Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooooooodiak

Czy charakter człowieka zależy od znaku zodiaku??

Polecane posty

Gość skorpiony maja duzo sexapilu

nikt nie lubi skorpionów, bo jest to JEDYNY znak wyraźny, ma mnóstwo pozytywnych cech jak i tych negatywnych... inne znaki przy skorpionach są szare i bez wyrazu...

Gość monikonasss
skąd wiecie jaki macie ascendent... Jestem niekumata w temacie .....A co do postu , to chyba jednak nie wszystko zależy od znaku zodiaku. Obie z mamą jestesmy blizniakami , które dzieli 3 dni od urodzin a jesteśmy jak ogień i woda .

Gość weronka0000000
ja jestem waga i zgadza sie

Gość wodniki sa bardzo ambitne
i wywyzszaja sie choc nie maja czym :-0 ryby-sa spokojne ale w duszy gra orkiestra,mysli bija sie miedzy soba,istny ogien,ktory ryba chowa w sobie. byk-egoista,dziwolag,czesto tyran jak panna lew nie ma wlasnego zdania,ten znak powinien sie nazywac" papuga"

Gość Ja tam nie wiem czy to się
sprawdza...Ktos tu napisał,że ryby są najsłabszym znakiem pod względem psychiki....A ja się z tym nie zgodzę - jestem rybką i mam bardzo silną psychikę....I myślę,że to zalezy w dużej mierze od tego w jakim środowisku sie wychowaliśmy...

blizniaki to dwulicowce-klamia bez mrugniecia okiem rak-slabeusz jakich malo.Byc z nim to...jakby miec male ,zaleknione dziecko lwy-nieroby panny-wszystko musi u nich byc jak w zegarku.Nie znaja slowa ROMANTYZM.Pilne i maja piatki na swiadectwach waga-mila,przyjazna duszyczka,na nich sie nie zawiedziesz.Ale strasznie niezdecydowane i malointeligentne :-0 skorpion-prawdziwy ogien,jak go rozniecisz,zniszczy Ci wszystko!!!jesli dasz mu spokojnie plonac,moze Ci dac sam pozytek,wielkie cieplo,przyjazna atmosfere. strzelec-malo inteligentny,papugujacy(co inni to i ja)ale to ma pewna zalete-latwo przysowywuje sie do nowych warunkow,srodowiska-a wiec elastyczny a to sie dzis bardzo ceni. koziorozec-najbardziej klotliwy znak zodiaku,pracowity i taki...przezroczysty/szary.Nikna w tlumie,bez wyrazu... wodnik-marzy o wladzy,slawie,dobrach materialnych.Niby ambitny....Nawet gdy nie uda mu sie spelnic marzen i tak sie wywyzsza i wyobraza sobie,ze jest ksiezniczka/ciem ryby-na zewnatrz spokojny,ukladny,a duszy skrajnosci.Zycie jego to walka z myslami,podejmowanie decyzji,walka z pokusami.ludzie ktorzy ich dobrze nie znaja nie lubia ich zbytnio.nie wiedza,ze w ziemi jest kopalnia skarbow. baran-w goracej wodzie kapany.lubi dominowac,zmieniac swiat.dzien bez walki jest stracony.. byk--dziwolag ale nie pokazuje tego na szczescie.rodzina jest najwazniejsza.

Gość Avelinka bardzo trafne
:classic_cool: :-)

Gość wodnik i rybka
oj, oj, wodniki to sie nie wywyższają, ale po prostu mają swoje zdanie. Nie dadzą sie przegadać nawet takiemu skorpionowi.A skorpiona na to trafia szlak. Wodnik nawet jak przytaknie to i tak zrobi swoje.

Gość szlaG a nie szlak glabico

Gość wodnik i rybka
o skorpion sie odezwał : no to niech będzie:jasna cholera

Gość szlaG a nie szlak glabico
nie zgadlas-koziorozec 🖐️

Gość bliznieta sa
szalenie inteligentne i potrafia nieziemsko kombinowac, dlatego sprawdzaja sie w handlu 🖐️

Gość czytam te bzdety
i myślę sobie tak: że wam tez się chce wyciągać wnioski z wypocin twórców horoskopów i innych bzdurnych przepowiedni:o zapewne powiecie mi: "więc nie wchodź i nie czytaj tudzież nie wypowiadaj się" ale muszę, po prostu muszę wejść i napisać: ROBICIE Z SIEBIE KRETYNKI wierząc w te brednie:o bez odbioru:o🖐️

Jestem zodiakalnym skorpionem...gdzies przeczytałam,ze to najgorszy znak zodiaku ( jezeli chodzi o kobiertę )...jestem tajemnicza, baaardzo pamiętliwa...długo pamiętam krzywdy, mimo,ze wybaczam...Skorpiony - kobiety maja cos w sobie..przyciagaja męzczyzn....coś w tym jest....przekonałam się...

Gość ja jestem waga
i strasznie szastam pieniedzmi...i fakt faktem poniekad kazda Twoich spostrzezen dotyczy mnie :P

Gość Ja jestem waga
a skorpion to wstretny znak , sama złosc pamietliwosc i chytrosc . Ale ławto je " zniszczyc "

Gość jestem facetem lwem
i nie zgadzam sie,ze lwy przycieraja nosa skorpionowi. Mam kobiete skorpiona i jestem szczesliwy z nia ponad 2 lata.To silny typ,ale bardzo namietny.Jak nie zaczne sie klocic,jest idealnie.Ona nigdy nie zaczyna klotni.Tajemnicza-fakt,ale to najbardziej lubie.W lozku bogini.Opiekuncza,wspaniala matka.Pracowita,nie klamie-a to atut.Czasem niesmiala. Kiedys bylem z blizniaczka i wpominam to jako koszmar.Lubila mnie ponizac,czepiac sie o wszytko.Klamala non stop,kombinowala.W domu nie lubila siedziec,miala motorek w tylku,ciagle gdzie latala. I z pania Waga-tu bylo lepiej ale byla zbyt ulegla,bez wlasnego zdania.Na wszystko przytakiwala,uslugiwala.Dobre to bylo,ale ja nie lubie slabych kobiet,co sie nimi trzeba opiekowac. Pozdrawiam!

Gość co za czasy
a ja jestem ryba i mam full znajomych wszysycy mnie lubia, zgadza sie to, ze jestem wrazliwa, ale poza tym niekoniecznie...nie mam nałogów Moj chłopak tez jest ryba, a jestesmy zupełnie różni

Gość a ja raczyca
i niby nie wierze, ale jednak zawsze cos w tym jednak jest. Sama jestem romantyczką, troche szczypie, jestem dobrym czlowiekiem, nie chce komus wyrzadzac krzywdy, dbam o to by ludzie dobrze sie czuli w moim towrzystwie, nadwrazliwa, nienawidze jak ktos jest chamski i niszczy innych - wtedy budzi sie we mnie obronca i jestem w stanie zniszczyc taka osobe i jakos nie ma raczka domatora - lubie siedziec w domu, ale z drugiej strony kreci mnie jazda w nieznane i wlasciwie nie mam jeszcze swojego miejsca na ziemi i poszukiwania przygody mnie kreca - takze tutaj tez moze bardziej przeszlosc ma na mnie wplyw. Skorpion - moja przyjciolka - oj wiele bylo klotni, jest tajmnicza, ale troche czasem sztuczna, bo KOKIETA, dlatego tez czasem sie spieralysmy przez to, teraz juz sobie odpuscilam;) W kazdym razie skoropiony sa dla mnie odrobine zbyt dwulicowe. Nie są zbyt głebokimi ludzmi, liczy sie to co moga miec i tylko to, to co inni czują jesli ich nie dotyczy maja gdzies. Blizniak - moich dwoch ex i zarazem przyjaciele - wierni!!! Bardzo inteligentni, nieco rozlaźli w byciu, co mnie doprowadzalo do szalu, bo musialam przejmowac inicjatywe:O i decydowac. Jednak bardzo wygadane typy, tacy wieczni chlopcy, lubia sie bawic, zwiedzac - odwazni, podroz w nieznane to dla nich drobnostka;) Waga - moja inna kolezanka - bardzo fajna, dobrze sie dogadujemy, rozsadna i zrownowazona, z ironicznym poczuciem humoru. Spokojna osobka, konkretna, genialny sluchacz. Wodnik - nie mozna na nich polegac. Niby kochaja i pomagaja, ale i tak dotrzymac slowo dla nich to nie lada wyzwanie. Ostatecznie chodzi i tak o ich interes. Lew - kuszacy, bo wladczy i zdecydowany. Jednak czasem malo ma w sobie duszy;) czegos takiego glebszego, tylko walka i walka... Wszystko to jednak jakies uogólnienia, takze tez podchodze do tego z przymruzeniem oka;) Jednak takie wnioski mam po spotkaniu kilku podobnych do siebie typów.

mysle ze wodniki to ludzie niezalezni, ktorzy w zwiazku bardziej potrzebuja przyjaciela niz kochanka, ktory da im troszke wolnosci:P , nie azlezy im na wielkim bogactwie. a w wybieraniu partnera dla siebie biora glownie pod uwage jego intelekt:):)

Gość a ja raczyca
wodniczki mysle ze bardziej szukają tez w partnerze niezaleznosci - musi byc to silna osoba, ale nie az tak by je zagonic do garów:) i wymuszac cos. Wszysko i tak zalezy od wychowania i genow;)

aja jestem Baranicą upartą ale pełną uroku. Mogę gadaći gadać i wszędzie mnie pełno no i nie znoszę sprzeciwu, taka jestem trochę apodyktyczna. sa tu jakieś Barany?

Gość wodnik i rybka
poczytajcie sobie horoskop negatywny, załamka nikt nie jest ideałem

dokladnie, dla mnie facet to facet, musi miec swoje zdanie i nie ulegac mi wiecznie

Gość wodnik i rybka
paula_aaa , ooooo właśnie ! też jestem takim wodnikiem

Ja jestem Panną :) portret zodiakalny zgadza się u mnie w 95% :P jedna rzecz sie nie zgadza, że jestem pedantyczna :o sprzątac nie cierpię :( chociaż dostaje białej gorączki gdy widzę np. okruchy po chlebie na stole, źle postawioną szklankę itp. :P