Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooooooodiak

Czy charakter człowieka zależy od znaku zodiaku??

Polecane posty

Gość oj dajcie spokoj z wodnikami

Gość a strzelce
raczej wrazliwe, troche niesmiale, usmiechniete, inteligentne, chcace wszystkim dogodzic, nie wierzace w walsne sily.

co dajcie spokoj...a z tym ze strzelce nie wierza we wlasne sily to sie nie zgadzam

TAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK zależy byki są uparte i sie wciąż złoszcza!

Gość upupupu

Gość sandra ray
skorpiony - msciwe zlosliwe niektore zaklamane.. napewno wiele cech pozywtynych ale te sa dominujace lwy- liczy sie tylko ich zdanie , uwazaja ze sa najmadrzejsze i caly swiat kreci sie wokol nich, lubia miec swoja widownie, inaczej staje sie jeszcze bardziej zakomleksione , trudno sie z nimi dyskutuje bo zawsze musi wyjsc na ich barany - zdolne, ale niektore dwulicowe panny - pedantki, konkretne, praktyczne , lubia krytykowac , wrazliwe koziorozce- pracowite, moga byc przecietniakami jaki niezwykle kolorowe

Gość sandra powiedz cos jeszcze
bo nawet trafnie okreslilas znaki.

Gość Eufemia.
Podnoszę :P

Gość upopup

Gość Słodka_Narcyza
A ja jestem Panną z całym dobrodziejstwem inwentarza ;). Pedantycza, ambitna, inteligentna, z wysoką średnią ocen i baaaardzo silną wolą. Grzeczniutka i ułożona - ot, taka panienka z dobrego domu :P. Niestety, niskie libido też jest moim udziałem :/.

Gość ajem wodniczka
I -nadwrazliwa, bardzo empatyczna, bardzo kocham niezależność, indywidualistka, zmienna , nieprzewidywalna, bujajaca w obłokach, pacyfistka, uparta, "trudny charakterek", ale "gołębie serce", miłosniczka przyrody, wegetarianka ideologiczna, ma w tyłku, co o niej mówią, inteligentna, ale nie zarozumiała, niematerialistka, kochająca święty spokój. Mąż-rak -pdwa kroki do przodu, pięć do tyłu, za to mega romantyczny i maxi domator, ogródek to jego pasja, oddany, kochajacy, minimalista materialny , przyciaga ludzi, bo sympatyczny i pogodny, nie lubi odpowiedzialności i podejmowania decyzji, lubi robić tylko to, co lubi, oaza spokoju, mozna mu spokojnie wleźć na głowę, optymista, często nie zauważa co sie wokół dzieje , bo patrzy tylko przed siebie. Synek-SKORPION-i tu zamilknę....

ja jestem lwicą w ascendencie wodnika i wcale nie uważam, że jestem \"bez duszy\" :) w ogóle strasznie dziwne połączenie, nieprawdaż? :)

Gość no tak przeciez to ja
jak ten ascedent zbadac?:) ja jestem strzelcem i nie wiem jaki mamy ascedent..ktos pomoze?

Gość ajem wodniczka
bujałam sięk iedyś -platonicznie, jakby co- z lwem, to było niesamowite pokrewieństwo dusz, bylismy jakby z tej samej gliny, oczarowanie, te same fale , o kurcze..ale juz byłam mężatka, a nie zdradzam :)

ja nie zgodze sie co do tego ze na wodniki rzucaja slowa na wiatr i ze ustne ida im jak po masle. jestem wodnikiem jestem zdecydowana i nigdy nie rzucam slow na wiatr pomagam wszystkim dookola nie oczekujac tego w zamian i co gorsza egz ustne wypadaja mi najgorzej bo nie potrafie sie dobrze wypowiadac :( takze nie uogolniajmy. poza tym wodniki to indywidualisci

z tym, że wodniczki to wielkie indywidualistki to muszę się zgodzić :) jestem bardzo oryginalna :) nigdy nie robię tego, co wszyscy ;) ascendent ma tu olbrzymi wpływ :)

Gość ajem wodniczka
twarde, znaczy się-uparte:) Wodniki mają swój bogaty swiat wewnętrzny, dlatego lubią pobyć w samotności. Zarozumiałe?..., ja tak jestem postrzegana przez ktych , którzy mnie jeszcze nie poznali, potem szybko zmieniaja zdanie. I to prawda, ze pomagaja wszystkim dookoła bez oczekiwania odwzajemnień.

ja jestem rybką , wrażliwą, miłą skromną Ale nie zgadzam się że Skorpiony to niedobre znaki, są to osoby najsilniejsze z zodiaku, umieją bronić przyjaciół, słabszych, świetni przyjaciele , niezawodni. Inni zawiodą ale nigdy skorpion :-) pozdrawiam skorpionki..

zolzowata-->ja jestem strzlcem, wpisalam wszystk na tej stronie witch i pokazalo sie, ze moj ascedent to strzelec;| czyli jestem 100% strzelcem?mozliwe jest by miec taki sam znak zodiaku i ascedent?

moja mama to skorpion i jest to naj\fajniejsza osoba jaka znam, serio.

oczywiście, że tak ! :) warto jeszcze zwrócić uwagę na dekadę, w której sie urodziłaś :) ja jestem dokładnie lwem w ascendencie wodnika i z dekady strzelca :) a moja siostra to potrójny skorpion :D codzienne fajerwerki gwarantowane :D

Gość ajem wodniczka
Nooo, Skorpiony, to znaki silne, i nie daj boże wleźć im w drogę. Jak sie ma takiego w domu, to wiedz, ze młotkiem go nie przerobisz na pewno. Do takich mozna dotrzeć jedynie okazywaniem i okazywaniem i okazywaniem uczuć, zwłaszcza mówieniem, że co nie zrobią, zrobią dobrze. Nawet jak głupio robią, to i tak ich od tej drogi nie odwiedziesz. Muszą spaść na dupsko, żeby się przekonac o własnej głupocie. Ale i tak nie nazwa tego głupotą, tylko małą pomyłeczką.

Gość a ja jestem Wagą
i jestem pewna siebie, próżna, narcystyczna, zarozumiala, cholernie inteligentna, wrażliwa, depresyjna, niezdecydowana, blyskotliwa, szczera, materialistka, zawsze świetnie ubrana :) mój Ukochany to Skorpion i jest Nam razem wspaniale