Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooooooodiak

Czy charakter człowieka zależy od znaku zodiaku??

Polecane posty

Gość Normalnie
Normalnie kretynizm uzależniać swoja i innych osobowośc od znaków zodiaku. !!!! Składa sie na to parę innych rzeczy ale na pewno nie księzyc gwiazy i te głupoty o znakach zodiaku

Gość chce tylko zaznaczyć
no właśnie ten z czarowicami źle wylicza ja mam program specjalny w domu, bardzo zaawansowany byłam ponad to u astrologa i wiem na pewno, że mam ascendet w Koziorożcu, a tam mi wychodzi, że w Wodniku zbyt ogóle to jest :)

a moglby mi ktos wyliczyc, prosze: moj data urodzenia to 29.01.1990 o godzinie 07.40 w Koninie

paula, mogę :) poczekaj chwilę, wrzucę dane do programu

zodiakalny Wodnik ascendent też w Wodniku Księzyć w Rybach Jowisz w Raku Pluton w Skorpionie Mars w Strzelcu Uran, Neptun, Saturn, Merkury, Wenus w Koziorożcu :)

dzieki wielkie:) ale o co chodzi ze tam ksiezyc w rybach itp. to ze mam cos z tych znakow czy jak?

Ja kiedyś wyliczałam z profesjonalnego programu i wyszedł mi wodnik. innym też wychodzi prawidłowo (mam rozeznanie) :)

Gość uper

Gość zapraszam do dyskusji

Gość czy jest ta dziewczyna
co mam ten program komputerowy z ascendentem i ksiezycem itp ??

Gość a ja Wam mówie
że to koziorożce sa najsilniejsze:) i mozna na nich polegac bardziej niz na skorpionach:)

Gość Byczyca/Skorpion
Wlaśnie weszłam na Wasz link i powiem wam że zgadzam się z wypowiedzią "ajem wodniczki" ze str 3 o skorpionach, że jak się im wejdzie w droge to umarł w butach ale żeby pokonać go tą samą bronią trzeba z nim troche pożyć i nauczyć się obserwować jego zachowanie w różnych sytuacjach i analizować na bierząco. Można się dużo od nich nauczyć a jak to zauważą to je to niszczy. Jestem w związku ze skorpionem i nauczyłam się z nimi walczyć dzięki moim zainteresowaniom psychologicznym z tym znakiem. Im bardziej daje sobie radę tym bardziej on spuszcza z tonu bo widzi że rywal jest równy jemu. Jedyne co jest najlepszym połączeniem skorpiona z bykiem to idealny bezkompromisowy sex-ale to tak na marginesie.

Gość jeden skorpion mnie tak
zafascynował ze nie moge zapomniec o tym facecie do dzis ani nie spałam z nim 3 razy sie widzielismy pozniej urwał nagle kontakt teraz jest za granica mineło ponad pol roku a ja dalej o nim czasem mysle jednak musze stwierdzic ze był egoista sam zaczał ze mna znajomosc wszystko zapowiadało sie swietnie i nagle... nic sie do mnie nie odzywal na smsy odpowiadal w dziwny sposób taki niby olewajacy ale nie do konca w koncu stwierdziłł ze nie chce mi i sobie komplikowac zycia i wyjechał do Szwecji ale wiem ze na mnie leciał widac to było po nim ale czego tak przeciął wiezy ..? :-(

Gość Jolita k
Skorpion lubi zdobywac.jak zdobedzie to juz nie walczy tak zawziecie.Skorpion to zawziety znak.Dopnie celu predzej czy pozniej. Rak to mieczak-krotko i na temat :P Byk dziwolag,ale super w lozku ;-) Wodnik indywidualista,opiekunczy(az milo) Koziorozec uparty,pracowity,...nieciekawy(czyt.mdły).

Gość jeden skorpion mnie tak
ale czy jest szansa nawet tylko teoretyczna jak chodzi o skorpiony ze moze odnowia jakos kontakt ze moze sobie przypomna o dawnych znajomych ??? nawet tylko po to by dowiedziec sie co u nich slychac jak sobie radza wiadomo kazdy człowiek jest indywidualnym przypadkiem ale czy skorpiony moga odnowic dawne znajomych czy raczej to nie jest w ich zwyczaju

Gość madam
co znak ma do człowieka?????? matko co za dziecinada gwiazdy decydują o waszym życiu brrrrrrrrrrr

Gość ErisekP
Ja uważam że to nie jest kwestia znaku zodiaku:P może rzeczywiście niektóre rzeczy się sprawdzają niektórym osobą, ale może to być zwykły przypadek:P ja np jestm Panną i gdziekolwiek czytam o swoim znaku zodiaku to kompletnie nic z opisów tego znaku do mnie nie pasuje:D:D i to nie jest tylko moje zdanie:P każdy kto czyta takie 'opisy' i myśli że to ma być o mie to wybucha śmiechem:D taotalne przeciwieństwo:D

Gość fjkajgfa
ja jestem baranem.. i powiem ze to prawda jestem strasznie uparta... otoczenie uewaza to za moją wade.. poprostu nie ustapie i koniec.. w dodatku lubie miec racje.. i walcze o nia do upadlego.. co do skrpionow.. znam kilku.. jesli chodzi o partnera omijalabym ten tym z daleka.. kocha kobiety..i zdobywac.. ale generalnie jest najciekasza osobowoscia.. skorpiona rozpoznam na kilometr..

Noo..... Ja jestem bliźniakiem, nie mam faceta na boku ale szczerze powiem, że kłamać umiem jak z nut. (; Przekręty różnego rodzaju były.

Hej powiem wam, że wielu z was ma racje natomiast musicie wiedziec o paru waznych rzeczach. Charakter czlowieka sklada sie z trzech czesci a mianowicie z charakteru ziemskiego, umysłowego i uczuciowego. Znak zodiaku oznacza jedynie charakter cielesny czyli sposob wykonywania poparty umyslem i duchem. Stąd tyle różnych charakterów w kazdym znaku zodiaku. Chcący dowiedziec sie wiecej zapraszam do odwiedzenia naszej strony http://poznajcharakter.eu/

Gość Wadiskorpion
Najgorszy znak to wodnik

Gość ja jestem baranem
i chyba popadlam w workoholozm :O bo zalozylam sobie ze w ciagu 5 lat dorobie sie 5 wlasnych mieszkan i wlasnego domu z ogrodkiem.Jak na razie spelnilam 1/4 zyczenia wciagu 1.5 roku.Moj maz ma mnie juz dosyc bo na wszystkim oszczedzam:O i jestem gosciem w domu

Gość owca z asc.w skorpionie
heh,ja prawie w ogole nie pasuje do opisu jednego,konkretnego znaku-ani do Barana,ani do Skorpiona:O Jestem bardzo spokojna i cierpliwa,ciezko mnie zdenerwowac i potrafie naprawde duzo zniesc.Jestem ambitna i jak wyznacze sobie cel,to potrafie do niego konsekwentnie podazac-chocby mi to mialo zajac sporo czasu;nie jestem przy tym zwolenniczka powiedzenia"po trupach do celu";) Jestem bardzo lojalna i oddana,wesola,lubie sie smiac i mam podobno dobre poczucie humoru,aczkolwiek jest typowo "czarne".Nie jestem specjalnie uparta i chetnie ide na kompromis.Mam swoje zdanie i nie zmieniam go pod wplywem otoczenia.Brzydze sie klamstwem i zdrada.Mam zdolnosci artystyczne (gra na instrumentach,malowanie).Nie jestem impulsywna ani "w goracej wodzie kapana".Kochajaca mocno i gleboko.Namietna.Nie lubie wielkiego tlumu ani zbytniego halasu.Dobrze czuje sie sama ze soba.Indywidualistka-lubie wszystko robic sama i po swojemu (ale przyjmuje rady innych).Podobno jestem dobra sluchaczka.Tajemnicza-uslyszalam to kilka razy.Pedantka.Dobrze zorganizowana.Nie lubie chaosu i lubie,jak wszystko ma swoje miejsce.Mam rewelacyjna pamiec.Nie jestem msciwa,ale pamietliwa.Swietnie gotuje i naprawde to lubie.Kilka razy uslyszalam (i do kobiet,i od mezczyzn),ze mam zwierzecy magnetyzm (wplyw Skorpiona?:) ).Na pierwszym miejscu u mnie jest rodzina i moglabym dla niej nawet zabic,gdybym musiala. Mam kilka okropnych wad:wyzej wspomniana pamietliwosc.Trzymam wszystko w sobie i ciezko ze mnie wyciagnac,co mnie gryzie (mezowi sie udalo;P ).Potrafie zamknac sie w sobie "na amen",ze ciezko sie przez ten "mur" przebic.Czasami,jak mnie ktos wkurzy,potrafie go molestowac psychicznie,tzn.wbijac powoli szpile za szpila,bo mam okropnie ciety jezyk (ale bez przeklenstw albo krzykow,bo tego sama nie lubie) i jeszcze mam satysfakcje z tego,ze ofiara odczuwa "bol":O potrafie wypomniec np.mezowi cos sprzed kilku lat i nie odzywac sie caly dzien:O.Czasami,jak ktos mi wlezie za pazury,nie reaguje od razu,ale czekam na odpowiedni moment,zeby go "zmiazdzyc". Ascendent odpowiada w duzej mierze za wyglad,a Skorpion szczegolnie za "hipnotyzujace" oczy i moje takie podobno sa. Wiekszosc ludzi,z ktorymi gralam w zgadywanie znaku Zodiaku,od razu stwierdzali,ze musze byc Skorpionem,tak na marginesie:) Koniec epopei,chyba,ze cos mi sie jeszcze przypomni.

Gość do Myrevina
a pomyslales o tym,ze u kogos moze byc inna godzina,nizu ciebie?na swiecie sa rozne strefy czasowe,sfrustrowana madralo:P

Gość planeta oddalona miliony
kilometrów ma wpływ na charakter człowieka ciemnogród