maja:) No wlasnie a tak a\'propos dziewczyny jak myslicie ile wazy taki tekturowy koszyczek malin? W przyszly weekend jade kupowac sukienke na wesele znajomej wiec musze sie z ta dietka powaznie przylozyc:) Ale wazyc sie mam zamiar dopiero za 2 tygodnie bo poki co nie mam zamiaru sobie psuc humoru. Jak patrze na te nieszczesne cyferki to zamiast mnie to motywowac to jeszcze bardziej sie dobijam:// Zaraz odwiedzi mnie mamusia bo nie widzialysmy sie juz chyba ze 2 tygodnie a potem zabieram sie za aerobik:) Uda nam sie!!!!