Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

ja swojego nie naucyzlam zebrania ani przy tosle ani nigdzie indziej bo wiem jakie to uciazliwe;) i teraz spokojnie mozmey jesc obiadek z mieskiem a piesek lezy pod stolem i nawet mu w glowie wstac;P

racja, zdrowsza, ale jakoś nie lubie zielonej :P w sumie to nauczyłam sie pić kawe dopiero na studiach, bo trudno by było dotrwac do wieczora heheh

Ja sobie zrobilam kakao i przed chwila odkurzalam w pokoju :D Moja babcia kiedys postawila na stole kubek z mlekiem a jej pies wszedl na stol i wypil to mleko nawet kubka nie przewrocil :D

ja jak chodze do szkoly to dziennie pije po 3-4 kawy ale jak nie chodze to jakos nie mam takiej potrzeby:) a co do zielonej to ja lubie ale tylko taka co sie zaparza z tych kupowanych suszek o roznych smakach bo te w torebkach sa gorzkie;/

najlepsze sa te wszytkie herbatki an odchudzanie albo herbata czerwona;P hehe moja siostra ostanio pila for slim a ze juz wiecej nie mogla bo tylko konkretna ilsco tego mozna wypic i jej zostalo to posatnowialm wypic zeby sie nei zmarnowala:P jakw ypilam dwie herbatki to mailam rewoluje zoladkowe przez caly nastepny dzien;/ maskra nie wiem jak ludzie to pija hehe chyba z wc nie wychjdoza:P

wyobrażam sobie, raz tylko piłam, jak musiałam zrobić prześwietlenie stawów krzyżowo-biodrowych heheh

powinni publikowac zdjęcia, bo z wyglądu dużo można wywnioskować heheh ważne jest pierwsze wrażenie ;)

no wlasnie aj wole zawsze kogos polecaonego;/ bo jak sie tarfi an kogos kto przynudza lub nie umie tlumaczyc to masakra;/

pewnie że zawsze lepiej zasięgnąć informacji, ja tak zawsze robie z lekarzami heheh potem sobie tworze rankingi :P

nie spelnia ale za to dal foto hehe kurcze u mnie znowu ulewa;/ nienawidz etakiej pogodyw kratke;/

bez sensu tak, człowiek sie gdzieś ruszy z domu to go po drodze zleje, nienawidze takiej pogody :/ i jeszcze mnie zawsze przez to kolana bardziej bolą :(

ja też :/ chyba zaczne ściągać jakies filmy z neta, bo długo tak nie pociągne :/ a zaczne od chirurgów :P

eeee mi sie nei cche sciagac filmow bo wiekszosc juz widzialam:PP tzn te co chcialam i mnie interesuja:P chirurdzy fajne to bylo ale ile razy mozna ogladac ten sam odcinek;P

w necie są nowe odcinki, nie to co na polsacie :P no chyba że masz cyfrowy polsat, bo tam na którymś kanale lecą nowe odcinki :/ ja mam niestety kablówke :( ale oglądnęłam do przodu na Italia 1, tylko tatusiowi sie zachciało kręcić satelitą i od tego czasu już mi nie lapie tego programu (spowodowało to wielodniową wojne domową :P)

hehe wiesz az tak mnie to nie interesuje:P jak chirurdzy elcieli o 23 to jzu nei ogladalam za pozno:P

stanowczo za późno! w ogole nic nie ma w tej tv, same powtórki, musze sobie jakies zajęcie skombinować, bo mnie niedługo w czubkach zamkną heheh