Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooooooodiak

Czy charakter człowieka zależy od znaku zodiaku??

Polecane posty

Gość warto sprobowac
Calkiem fajny ten trojwymiarowy czat. Mozna stworzyc swojego ludzika, ubrac go i poznawac nowych ludkow. Polecam IMVU - The World's Greatest 3D Chat http://imvu.com/catalog/web_invitation.php?u serId=14621713&from=power-email to link do rejestracji. milej zabawy

Gość no tak przeciez to ja
zolzowata, moglabys policzyc? moje dekade? jak to sprawdzic?jestem zielona w tych sprawach ale interesuje mnie to..znacie jakies dobre stronki?

wyszlo mi coś takiego :O 10° Lwa Symbol Sabiaski: Poranna rosa lśni w zalewających pole promieniach słońca. Symbol Tebanski: Szkielet uzbrojony w sierp. Charakter gwałtowny, skłonny do niebezpiecznych rozdrażnień. 3° Wagi Symbol Sabiaski: Poranek nowego dnia ukazuje wszystko odmienione. Symbol Tebanski: Mężczyzna ze związanymi rękami i nogami. Życie trudne, przyszłość z komplikacjami ze wszystkich stron, bezradność. 23° Lwa Symbol Sabiaski: W cyrku jadąca na oklep woltyżerka, igrając z niebezpieczeństwem, pokazuje swe umiejętności. Symbol Tebanski: Mężczyzna o dwóch głowach, spoglądający jednocześnie przed siebie i za siebie. Potężna inteligencja, która zawrze w jednym przeczuciu przeszłość i przyszłość. 23° Skorpiona Symbol Sabiaski: Królik przemienia się w ducha natury. Symbol Tebanski: Malutkie strumyczki, które wybijają z tego samego źródła. Duch, który roztrwoni swoje siły na rozproszone projekty no i skąd mam wiedziec ktory to moj ascedent ? :O

swet dreams mi tez takie cos wyszlo i nie wiem o co biega

Gość Horoskop a nie CH
!

Gość poznałam tak mojego
Sweet Dreams jak chcesz to podaj mi datę urodzenia , dokładną godzinę i miejsce, a sprawdzę Tobie ascendent mam w domu specjalny program komuterowy :)

a czy mi tez moglabys?

Gość poznałam tak mojego
tak, pewnie :)

:) dzieki wielkie 10.12.1988 08.15

a mijesce dobre miasto ale nie wiem czu to trzeba tak dokladnie wec moze po prostu olsztyn? bo to blisko olsztyna a teraz w nim wlasnie mieszkam

mnie wyszlo takie cos i jak to zinterpretowac? Soce: 10° Wodnika Symbol Sabiaski: Człowiek, który na pewien czas stał się ucieleśnieniem popularnego ideału, zaczyna zdawać sobie sprawę, ze jako osoba nie jest on tym ideałem. Symbol Tebanski: Mężczyzna bez głowy. Niemoc. Ksiyc: 11° Ryb Symbol Sabiaski: Ludzie wędrujący wąską ścieżką w poszukiwaniu oświecenia. Symbol Tebanski: Idący mężczyzna z laską. Charakter przygodowy. Wenus: 24° Koziorozca Symbol Sabiaski: Kobieta wstępująca do klasztoru. Symbol Tebanski: Mężczyzna robiący beczkę. Nabycie dóbr w pracach ręcznych. Mars: 30° Strzelca Symbol Sabiaski: Papież błogosławiący wiernych. Symbol Tebanski: Mężczyzna wymachujący młotkiem. Nabycie dziedzicznego majątku za pomocą sztuki używającej żelaza

Gość poznałam tak mojego
myślę, że jak to naprawdę blisko Olsztyna, to ok :) bo jednak to trzeba naprawdę dokładnie podwawać, szczególnie przy ascendencie zaraz sprawdzę :) a to że teraz mieszkasz w Olsztynie nie ma żadnego znaczenia :P

no dobre miasto jest oddalone od olsztyna 21 km zrob jak uwazasz:)

Gość poznałam tak mojego
ok już wiem jesteś zodiakalnym Strzelcem ascendent także w Strzelcu Pluton i Wenus w Skorpionie Merkury w Strzelcu Księzyc, Saturn, Neptun i Uran w Koziorożcu Mars w Baranie Jowisz w Byku nie ma za co :)

Gość poznałam tak mojego
to wszystko przy założeniu, że jesteś z Olsztyna, ale myślę, że nie powinno być zmian :) może chcesz podać to male miasto?

no ok teraz tylko to musze jakas zinterpretowac:) dzieki wielkie;)

no to male miasto w ktorym sie urodzilam nazywa sie DOBRE MIASTO ;):)

Gość poznałam tak mojego
no widzisz i ono jest w spisie miast :) zaraz sprawdzę czy zachodzą jakieś zmiany

Gość poznałam tak mojego
wszystko tak samo :)

:classic_cool:

policzcie sobie z tego drugiego linka - jest lepszy :) a w dekadach chodzi o to, że np. lew, baran i strzelec to trygon ognia. jeżeli ktoś urodził się podczas pierwszych 10 dni to jest lwem, podczas kolejnych 10 to lew ze strzelcem, a w ciągu ostatnich 10 dni to lew z baranem. i to wszystko :) rozważałam oczywiście czas trwania lwa :)

Gość chce tylko zaznaczyć
że link ze strony podanej przez Zołzowatą wylicza nieprawdziwe wartości i podaje zły ascendent :)