Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam katar i mam dosc

ktos stosowal CIRRUS ? bo nie wiem czy wart tych pieniedzy

Polecane posty

witam.. mam uporczywy katar juz od ok 2 miesiecy.. doszlo do tego ze czasem nie czuje smaku a o zapachu nie wspomne.. Zastanawiam sie nad kupnem cirrus.. z tym ze mam malo kasy a nie wiem czy warte to mego zakupu. Prosze o opinie o tym leku.. jak dziala? czy pomaga? etc :) Z gory dziekuje i pozdrawiam Wszystkich majacych chociaz raz katar ;)

up - proooooooosze

Gość tomam
Muszę przyznać że na mnie działa rewelacyjnie , obkurcza śluzówki , katar szybko ustępuje , nie żałuj pieniędzy , spróbój , a zobaczysz że jest ich wart

Gość cirrus na mnie nie działa
kiedyś go kupiłam i pożałowałam, bo zdradziłam sudafed. Teraz gdy mam katar biorę tylko sudaled (tylko dwie tabl. nie jedną trzy razy dziennie) i następnego dnia nie mam kataru.

Gość zakompleksiona pomarańczka
cirrus jest super tylko na mnie działą tak że śpię na stojąco:)

Gość baton z adwokatem
moją siostrę zwalił z nóg Popieram sudafed

Gość baton z adwokatem

Gość baton z adwokatem

Gość bfdxmki
A mnie wywaliło ogromne ciśnienie bo tam jest pseudoefedryna:-(

Gość mam dosc kataru
Dziekuje Wszystkim za wypowiedzi :).. mam jeszcze tylko takie pytanie.. mianowicie czy to zdrowe jak tak sie zatrzymuje katar? bo mam juz 2 miesiace a on jest taki jakby zatokowy wiec czy nie lepiej antybiotyk?

Gość baton z adwokatem
Z pewnością należałoby się udać do laryngologa. Może się to bowiem źle skończyć dla Twoich zatok. Pozdrawiam:classic_cool:

Gość mam dosc kataru
dzieki raz jeszcze Wszystkim udzielajacym sie.. zrobie chyba tak, ze kupie sobie raz ten cirrus i zrobie taka a'la terapie nim.. tam jest 14 tabletek po 2 dziennie - wyjdzie tydzien polykania leku.. Moze jak obkurczy mi sluzowke itd to faktycznie katar zniknie a jak nie zniknie.. to hm odczekac chwile i sprobowac tego drugiego co piszecie czy wtedy lepiej juz do lekarza? Wiem wiem moze to komiczne, ze tak zwlekam z wizyta u lekarza ale nie mam ubezpieczenia, kasy tez raczej malo.. wiec taka wizyta u lekarza prywatnie kosztuje ;( a jeszcze i leki ewentualne od niego kosztuja ;( i wogole.. No nic jesli ktos jakos by cos doradzil mi jeszcze bede wdzieczny. Dodam, ze katar jest specyficzny - przezroczysty gesty - czasami musze niezle "smarknac" zeby cos poszlo ale caly czas zawala mi nos.. zero wechu i juz prawie caly czas zero smaku. Do tego temepratura 37 stopni niby nic ale jednak nie 36.6 Ok piszcie jak sa chetni i dzieki raz jeszcze :)

Gość ja okazalo sie ze mam polipy
polipy mam :/

Gość cirrus
stsowalam i polecam - super!!! mi przeszedl po 3 dniach

Gość OlusiaZX198667
Używacie może leku Cirrus? Szukam opinii na jego temat i widzę strasznie skrajne informacje. Myślicie, że to, co tu o nim piszą można uznać za ok: http://www.listalekow.pl/cirrus/ ?

Gość gość
Dla mnie rewelacyjny - przechodzi zwykly katar i alergiczny. Ale trzeba go ostroznie stosowac, nie kazdy moze. Zanim kupisz przeczytaj ulotkę.

Gość OlkaV_6549
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Cirrus? No bo wyszukiwałam danych dotyczących tego leku i nic nie mogę znaleźć. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym prepearacie? Warto go kupować, znacie jakieś zamienniki? Na tej stronie jest trochę informacji o Cirrus: http://www.listalekow.pl/cirrus/ - myślicie, że to prawdziwe komentarze? Nie w smak mi się przejechać i wydać bezsensownie sianko, dlatego pytam Was. Dzięki za wszelkie porady.

Gość roszpunka12
cirrus może drogi ale bardzo dobry na drugi dzień wstałam jak nowo narodzona bez żadnych objawów a mowia ze katar leczony czy nie leczony trwa 7 dni a u mnie tylko jeden:) , super lek naprawdę polecam!!!!!!!! kupie go następnym razem!!!!

Gość gościówa Daria
Cirrus to najgorszy lek jaki KIEDYKOLWIEK dostałam!! A jest on TYLKO NA KATAR!! Po jednej tabletce bezsennosc i omamy słuchowo wzrokowe, po drugiej zazytej po 12 godzinach takie kołatanie serca, że po raz pierwszy w moim 35-letnim życiu zadzwoniłam dla siebie po pogotowie. PANIE PRODUCENCIE jak LEK POWODUJE SKUTKI UBOCZNE U 1 NA 10 OSÓB, chociaż państwo podają, że od1 do 10 na 100 osób, co daje 1:10 to nie powinien on w ogóle trafić do sprzedaży!!!!! UNIKAJCIE TEGO LEKU JAK OGNIA, coś innego niech lekarz zleci zamiast tego dziadostwa, a może nawet trucicielstwa