Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w co byscie chialy sie ubrac

Co byście bardzo chciały na siebie włożyć a nie możecie?

Polecane posty

Niestety nie moge nosić spodni 3/4 ani mini bo jestem niewysoka i taka długośc skraca nogi....tuniki tez nie dla mnie :O...a najbardziej żałuję, że nie pasują do mnie kolory, które bardzo lubię: czerń, biel i brąz 😭

Gość watcher
nadwozie jaguara XKR.Tak mi sie podoba !!!! a za cholere nie moge tego wlozyc...

Gość paaaaaaaaaucia
to ja moge ubierać wszystko, co tyczy się dolniejszych partii ciała.. miniuwy, krótkie spodenki, opcisłe spodnie (powyzej nic nie wystaje:P ) pępek na wierzchu itp (noszę rozmiar 36) ale niestety..nigdy nie uwydatnie biustu ( o rozmiarze prawie wklęsłym :( ) i nigdy nie pokaże pleców!!! ;O (wystające łopatki...

sukienkę bez pleców i ramiączek..ale nie mogę,ze względu na biust :/ i cokolwiek białego na górę-za blada jestem. A lato jakie mamy,każdy widzi...Z opalaniem kłopot.

kuna bez nogi - dzieki Ci dobra duszo 🖐️ dawno sie tak nie usmiałam.... rozchmurzyłas mi ten pochmurny dzien 🌻

Gość lady gold finger
ja bym chciala mini przyodziac no ale jak narazie tylko po domku chodze !!!! nogi mam straszne jedyne co mam swietne to cycki chociaz tyle

Gość paaaaauciaaaa
kurde, co ja bym dała za fajne cycki.. juz nie duze.. ale łądne chociaz :o a tak to mam "a boki" i jak u 13nastolatki!!! i wystające koszmarnie łopatki... eh.. dobrze, ze chociaż brzuszek mam płaski, zgrabna pupe, zgrabne, ładne nogi :)

A ja bym chciała ubrać mini albo jakieś szorty ale niestety moje chude i krzywe nogi mi na to nie pozwalają :(

Gość *********************
a ja raczej wszystko moge oprocz obcislych "rurek" jakos nie czuje sie w nich dobrze tez mialam jak mi sie wydawalo "krzywe" nogi, od dluzszego(paru lat) cwicze,mam super nogi teraz,wszystko jest tyko kwestia zadbania o siebie piersi tez nie mam wielkie-75B ale podobaja mi sie,jak nosze dekoldy,bo widac ,ze jedrne,to tez tylko kwestia masazu i kremu brzuszek mam juz wyrzezbiony,po 6 weidera---------> nigdy wiecej w zyciu, straszne przezycie,ale czego to sie dla wygladu nie robi :O nic nie dostalam chyba od natury, na wszystko zapracowalam sama i (prawie)wszystko mozna samemu udoskonalic i pozbyc sie kompleksow

Gość ahhhh....
ubrac krotka spodniczke obcisle spodnie krotkie spodenki ....marzenie!

hmmmmmmmmmmmmmmmmm miniowke bym chciala strasznie ojjj straszniee:D:D:D i tuniki ale jestem za mala:D:D:D:D:D i sukienki bombki iiii..chyba tyle:D

Krótkie spodenki, strój kąpielowy...Nie mogę ze względu na żylaki:O A mam dopiero 22 lata. Chciałam zdawać na 2 kierunek studiów, ale jest egzamin sprawnościowy z pływania, z powodu tych cholernych żylaków nie mogę nawet uprawiać ukochanego sportu:(

ja chciałabym chodzić w szpilkach ale nie umiem no i też nie bardzo mam gdzie :P

Gość
mini :(

Gość czasem chcialabym szpilki
i rajstopy ;) Ale na rajstopy mam uczulenie, a w szpilkach bym sie zabila :D