Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

Gość cycu 26
Ja zastosuje kopenhaska moze troszku duzej narazie nei chce planowac.Mój cel to wytrzymac 13 dni na tej diecie a potem bede sie martwic co dalej...

Gość cycu 26
moze pociagniemy tabelkę ? skopiowałam podaje dalej nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg................55kg

nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg.................50kg prosze (:

nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg

ja w ogole na tej dietce musze sie niestety papieroskami wspomagac mentolowymi bo trudno mi wytrzymac bez gumy (:

chocolate ale befsztyk Ci nie smakuje?? Ja własnie zjadlam grillowaną pierś z kurczaka z przyprawą do kurczaka i sałata lodową z cytryna i olejem. Pyycha :)

Sudoku ja tez wcinam salate lodowa (: jest o niebo lepsza od normalnej :P a befsztyk :D jest niezly :P

hej hej , moj topic upadł wiec wbijam do Was:) ja dzis do poludnia byla bardzo slaba, az sie zastanawiam jak to bezie jutro czy pojutrze:( ale musze wytrzymac DAM RADE! ten lunch mi nie chcial wejsc- a ogolnie lubie szpinak, teraz zamiast befsztyku jem piersc smazoną na patelni bez zadnego tłuszczu, jak myslicie mozna tak zamieniac np piers zamiast befsztyku?

kołderko ja tak właśnie zamieniam. Mozna zamienić, gdyż pierś z kurczaka to chude mięso, zalecają jeśc wołowine gdyz ona ma karnityne, która pomaga spalać tłuszcz ale nie przejmuj się gdyz ogólnie można ja zamienić. Następnym razem np. zjesz wołowine :)

Gość Zichrini
nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Ale się cieszę! Mam przed sobą obiad! I cały dzień się pięknie trzymałam. To nie jest takie trudne z Wami dziewczyny:) Powodzenia dla tych które rozpoczynaja jutro!

Boze jestem z was najgrubsza ale nic to i tak dam rade, dzien 1 za mną , mam nadzieje ze wytrwam do konca:) dopiszcie mnie do tabelki waga obecna 75 kg cel 1-65, cel 2-60

nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Dott Malutki 1 65kg 59kg z tym ze ja dodalabym wzrost 173cm, wg wszystkich maira i wag itp to mam prawidlowa wage, ale kiedys bylam szczuplejsza, lepiej czulam sie w swoim ciele. Moja Mama stosowala ta diete 2 lata temu i schudla 8kg!, moja kumpela stosuje ja od 2 lat co roku i ost schudla 5 kg. ja chcialabym dojsc do magicznej dla mnie wagi 59kg. mam nadzieje ze wytrwam. dzis bylo rzonie. w sumie czuje ze jestem bardzo glodna ale gdy jadlam przepisowe posilki to w zoladku czulam sytosc. mam motywacje do utrzymanai tej diety- za 2 tyg przylatuje moj chlopak i chce zeby zobaczyl mnie szcuplutka :) pozdrawiam i zycze wytrwalosci :):):)

nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ................59kg z tym ze ja dodalabym wzrost 173cm, wg wszystkich maira i wag itp to mam prawidlowa wage, ale kiedys bylam szczuplejsza, lepiej czulam sie w swoim ciele. Moja Mama stosowala ta diete 2 lata temu i schudla 8kg!, moja kumpela stosuje ja od 2 lat co roku i ost schudla 5 kg. ja chcialabym dojsc do magicznej dla mnie wagi 59kg. mam nadzieje ze wytrwam. dzis bylo rzonie. w sumie czuje ze jestem bardzo glodna ale gdy jadlam przepisowe posilki to w zoladku czulam sytosc. mam motywacje do utrzymanai tej diety- za 2 tyg przylatuje moj chlopak i chce zeby zobaczyl mnie szcuplutka pozdrawiam i zycze wytrwalosci Zbyt ładna dla brzydkich , a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Spróbuj się domysleć, gdzie to mam . Gdzie ???? No gdzie????

witam! ja dzisiaj się tak paskudnie czuję, że masakra:((((( głowa to mnie boli cały dzień nawet nie mogłam wcisnąć ostatniego dania z listy a jak pomyślę co zjadłam na obiad ten pomidor kalafior i jajka blllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee, tylko jutrzejsze jogurty mnie podtrzymują:) trzymajcie za mnie kciuki

pije wode minelralna- chyba juz trzeci litr, a po glowie chodzi mi kanapka z dzemem. ale ale bede silna i sie nie dam!!

Pij pij pij i jeszcze raz pij ! a teraz wyobraz sobie jak ta kanapka w dupcie idzie (: xD ale to zabrzmialo xD

Witam! nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ................59kg Tulla.........................1...................64kg.................56-58kg Dziś zaczynam... ale dopiero rano ;-) Smacznej kawy życzę !

Cześć dziewczynki. Ja też miałam zacząć rano, ale chyba nic dzisiaj nie dam rady nic zjeść bo byłam wczoraj u dentysty i wszystko mnie boli nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ................59kg Tulla.........................1...................64kg.. ...............56-58kg chance......................0...................67kg...................57-58kg

witam! dzisiaj drugi dzień ;) ja się czuje o niebo lepiej niż wczoraj i nawet kawa była lepsza:) bo ogólnie to nie pijam kawy bo jest niedobra:):):) jak widzicie to jestem bardzo wybredna ;) hi hi ale co zrobić :) ja narazie nie wchodze na wagę dopiero pod koniec tygdnia ;) nie chcę sie ważyć codziennie:) a wy dziewczyny ćwiczycie do tego jeszcze?? tak myślałam sobie że ja zacznę ćwiczyć dopiero w drugim tygodniu jak juz mniej będzie się zżucać kilogramów żeby przyśpieszyć metabolizm ;)

Nareszcie ktoś jest, bo już zaczęłam się martwić

ja czasami jeżdżę na rowerze ale to jest kropla w morzu

witam w pierwszym dniu, nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................0....................61 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ...55kg Chocolate17...............1....................70kg..... ............50kg sudoku......................1...................60 kg..................54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg................56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ................59kg Tulla.........................1...................64kg.. ...............56-58kg chance......................0...................67kg.... ...............57-58kg Olinka20....................1...................58,5kg....................52kg

oczywiscie 169 cm dodam jeszcze, ze zaczelam 3 tyg temu znowu cwiczyc.. chodze na fitness 3-5 h tygodniowo;) i trzymalam ladna wage do niedawna czyli 55 kg ale ostatnio niestety imprez za duzo;(( dzis jak stanelam na wage to w szoku jestem... jeszcze tydzien temu pokazywala mi 55,5 kg, wiec mam nadzieje, ze szybko wroce w tamte rejony... pozdrawiam dzielne

Gość Zichrini
Cześć Dziewczyny:) U mnie drugi dzień i też się super czuje. Tak lekko, kawa była dobra (jestem uzależniona, pije z przyjemnoscią), nie jestem głodna, chociaż wczoraj mnie kusiły lody w galerii handlowej. Idę na koncert Red Hot Chilli Peppers więc nie będę chyba miała czasu wogóle dziś jeść, co mnie bardzo cieszy:) Powodzenia dzisiaj!