Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Banany w skórkach nacinasz wzdłuz. Dajesz do jakiegoś naczynia i wsadzasz do piekarnika żeby były takie mięciutkie jak budyń :D Topisz w miseczce nad parą wodną czekolade wyjmujesz banany i polewasz tą czekoladą,. Mówiłam że proste. Ale jakie pyszne :D

U mnie jest 13 stopni chlodno ale ja lubie jak taka temperatura jest :D lubie zimno :D:D

dla mnie stanowczo za zimno, ja zdecydowanie jestem ciepłolubna heheh przez te wstrętną pogode moje kolana wymiękają :/

u mnei tez starsznie zimno dlatego sie ubralam cieplutko wzielam kocyk herbatke i ogladlam film na tvn :P wroce poptem dow as:)

Moje kolana wymiekaja zawsze czy cieplo czy zimno :D w doslownym znaczeniu :D:D ach... to chondro :P

a dzis jest ten film o dzieciach z alergią na słońce, co prawda troche leciwy, ale i tak nic innego nie ma :P

ahaa... to napewno widzialam bo juz je wszystkie po kilka razy widzialam :D:D Masz racje raczej rozmiekaja :D

kilka odcinkow ogladalam a ogolnie mam to gdzies na plytkach to zawsze moge sobie obejrzec ale herosow tez lubie, ale lepszy PB

Yap, PB ;] Ale heroes też niezłe, obejrzałam 2 sezony :P A włatcy móch i Czesio? :D:D:D:D

Gość martulek22
jaki dzis film na faktach ??:D postanowilam dolaczyc do was oczym plotkujecie!?! :D jak dobrze pojdzie to za 4 dni ARTRO !!! :/

na tvn albo na tvp1 bo tylko na tych programach leca na faktach czasami tez na tvn7 :D

Kobitki, jestecie jeszcze? :) Ja na dzisiaj kończe malowanie bo szafa spadła mi na stope :P Ale od jutra bd ok :P

dzis czekam do 12 bo musze cos sparwdzic w necie;P a potem ide spac bo rano musze znalesc dentyste ktory mnie przyjmie:(((

Ojjj, nienawidze dentysty :P Ja obejrze co na polsacie do końca i ide w kime. Jutro cdn sprzatania pokoju :P Al powiem Ci że nieźle ten róż wyszedł :D:D:D

hehe ciekawe ale ja bym chyab w rozowym nie zasnela woogle;P ciekawe gdzie reszta dziewcyzn;P

Reszta śpi już pewnie :P Nie no ale ten róż to troche pod czerwień podchodzi, i chwała za to :P Na początku taki lukrowany był ;s x.x Ale czarny bym wolała jak w kostnicy xD Ide spać bo mnie tak brzuch boli.... Papa ;*

dobranoc malineczqa:) megusia nie mam wynikow nigdzie musze cos innego spawrdzioc:) a swoja droga ciekawe o ktroej jutro opublikuja wyniki:)