Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttt7777

i co pomysleć o takim facecie

Polecane posty

Gość unikasz odp na pyt o wage

No inaczej zapewne ...ale ja bym sie tak nie dała mu .....jak on Ci dokucza jesli chodzi o wagę to nie pozostan mu dłużna...jak Ci dowali tekst o wadze to powiedz mu że jak mu się nie podoba coś to drzwi otwarte ...Jak mi mój kiedys wyjechał że mam brzuszek z docinką to mu nie pozostałam dłużna :D...a on stwierdził że to skóra (niezle sobie to wytłumaczył)..hahaha..na to ja mu powiedziała...a mi się mój brzuszek podoba :D....Najważniejsze jest to zebyś Ty siebie akceptowała ...JEsli się zaakceptujesz taką jaką jesteś to inni czytaj; twój facet też to zrobi. Powiedz sobie i jemu patrząc w lustro \" kurde ładna jestem\" Pokaz mu ze jesteś silna, uśmiechnieta i nie boisz się jego docinek dając mu do zrozumienia ze on też nie jest idealnym ....jeśli Cię obraża przy znajomych szydząc z Ciebie zrób to jego sposobem zaszydz z niego uśmiechając się np\" ze ma brzuch jakby połknąl piłkę :D:D...Głowa do góry kobieto ....

Gość unikasz odp na pyt o wage
no jesli wazy 60kg przy 165cm to ok ale jesli np 100 przy 165cm to moze martwi sie o nia

hmmm..no wiesz?...:D...uważasz ze wyśmiewanie jest dobrym sposobem okazywania zmartwienia....czy aby na pewno zostaną one dobrze odczytane przez wyśmiewaną osobę ...ja myślę ze to raczej słaby sposób na wyrażanie obaw:)....ale mam tu lekture na pocieszenie :D.........TTTTTTTTT777 -poczytaj :D http://rs86.rapidshare.com/files/26486625/Ar gov_Sherry_-_Dlaczego_m__281___380_czy__378_ni_kochaj__261__ _zo__322_zy.pdf żeby ściągnąć, nic nie zmieniacie w ustawieniach, tylko wpisujecie podany kod i klikacie \"download\" oczywiście \"free\"

Gość EWKA K
sorry, nie chcę żeby to źle wyszło, ale może jesteś jedyna dziewczyną która go chce, a poza tym myślę że jest napewno zakpmpleksiony

Jednym słowem nie podejme rękawicy:))) i radze wam dziewczyny tego również nie robić....Jak widac ktoś się zali ze miał operację serca i ma depresję (chyba to jemu trzeba współczuć).....dziwny sposób na żalenie się ;).....po coz to komu wiedziec ?????...hę????... A najlepiej rzucac epitetami ......na szczęscie nie dotycza mnie :D:D....

Słuchaj ....czuję że chcesz mnie wciągnąć ...w obwinianie Twojej dziewczyny jeśli powiem że by mnie to może nie ruszyło to pewnie mi zwymyślasz ... a jesli Ci powiem że byłoby mi przykro to pewnie użyjesz tego przeciwko swojej kobiecie ....

Nikt nie chciał Cię tu wielce obrazić tylko pomóc Twojej \"smutnej dziewczynie\"....a kto jak kobiety nie zrozumieja jej ... Nikt tez nie skresla Cie na całego ....na pewno masz zalety ale nie zapomniaj że też masz wady ....Boże a kto ich nie ma:D???.....ja swoje wady zwłaszcza swój \"wredny charakter\" muszę cały czas zwalczać i udaje mi się ....ale nie wstydze sobie powiedziec i uzmysłowic moich złych stron :(.....wiem że czasem krzywdze swoich bliskich ale umiem ich przepraszać i Udoskonalac się ....:)))))...Jak już wcześniej wspomiałam mam przyjaciela który stracił fajna laskę z tego powodu .....i mi jego na prawde było żal ...bo on ją kochał i kto wie może jeszcze ją kocha?...