Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghg

ILE MACIE W UDZIE W NAJSZERSZYM MIEJSCU PYTANIE DO DZIEWCZYN POWYZEJ 170 CM!!!

Polecane posty

no wlasnie, ostatnio zazelam uzywac Eveline slim extreme wiec moje uda sie troche ujedrnily i wyszczuplaly z czego jestem bardzo zadowolona ale z lydkami nie moge nic zrobic :( sa usmiesnione i nigdy jeszcze nie udalo mi sie ich wyszczuplic, jedyne co to mozna je rozciagnac i wydaja sie zgrabniejsze ale w cm zawsze jest tyle samo :(

Gość HELINNAA
no niestety łydke ciezko odchudzić ale nos wysokie szpilki to cie ti pochudzi w nogach :)

Gość shock
HELLINA - bardzo smieszne . Wiem ze sobie jaja robisz i uwazasz ze mam grube uda. Daruj spbie

Gość ech młode to i..
Krótkie pytanie: z tymi udami to panie do jakiego rozmiaru wchodzicie? 42? Durne pannice jesteście, dajecie sobie wkręcać albo anorektyczne ideały albo równy kit, że wszystko macie za chude. Weźcie spójrzcie co wisi w sklepach, w jakich rozmiarach, a dowiecie się, jak wygląda przeciętnie zbudowana młoda kobieta, przynajmniej wg jakiś tam danych statystycznych, bo zgódźmy się, że produkują to, co mogą sprzedać. 42 w bardzo wielu sklepach nawet nie ma. A ja akurat wiem, co to znaczy mieć uda 59 i dzięki Bogu już nie mam, bo niczego nie mogłam na siebie dostać. Teraz mam 52 (i 40 lat żeby było jasne, więc trochę więcej rozumu od was, a wychodzi na to, że trochę mniej kilogramów) i czasami nie wchodzę do L!!! No więc o czym tu mowa. A osoba pisząca na takich topikach drukowanymi literami jest niezłą szują, która piszę dokładnie po to, zeby dowalać zgrabnym dziewczynom i wkręcać jej w kompleksy. Uważajcie na nią.

Gość HELINNAA
shock co takiego???o co ty mnie posądzasz??niekapuje.. masz za grube uda zdecydowanie ale mi sie podobaja grubsze niz za chude.ot co!

Gość HELINNAA
do ech mlode to i ... to ty pewno masz 160 cm wzrostu kobieto!!!

Gość shock
mam rozmiar 40

Gość shock
HELLINNA no dobra spoko skoro ci sie takie podobaja to ok. A ile ty masz w udzie?

Gość HELINNAA
no własnie mam mniej i marze io takich udach jak twoje a mam taki sam wzrost.. mam w udzie tylko 56 cm najszersze miejsce;(

nie moge nosic szpilek bo moj facet jest tego samego wzrostu co ja wiec glupio sie czujemy ;) ja wiem ze moje nogi nie sa zgrabne wiec nie krzywdze nikogo widokiem moich nog w mini. Przestalo mi przeszkadzac ze nie mam wymiarow 90/60/90, a jednak czuje sie ladna. Nie musze byc jak plastokowa laleczka ktora sie dopasowuje do aktualnych kanonow piekna, mam taka budowe ciala i juz. Jedyne co moge zrobic z nogami to pozbyc sie resztek cellulitu co wlasnie robie i moje nogi robia sie coraz szczuplejsze. Nosze rozmiar 38, czasem 40, zalezy od sklepu i czuje sie dobrze we wlasnym ciele i nie musze sluchac takich osob jak Ty, \"ech mlode to i...\" ktore usiluja wmowic ze celem naszego zycia jest wcisniecie sie w rozmiar 34.

Gość ech młode to i..
Wyobraź sobie, HELINNAA, że mam 174 cm. Tudzież absolutnie wszystko takie jak mieć powinnam. Jestem z siebie zajebiście zadowolona, ale do tego trzeba mieć więcej lat niż te panny tutaj, którym robisz pranie mózgu. Jest z ciebie niezła suka, szczupłe wkręcasz, że są patykami, a baleronom basujesz, ze sa jak marzenie. Sorry młoda, ale nie wierzę, że robisz to szczerze.

Gość HELINNAA
a włydkach tylko 35 i pól i ma nogi za chude stanowczo:(ale wg kafeterianek pewno za grube..żalosne.

Gość shock
no to moze przytyj? Ile wazysz?

moja wypowiedz jest oczywiscie do \"wch mlode to i...\" a nie do reszty dziewczyn oczywiscie ;)

Gość HELINNAA
młoda nie jestem bo mam 28 lat a pozatym kochana czterdziestko ty jestes zasuszona pewno strasznie a mi sie podobaja kształty ala monuica bellucci .zrozum.i dąze do nich..nie podobaja mi sie takie zasuszone i cwaniackie suki stare i jadowite jak ty!! ZNAM CHUDE OSOBY I GRUBE I TE GRUBE SĄ ZAJEBISCIE SYMPATYCZNE I FAJNE A TE CHUDE WIECZNIE NIEZADOWOLONE I ZŁOSLIWE..OT CO!:)

Gość shock
ech młode to i.. Ty jestes chyba popierd.......... zeby w tym wieku i przy takim wzroscie miec uda 52 cm .Napewno wygladasz jak szkieletor. Nie bedziesz tutaj pisac ze mam uda jak balerony kretynko

Gość HELINNAA
SHOCK JA WAŻE 60 KILO:)NIE CHCE TYC BO MAM WIELKI BIUST ITD I GÓRE MAM KOBIECĄ ALE TE NOGI MAM CHUDE:)

Gość shock
ja 62

Gość HELINNAA
hhaa no to podobnie:) brak mi do wymarzonej łydki dokladnie 2 cm jeszcze :)i do uda też 2 cm;)

Gość shock
HELLINA a jakie masz pozostale wymiary?

Gość HELINNAA
juz ci podam bo mierzylam:) biust:99 cm talia:73 cm biodra:95 cm:)

Gość HELINNAA
ide lulu już :)słodkich snów shock :)jutro wróće na topik:)papa

Gość shock
HELLINA ok. Ja mam wiecej w biodrach

Gość shock
HELLINA dobranoc.

Gość Paulina2
174 wzrostu, udo 49 cm

Gość Anika21
47 176cm

Gość sunlighhttt
mam takie pytanie.. spotkalam sie z tym tylko na tym forum.. dlaczego wszyscy sie nawzajem obrazaja:/ chamskie komentarze i tylko tyle:/ powiem Wam jedno niewazne czy gruba czy chuda wazne jaka ta osoba jest naprawde. A wy rzucacie na prawo i lewo stereotypami. A ja znam pełno wspaniałych szczuplych dziewczat i rownie duzo tych grubszych. ALe nie .. najlepiej nagadac sobie bo ta wazy mniej a ta wiecej.. GRATULUJE:/

Dziewczyny nie psujcie sobie nerwów na takich topikach ,bo tu zawsze sie znajdą takie co za wszelką cene chcą sie dowartościować czyimś kosztem.Wiem ,bo przerabiałam to wiele razy.. A co do tematu moje udo -58cm, wzrostu mam 178cm.Ale budowe taką ,że chciałabym te 4cm z ud zrzucić ,bo u mnie to niestety nieładnie wygląda.. Każda z Was ma inna figure i wymiary , nie kłóćcie się , bo czasami ta z udami 60 wygląda lepiej niż ta z 50 , a czasami na odwrót. Każda ma inna budowę i nie każdej wszystko pasuje.. Pozdrawiam zadowolone z siebie kobietki🌼

Gość a ja mam 64 cm
ohyda :( :( i najgorsze, że mam strasznie umięśnione nogi, więc nawet nie bardzo mogę schudnąć. Dla mnie niedościgłym ideałem jest 58 cm. :( Aha - mam 177 cm

Ja mam 164 cm, teraz moja waga to 48,5-49kg. W zalezności od tego ile waże, tyle mam w udzie, tak to się u mnie dziwnie układa. Wolałabym ważyć jakieś 2, 3 kg więcej ale nie mogę przytyć. Jestem szczupła, NIE CHUDA!Nosze rozmiar 36.Pamiętam , gdy byłam nastolatkąw udzie miałam 56 cm, były grube i ocierały sie o siebie. Wolę te swoje nieco za szczupłe uda niż przysadziste. I nikt mi nie wm.ówi, że uda 58cm są ładne , zwłaszcza jeżeli ma się ok 160170 cm wzrostu. I wybaczcie, ale uda powyżej 60 cm to juz dramat. Powoływanie się na Bellucii i jej kobiece kształty to jakieś nieporozumienie. Ona jest szczupła, ma smukłe nogi a jej słynne zaokrąglone kształty dotyczą tylko biustu i pupy.Mało kobiet ma taką sylwetkę.