Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

np. reumatolog strasznie się trzęsie nad tą ręką, bo prawa, więc trzeba uważać, żeby nie zrobić ze mnie kaleki, a ortopeda zupełnie w drugą strone - skoro nie krzycze z bólu jest dobrze :P

A to P. reumatolog skoro tak się nad nią trzęsie nie może wypisać skierowania?

do niej też chodze prywatnie, więc działa to na tej samej zasadzie, poza tym lekarze się nie martwią czy cie stać na takie badania i czy ewentualnie masz skąd wziąć skierowanie :/ a co do MRI to po prostu straciłam ochote :P

Grunt, że będziesz mieć czyli wyjdzie na twoje mimo pomrukiwań lekarzy:D

a wracając do tego kto powinien mi to wypisać - to badanie powinnam mieć zrobione przed zabiegiem, na który skierował mnie ortopeda, on też leczy mnie na to od 13 miesięcy, więc chyba jednak też on powinien był o to zadbać dużo wcześniej?

a ja dzis mialam tylko wf a mialam miec jeszcze 2 cwiczenia:) odwolali chyba z okazji prima aprilis hehehe

Same dobre wieści od wszystkich:D Sandra, odstawiłaś już kule?

a ja pojechałam w czwartek, żeby iść w piątek na zajęcia i się okazało że był tylko inglisz :P nie lubie tak heheh :P ale w normalnej sytuacji byłabym przeszczęśliwa :D

odstawic nie odstawilam:/ ale juz chyba ich wogole nie uzywam tak mi sie wydaje ale dla asekuracji je nosze ze soba:P po domu robie po kilka krokow sama:) jest dobrze mysle:) chcoiaz to juz ponad miesiac..;/

po prostu trzeba pokonać lęk i tyle. nie sądze, by lekarz pozwolił mi tyle chodzić o kulach, ten sadysta po zdjęciu szwów wyprawiał cuda z tą nogą i jeszcze się głupio pytał czy mnie boli jak usłyszał mój głośny protest w postaci AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAA!!!!!!!!! :P

megusia tylko jakby nie patrzec ja mam uszkodzona lakotke i wiezadla i czekam na 4 artroskopie i to juz wplywa clzowiekowi na psychike;/ no i na dodatek jestem ,,sportowcem\" wiec sie boje:( lekarz nie wie ze chodze o kulach bo dawno nie bylam:P

Sandra, teraz to pewnie głównie psychika. Przecież krótko przed artro szusowałaś na nartach a miałaś raczej te same uszkodzenia. A jak tam twój rezonans? Megusia, a jak twoje EMG. Jakiś postęp w sprawie?

Co do lekarzy, to chyba nigdy nie mieli problemów z kolanem i dlatego tak znęcają sie na kolanach pacjenta i jeszcze pytają czy boli...

nie mam wybiku bo mama miala mi odebrac jakw racala z dyzuru ale stwierdzial ze jej sie nie chcialo i podjedzie tam jutro;/