Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka muzkiiiii

zespol czy dj

Polecane posty

Gość fanka muzkiiiii

bije sie z myslami. Naprawde nie wiem co wybrac. Chcialabym dobry zespol, nie chce zadnych wiejskich przyspiewek na weselu i tego typu spraw! Zawodzacych panienek i podstarzalych panow spiewajacych do kotleta. Uwielbiam muzyke, wiem, co ma byc grane na moim weselu i boje sie, ze z moich ukochanych utworow zrobia cos strasznego... I jest jeszcze opcja z dj. Moze mniej popularna, ale znam jednego fantastycznego, ktory zna moje gusta, z ktorym bawilam sie nie raz. Wiem, ze uslyszlalabym to, co lubie i w takich wersjach jak lubie ja. Tylko to dj, a nie zespol, jak to bywa na wiekszosci wesel. Macie doswiadczenia w tym temacie? co byscie wybrali?

Gość brak przecinka chyba...
tylko dj, bylam na roznych weselach i kapele byly poprostu tragiczne, zawodzenie a dj posci Ci co chcesz i beda to oryginalne wykonania a nie marne podroby.

Szczerze odradzam DJ\'a z prostej przyczyny: wesele jest weselem a nie dyskoteką i powinno rządzić się swoimi prawami, także klimatem muzycznym. Do koleżanki nade mną: żeby znaleźć dobry zespół, powtarzam: DOBRY, trzeba się nachodzić i posprawdzać zamiast zadowalać się muzyką, którą dany zespół zamieszcza na www czy cd. Uniknie się wtedy nieporozumień i rozczarowania. Ale to wersja dla ludzi cierpliwych i nie leniwych, którym zależy na prawdziwej zabawie weselnej, takiej z klasą i elegancją. DJ jest dobry dla ludzi leniwych, którym wystarczy muzyka z płyty.

Gość nie no bez przesady
tylko zespół !!! :D

oczywiscie że zespół :) z dj daj sobie spokój,puszczać nagrania to może i Twój wuj na weselu i nie weźmie 1000zł :-p Albinoska - 5 PM time for tee...:D

Gość brak przecinka chyba...
tylko nie dj,byłam na róznych weselach i dj byli tragiczni,pili za duzo a zespół zagra co chcesz i nie będzie szukal w cd jak dj :-p

Gość EVAzKatowic
Ja mialam ten sam problem i zdecydowalismy sie nie zalujac na Dj. www.djnawesele.kw.pl fenomenalnnie dobrana muzyka , wysoki poziom etc. Nie polecam natomist lokalu pod tytulem Zodiak 2 w Gliwicach. Obsluga absolutne zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do Evy z Katowic
nie reklamuj się tak.

Gość własnie nie reklamuj sie tak
nachalnie :o

U mnie był wodzirej (pierwszej kategorii zresztą - nomenklatura z czasów PRLu). Facet był niesamowity, taktowny, obserwował ludzi i brał do zabaw tylko tych co bardziej rozbrykanych, nie naciskał, wyczuwał atmosferę. Puszczał muzykę z płyt, mieszanka przebojów aktualnych a także tych z czasów naszych babć czy tam prababć - takich zalatujących myszką. Do wodzireja \"gratis\" była dobra wróżka (czytała gościom z ręki, co cieszyło się wielkim popytem wśród gości płci żeńskiej) oraz pan z keyboardem, który przygrywał m.in. do przyśpiewek wylęgających się z ust gości, i miał bankowo jakiś radiowy epizod, bo jego głos na 100% gdzieś wcześniej słyszałam. Było super!

do...fanki.Zal mi Ciebie,że nie trafiasz na dobrą kapelę,piszesz o tych co zostawiają złe wrażenia...a dj..owszem, ale na wesele do 40-stu osób..,to sytuacja,w której nie ma sensu wynajmować kapeli..a coś grać musi,bo być może,że cztery pary będą chciały tańczyć...