Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaa

krwawienie z odstawienia wypada mi w urlop-chce wziasc 2 opak. prosze o porade

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaaa

kochane kobietki otóz jutro wyjezdzam,los tak chciał ,ze wczoraj skonczyałam opakowanie tab i w srode powinnam dostac krawienie,ale ja bym chciała w tym mieisacu,go przesunac :-) czyli od dzisiaj mam zaczac nowe opakowanie i brac ,normalnie bez przerwy??

taaak dokladnie tak jaka mowisz, cale nastepne opakowanie wciagnac i w zaleznosci czy bedziez chciala czy nie zrobic przerwe lub nie po dwoch miesiacach:) milego urlopu!!

Gość dziewuszkaaaaa
adinka11 dzieki z aodpowiedź. zaraz połkne tableteczke hehe wagaruje >>> myśle,ze jak zrobie sobie tak raz na rok to nic sie nie stanie,zreszta kobiety które biora tabletki nie maja normalnej miesiaczki,tylko krwawienie z odstawienia

dokladnie jak mowisz dziewuszko, to nie miesiaczka. moj ginekolog powiedzial ze tej przerwy wogole moze nie byc przez wiele miesiecy, gdyz to tylko krawienie z odstawienia, zazwyczaj robi sie je dla komfortu psychicznego kobiety. pozdrawiam:)

a ja jak kiedys wzielam 2 opakownia pod rzad to sobie zrobilam jeszcze gorzej bo przez cale drugie opakownie plamilam i akurat to bylo na urlop

Gość sumienie...
ja juz drugi raz biore w tym roku 2 opakowania pod rzad i nic mi sie nie dzialo:PZanych plamien