Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

może mój dowcip przyciagne kogoś Spotykają się dwie sąsiadki: - A co to sąsiadka tak dziś na czarno? - A no, bo to mąż mój nie żyje. - O mój Boże. A jak to się stało? Przecież jeszcze wczoraj go widziałam jak kopał w ogródku. - A kopał, kopał. A potem poszliśmy do sklepu kupić mu nowe buty. No i mierzy jedną parę, drugą, trzecią... dziesiątą... Mówię mu \"Nie śpiesz się Stefan, przymierzaj dokładnie żeby na pewno dobre były.\" W końcu po paru godzinach wróciliśmy do domu, on zakłada te nowe buty i mówi, że ciasne. NO NIE ZABIŁABY PANI?

No prosze :D Sips a wołac wołałam...i to głosno i muzycznie A Asanka znowu uciekła ....Asanka prosze sie pokazac na dłuzej:)

Witam Hajduś widze że ani moja kawa,ani pączki,ani nawet Twoje głośne wołanie na nic się zdało,cisza......chyba znów jakis kryzys przetacza sie przez ten topik:(

Dzien dobry:) Sips jakas brygada antykryzysowa by sie przydała....ale ta chyba tez przechodzi kryzys ;) Zostawcie na chwile te gary ,okna i inne szorowania ...robota nie zając nie ucieknie ;) Słoneczko za oknem ,ale zimno.. Chodzcie...chodzcie mnie was tutaj potrzebaaaa!!....... dalej nie spiewam ,bo nie mam wąsów ...:D

To ja może pomoge wołac.....moze wreszcie ktoś usłyszy :D u mnie dzis był bardzo ładny dzionek,więc i humorek mam dobry,udało mi sie nawet kupic pierwsze prezenty....ale o tym sza....

Sips:) nareszcie mnie usłyszałas :) no no...prezent?ale jaki... pod choinke?czy mikołajkowy?

Gość myszkameister
Aez mnie tu dawno nie byo!...jak zmienili wygląd tej stronki, wogóe nie moglam jej odnaleźć:( witam mikłlajkowo:)

Myszka 🖐️ Co sie działo? gdzie byłas jak cie nie było?.....no chyba jako Mikołaj nie wpadłas do nas co ? ;):D

Witam Hajduś jeśli chodzi o prezenty to oczywiscie pod choinke,mikołajkowe to zazwyczaj jakies drobiazgi,słodycze....a pod choinka musi byc cos konkretnego hihi Myszko witaj,ale czemu tak szybko zniknełaś ? :( zostawiam kawe i zmykam \\_/>, \\_/>, \\_/>, \\_/>, \\_/>, \\_/>,

DZien dobry:) Sloneczko swieciło dzisiaj prawie od samego rana Basienki,Baśki,Basiulki Barbary.....jesli ktoraś z Was tu zajrzy...to zycze wszystkiego co najpiekniejsze :🌼 Cos z cisnieniem chyba ,bo skolowana jestem więc na kawe zapraszam....nietypowo i wyjątkowo o tej porze musze sie napić

Gość kuunia
Witajcie dziewczyny:) Widzę,że topik rozwija się w zastraszającym tempie:)I DOBRZE!!!:D Hajduś....właśnie też zaparzyłam sobie kawkę bo chodzę i zasypiam na stojąco:O Dziś miałam luźniejszy dzień,świeciło słonko więc pomyłam okna. Nie było mnie długo bo miałam problemy z netem:(.Kiedy już udało mi się wejść to po paru minutach znów klapa. Jak net chodził dobrze to na stronkę kafeterii nie mogłam się dostać,ech... Mam nadzieję,że mnie jeszcze pamiętacie.....?

Kunia :D 😘 bardzo się ciesze ,ze jestes...brakowało nam ciebie usprawiedliwienie przyjmuje ;) :D No własnie cos dzisiaj ten dzien jakis taki senny ...pogoda niby piekna, a bez dopalacza sie nie da :) No ale sama kawa byc nie moze....dla ciebie wytargam ciacho :) kruche i z maczkiem ...zjesz?

Gość kuunia
Hajduś :) dziękuję za ciacho,dziś cały dzień chodzi za mną coś słodkiego. Kupiłam wczoraj pyszne ciasteczka ale niestety załapałam się tylko na jedno.....resztę pochłonął mąż :D

No i masz ci los:D no ale jak tu takiemu milusińskiemu odmowic :D...nie dziwie się ,zreszta u mnie jest podobnie:) Jak swięta spędzasz? w domku czy gdzies się wybieracie?

Gość kuunia
Święta spędzamy rodzinnie w domku,jak co roku. Myśleliśmy nad wyjazdem ale jednak zacisze domowe zwyciężyło:) A Ty?

A topik? Kuniu nie ukrywam ,ze sama jestem zaskoczona ,ze jeszcze trwa....i zobacz to juz beda nasze drugie topikowe święta!!! Bardzo mnie to cieszy:) Mam nadzieje ,ze ubierzemy nasza choinke i kazda z nas na niej jakąś ozdobe zawiesi...trzeba bedzie o tym pomyslec ;) :)

Tradycyjnie w domu:) i u mnie bedzie wigilia...chodzilismy zawsze do mamy,ale od zeszłego roku robimy u nas...mama juz sie dos narobiła :)

Gość kuunia
drugie topikowe święta.....popatrz jak ten czas szybko leci... Z choinką super pomysł:) Za to ja nie mam jeszcze pomysłu na prezenty :O Muszę się zmobilizować do myslenia:D

Oj tak...pomyslu na prezenty tez nie mam....chociaz moj M stwierdził ,ze najchętniej pod choinką chcialby widziec mnie w kokardzie :D :D no ale nie tym razem....za duzo bedzie gosci :D

Gość kuunia
:D:D No tak....przy gościach nie za bardzo :D

Zaplanowane mamy takie prezenty ...jak juz bedziemy całkiem sami...tak po 70-ce moze;) :D,bo wczesniej nie przewiduje spokoju w domu tylko czy on sie wtedy da rade pochylic zeby mnie spod tej choinki wyciągnąć ? :D :D Popatrz Kuniu jak to na stare lata zaczyna człowiekowi odbijac i wymysla głupoty :D

Gość kuunia
I bardzo dobrze hajduś :) bo to miłe "głupoty":) Tak trzymać:)

Gość myszkameister
Cześć Hajduś:) Własnie wygrałam jakies pieniążki w sprawie przeciwko szpitalowi...dzis mi je przyniósł listonosz:)...moze przewidział Mikołaja?...

Gość Asanka
żerujesz na szpitalach?za co ci sie nalezaly pieniadze?

Gość myszkameister
Nie żeruję. Powiem krótko- za draństwo- zresztą w mikroskopijnej sumce jaką Sąd mi przyznał ( z trzema zerami) w stosunku do tego co żądałam. Ale na gwiazdkę i Sylwestra wystarczy;);(

Rany boskie te literówki mnie wykonczą DZIEWECZKI miało byc!!!!!!!!!!!!!!!!!! a gdzies mi E zjadło ...no wierzyc sie nie chce!! przepraszam bardzo :O

Witam,ja tylko sie przywitam i zmykam,Hajduś nie martw sie literowkami....pozdrawiam pa.