Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k-ej-t-t

czy zdrowy dorosly facet moze zyc bez masturbacji

Polecane posty

Gość młode chłopię
ja cale zycie spedzam przed kompem obecnie moje obowiazki tez sa zwiazane z siedzeniem przed kompem ale to wyjatkowa sytuacja, przez wiekszosc czasu rzeczywiscie moglbym nie siedziec przy kompie

Gość a potem się dziwię
ze facet po ślubie nic w domu nei robi tylko godzinami przed kompem siedzi, no bo co, w końcu całe zycie tak przed kompem siedział i nie widzi w tym nic dziwnego Mamusia wszystko przed nos, śniadanko, obiadek, posprzątała, uprała, a on cały czas przed kompem

Gość a potem się dziwię
wy faceci jesteście nienormalni, całe życie marzycie o seksie a potem jak macie dziewczynę to i tak wolicie sami walić pod jotpegi albo filmiki żenua

Gość laura_26vv
a ja mam do Was Panowie takie pytanie, moj maz ma niskie libido, tak przynajmniej to wyglada, kochamy sie raz na tydzien, raz na dwa,. Zastanawiam sie tylko czy on sie sam zaspokoja, przed komputerem nie przesiaduje prawie wogole, chyba ze w mojej obecnosci. W komorce tez niczego nie znalazlam. (nie zebym grzebała mu po tel ale musze wiedziec czy ma tam czasem jakiej foto albo filmiki- ALE NIE MA NIC). wiec czy mogolby to robic "sam" bez zadnych filmow itp???? dodam ze duzo pracuje, nigdy jakoms erotomanem nie byl. Ja mam duzo wieksze potrzeby niz on a jestem kobieta dlatego nurtuje mnie to ze jemu wystarczy raz na tydz, dwa a ja masturbuje sie co 2-3 dni nawet po dwa razy. o co chodzi??

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmm............
"ale MUSZE wiedziec czy ma tam czasem jakiej foto albo filmiki" - wszystkie lochy są takie ciekawskie ?

Gość laura_26vv
jakby seks byl udany to bym nie wnikala a tak to węsze. bo cos tu nie gra, proste.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmm............
a może po prostu nie odczuwa potrzeby? proste pytanie-próbowałaś o tym z nim POROZMAWIAĆ? tak z reguły rozwiązuje się problemy w związku:O

Gość glaciergirl
mój mąż też ma małe libido (1-2 razy na tydzień,dużo pracuje, mamy ponad 40 lat) ale nadrabia to manualnie i oralnie, ma cudowne palce i język, ja muszę praktycznie codziennie szczytować, uwielbia bawić się moją myszką i piersiami, często mnie masuje i nawet depiluje, używa też vibratora żeby mi dogodzić, tak że nie myśle o skoku w bok,

Gość gość
ja osobiscie nie moglbym wytrzymac bez masturbacji. I nie chodzi o jakies zboczenie ale czasami poprostu jak jest dluzsza przerwa od seksu a zona jednak gdzies tam sie przytuli czy sie ja zobaczy nago jak sie przebiera w pizame to napiecie rosnie i zaczynaja bolec jadra. lub czasami poprostu trudno sie skupic na czyms. zreszta skoro matka natura umozliwila cos takiego to ...

Gość jacek87
a ja nie wyobrażam sobie dnia bez masturbacji. po prostu to uczucie jest cudowne!

Gość Prawdziwy faciofg
Jacek walinkonik hehe wszedzie juz napisal jak to woli walic konia od mokrej pochwy:/ biedny przegryw zyciowy :) Nie nie kazdy wali. Musialby byc idiota majac zywa cipke do wyboru to walic graba. Albo jest zwykla ciapa lozkowa :) Pozdrswiam moja slodka,prawdziwa cipke w ktorej moge goscic jak mam ochote :) biedne przegrywy. Milego z rasia :)

Gość gość
Ja pierre dole! Jak mozna wolec reke od normalnego seksu? Ja nie marszczylem Freda z 15 lat, od 10 jestem szczesliwie zonaty! Nie rozumiem koniobijcow, co wola bic pod p****le od seksu z wlasna kobieta. Nestescie qrva chorzy! Po yeah bunny swiat!

Gość gość
jak masz kobiete i seksicho kiedy chcesz i jak chcesz to o rękodziele :P nawet nie myślisz...chyba, że masz jakiś wór co leży i sapie to wtedy może się odechciewać igraszek i może zaczynasz sobie sam dogadzasz...ale jak tak jest to szybko szukaj nowej pani! A jesli bedziesz ogladal za duzo filmow dla dorosłych to ci odwali i bedziesz mial po zyciu łóżkowym...bo film to film a życie inaczej wygląda na codzień.