Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupolka

ratunku, moje włosy

Polecane posty

Gość głupolka

Dziewczyny, po tym co Wam powiem, będziecie się pewnie ze mnie śmiać i uznacie za psycholke, ale ja sie Wam nie zamierzam dziwić... Otóż... w sobotę miałam jakiś kryzys psychiczny, pochwyciłam nożyczki i poszłam do łazienki, gdzie obcięłam sobie sama włosy... dodam, że wcześniej były kręcone do ramion, skróciłam jakieś 2-3 cm (niektóre komsyki więcej, cięłam gdzie popadnie) więc nie myślałam, że różnica będzie bardzo widoczna... ale... no właśnie. Kiedy włosy się zakręciły to nie tylko różnica jest widoczna, ale fryzura ma totalnie zły kształt i nie chce się układać... Dodam, że w mojej pracy muszę mieć stały wygląd (dziś idę na plan filmowy kręcić zdjęcia a tu nagle bohaterka zmieniła sobie fryz?) dlatego do fryzjera pójść nie mogę, żeby coś z tym zrobił, bo potrzebna by tu była radyklana zmiana... :O co zrobić, żeby włosy szybko odrastały? :( wiem, jestem głupia, a teraz płaczę, a sama sobie winna jestem... ale.... POMOCY!

Gość głupolka
Haris, to jest mało śmieszne :O dobrze, że nie napisałam spod czarnego nicka 😭

jest tu topik po czym szybko rosnal wlosy ale nie uda sie to w kilka dni

Gość głupolka
:( nie? :( to będę grała w spiętych? :O

to jest tragiczne sama już wszystko napisałas na ten temat, ze jestes głupia i sama sobie winna naprawdę nie wiem co mam dodać poza tym ze oplułam monitor

Gość hushhhh....
ojej, bohaterki seriali czasem zmieniają fryz z tego co wiem... poza tym w spiętych to chyba żadna tragedia? no już, uśmiechnij się, wyluzuj i nie tragizuj.

Gość głupolka
najgorsze jest to, że sceny nie są grane hronologicznie, więc w filmie będe miała raz krótkie raz długie włosy? :O Na szczęście do tej pory nakręciliśmy tylko jedną krótką scene z moją postacią, którą można zmontować jeszcze raz... ale i tak wyglądam jak klasyczny udup 😭

no niestety to jest troche dziwne, trzeba byc w desperacji zeby cos takiego zrobic. Olejek rycynowy, czeste czesanie wlosow (pobudzanie krazenia), skrzyp polny itp w kilka dni niestety nie odrosna no ale trzeba bylo pomyslec troszke...

chyba bez fryzjera sie nie obejdzie,przynakmniej ten zrobi cos sensownego na głowie,współczuje ale sama chyba nic nie zrobisz :( ,w seialach tez zmieniaja wygląd,nie bedzie tak żle

ej może takie napady strzyżenia to się jakoś leczy farmakologicznie co? tak na przyszłość...

Gość głupolka
hushhhh....- to jest film a nie serial

Gość Katrinne
Na razie po prostu zepnij włosy. A żeby szybko urosły używaj olejku rycynowego i kup sobie skrzyp polny do picia lub w tabletkach.

Gość hushhhh....
no kochana, odwaliłaś tak zwaną kaszanę... lepiej się zapytaj koleżanek po fachu co się w takiej sytuacji robi, bo ja nie wiem.

Gość głupolka
canberra- :D nie no ja naprawdę myślałam, że różnica nie będzie widoczna a włosy obcięłam bo zawsze po podcięciu końcówek lepiej mi się układały.... tylko źle te końcówki wymierzyłam :O

Gość głupolka
no skrzp polny już łykam... ale dziś będą mieć ze mnie polew na planie :O jeszcze jedna z dłuższych ról... żeby nie powiedziec główna :O no psychol 😭

jeżeli to jest film i nagrana jest tylko jedna scena to idż do fryzjera i nagrajcie jeszcze raz od początku i będzie ok.

Gość głupolka
natasza46===== chyba masz rację... tylko o radykalnej zmianie fryzury nie może być mowy bo moja bohaterka musi wyglądać w konkretny sposób

Gość hushhhh....
jakbym nie była pewna tego, że moja serdeczna przyjaciółka grywa głównie w teatrach, to bym pomyślała, że jesteś Agą :P no normalnie wypisz wymaluj...

Gość Katrinne
To podnieś głowę wysoko do góry i śmiej się razem z innymi;P Nic innego dzisiaj nie zrobisz... Powodzenia;)

Gość głupolka
hushhhh....- być może to taki odchył charakterystyczny dla artystycznych dusz :P ale nie mam na imię Agnieszka

Gość głupolka
Katrinne- śmiać to się już z siebie śmieję... ale... w sumie operatorem kamery i reżyserem są faceci- a oni nie zauważają takich różnic :P zepnę włosy do tyłu, z przodu wypuszczę parę lichych kosmyków i może się nie zorientują? oni? nie, na pewno nie :P

Gość hushhhh....
to znaczy, że Agnieszka ma jeszcze włosy , uff ;) ej, ale serio jest tak tragicznie? zresztą lepiej ciąć włosy niż ręce, tak a propos "odchyłów artystycznych dusz".

podaj tytuł filmu pójdziemy potem do kina i powiemy Ci czy widzimy różnice zwykle defekty własnej urody widzi sie tylko samemu, nikt iny tego nie dostrzega

Gość głupolka
hushhhh....- wiesz, długość może nie jest taka tragiczna ale nie chcą się układać... żadne pianki, lakiery, odżywki... nic nie działa 😭 ale wypróbowałam wczoraj tą fryzurę żeby spiąć z tuły i wypuścić z przodu... wygląda w miarę podobnie do mnie na codzień chociaż gorzej się układa... ja widzę różnicę, moja siostra też... mam nadzieję, ze to nie stanie na przeszkodzie reżyserowi :O a na planie fryzjera nie mamy 😭 bo nie kręcimy titnica :)

Gość głupolka
tytułu nie podam, bo potem wszyscy będą wiedzieć kim jestem :D a tutaj jestem anonimowa :P i na tym mi zalezy

Gość głupolka
Haris- czyli to taka podpucha, wręcz intryga była :P