Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooooooodiak

Czy charakter człowieka zależy od znaku zodiaku??

Polecane posty

Gość zooooooooodiak

Np wagi które znam są osobami bardzo spokojnymi, jako dzieci trzymają się ciągle spódnicy mamy, są to osoby wstydliwe, zakompleksione. We wszystkim chcą być najlepsi, a jeśli nie mogą to wycofują się całkowicie z działania. Za to są inteligentne i uzdolnione, ale brak im inteligencji społecznej i mają problemy w kontaktach z innymi ludźmi. Barany jakie znam to osoby zdolne dla których sukces jest naturalnym etapem rozwoju. Ludzie nauki. Zawzięci, jak się czegoś podejmą to będą spać po 2 godziny żeby tylko skończyć. Ludzie z pasją. Bliźnięta - koleżanka bliźniak zawsze lubiła mieć dwóch facetów, oczywiście jeden o drugim nic nie wiedział, zresztą do teraz tak ma. Dla bliźniaków kłamstwo przechodzi przez gardło bez mrugnięcia okiem. Osoby ambitne, ale lubiące kombinować coś na boku. Z tych znaków znam najwięcej ludzi, i wypisałam ich wspólne cechy. Zgadza się to z waszymi obserwacjami i odczuciami? Może coś jeszcze dopiszecie. Dodam że ja jestem Wagą

Gość tez jestem Wagą moze
troche w tym prawdy jest???????? Ale jak tak przeczytalam co napisalas o Wagach to..... naprawde takie jestesmy?? Musze sie sobie przyjzec.

Gość kobietka malutka
Ja jestem ze znaku bliźniąt no fakt lubię coś na boku ukręcić w tajemnicy przed wszystkimi. No i długi czas miałam dwóch facetów, niestety pewnego razu wpadli na siebie i sielanka się skończyła:(

Gość kara.....
Znam wagę - przebojowa, zawsze do przodu, nigdy nie trzymała się spódnicy mamy. Już bardziej pasuje mi to do wodnika.

Gość zooooooooodiak
dużo też zależy od wychowania, ale ekstremalny przypadek wagi to taka dziewczyna urodzona 4 października, która nie zaliczyła 3 klasy liceum i od tego czasu praktycznie z domu nie wychodzi a już z 10 lat minęło.

Gość wagi to materialistki

Gość zooooooooodiak
Kara - ja też jestem podobno przebojowa, tyle że nikt nie wie ile mnie to kosztuje. Bo z natury jestem taka że się ludzi boję, ale uśmiech na usta i idę w świat bo wiem że tak trzeba.

Gość tez jestem Wagą moze
z materialistkami to sie troche moge zgodzic

Gość zooooooooodiak
Nie wiem jak inne wagi ale ja to jestem mega materialistką.

Gość ja tez jestem i Waga
i materialistka

Gość a wiecie co Wagi tez jestescie
takie nie zdecydowane jak ja ???

Gość wodnik i rybka
Ja jestem wodnik i na pewno z wodnika to mam niezależność. A rybki to prawda, że maja skłonność do nałogów. Skorpiony są mściwe gdy nadepnie się im na odcisk i tylko seks im w głowie. Koziorożce są zamknięte w sobie. Barany bardzo inteligentne, ale w gorącej wodzie kąpane. Bliźnięta i wagi super osobowości.

Gość wodnik i rybka
A i trzeba jeszcze pamiętać , że istnieje coś takiego jak ascendent i on w dużej mierze determinuje charakter człowieka. Ja jestem wodnik a ascendent mam w raku. Mam coś z tego i z tego.

Wodniczku masz rację, ascendent tez jest bardzo ważny, nie można określać charakteru człowieka tylko na podstawie znaku zodiaku. Zresztą są też czynniki kulturowe, wychowanie itd.... dlatego nie można generalizować.... Ja jestem skorpionicą z ascendentem w strzelcu i też coś mam ze strzelca. Może właśnie dlatego tak dobrze się ze strzelcami dogaduję, a mój ukochany to też strzelec :-)

Gość wodnik i rybka
Właśnie, wychowanie środowisko . Wszystko ma znaczenie , nie tylko sam znak zodiaku.

Gość klaragitara
panny to lalusie i suki!

Gość a ja jestem wodnicą
i mam zdolności manualne, ale może to być też odziedziczone po mamusi :D moje rodzeństwo takich zdolności jednak nie posiada, wdali sie pewnie w tatusia - nieroba :D ;)

Gość a ja jestem wodnicą
ale wodniki - mężczyźni to babiarze są ;)

ascendent faktycznie też ma duże znaczenie i wychowanie - bardzo ważna rzecz! co do charakteru wagi, to się z Tobą nie zgodze, wagi maja wewnetrzny urok osobisty, przez co nie maja problemów w kontaktach z ludzmi, są błyskotliwe i dzieki temu tajemniczemu urokowi moga wiel zdziałać , niekoniecznie będąc inteligentną osobą. Poza tym mają zwykle wyższe mniemanie o sobie niz inne osoby. Skorpion - podstawowa zasada, lepiej byc jego przyjacielem niz wrogiem. Jeżeli jesteś wrogiem skorpiona to wpółczuje, potrafi zatruć wtedy życie. Baran jest upary - dosłownie wystawia rogi i idzie na przód, fakt jak cos zacznie to musi dokonczyć. Byk jest zwykle ciężki i zazwyczaj sknera, bardziej dba o własne dobro niz o innych. Wodnik to zwykle osoba, na której predzej czy później się zawiedziesz, o ile juz Cię kiedys nie zawiodła, dla nich nie jest problemem rzucanie słów na wiatr. Poza tym są wspaniałymi osobami do przemawiania (np. Lepper, Kaczyński) - im znakomicie wypadają egzaminy ustne. Koziorożce sa pracowite! Panny to dokładne perfekcjonalistki - porządek musi być, skład i ład. Ryby sa ciężkiew kontaktach międzyludzkich, szczególnie kobiety. to osoby będące idywidualistami, albo tak jak rybka w ławicy - podpina się pod reszte, pod ogół, idzie po najmniejszej lini oporu i zyskuje coś bez własnego wkładu. a panna z rybą nie dogaduje sie zupełnie!!!!

Gość oj prawda to
Skorpiony sa wredne , zawistne i msciwe . Znam nascie osób spod znaku Skorpiona i wszystkie maja nasilenie własnie tych cech . A fe !

niektorzy mowia, ze to zabobony wierzyc w horoskopy... Ale jak nie wierzyc, jak sie sprawdza ;) Jestem panna... Jedyne co do mnie nie pasuje z cech zodiakowych to pedantyzm... Bo straszna balaganiara jestem ;) Ale reszta niestety :/

ja tez jestem niby panna, ale nie tak do konca. Uerodziłam się 23 sierpnia, a to w niekktórych horoskopach jeszcze lew a w innych juz panna, więc taka pomieszana jestem. fakt że lubie porządek, ale bałagan tez się u mnie pojawia :-)

Jestem rybka i wszystkie moje cechy się sprawdzają: wrazliwa, uczuciowa, naiwna, roztrzepana, niezdecydowana...Ryby to chyba najslabszy znak pod względem psychiki.

mój facet jest ryba i fakt jest cholernie zostrzepany, niezdecydowany, ale żeby był wrażliwy i uczuciowy to bym nie powiedziała - twrdziel na całego i moja kuzynka też tak jest rybkowata jak on! sorki, ale Rybki są tragiczne! Mój rybek jest o tyle fajny, że dzięki temu bardzo urozmaica mi zycie i w ogóle mi sie dzięki niemu nie nudzi ;-)

Gość Zooooodiak
Skorpiony - mam trzech w bliskim otoczeniu, lepiej z mini nie zadzierać bo są mściwe i pamiętliwe. Wagi fakt mają wysokie mniemanie o sobie, może nawet za wysokie.

Gość potwierdzam Skorpiony
to paskudnr charaktery ale Lwy i Wodniki swietnie przycieraja im nosa :-P

Skorpion paskudny? Chyba kazdy znak zodiaku ma jakies wady,takze skorpion.Jest msciwy,pamietliwy ale nie bez powodu!! Ja jestem skorpion i mowie z pelna swiadomoscia,ze wodnik to moj znienawidzony znak zodiaku i ignoruje go.Nieprawda ze lew i wodnik przycieraja nosa--Nie maja ZaDNYCH szans!!

Gość skorpiony maja duzo sexapilu
faceci szaleja za nimi.Faceci skorpiony to chodzaca namietnosc,niezapomniane chwile...mhmmmmmmmmmmmm