Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kustykam bo musze

aborcja -obejrzyj moze zdecydujesz sie na nie

Polecane posty

Gość cccccccccccccccccccccccccccccc
Są okoliczności w których bym się zdecydowała... pomimo filmu...

Wszystko zależy od okolicznosci,jestem za aborcją na zasadach jaka jest dokonywana obecnie w Polsce,tylko w przypadku zagrożenia dla życia matki lub dziecka.

Gość asasas
człowiekiem stajemy sie w rzeczywistości wtedy gdy wyruguje sie w nas świadomośc

Gość Psycholożka Pedagożka
Hmmm czyli takie dziecko w łonie matki, które jest płodem nie jest człowiekiem twoim zdaniem?Dlaczego?Bo nie umie mówic?Bo nie umie czytac?Bo nie wie co to demokracja? Zobacz one maja raczki, nogi, jak ty i czuja ból.Pomysl gdyby Tobie rozrywano ciało??? Gdyby te wszytskie dzieci nienarodzone, usuniete w taki okrutny sposób z łona "matki" mogły przemówić to nie wiem czy starczyłoby komukolwiek odwagi na to,zeby je wysłuchac a ich krzyk i kwilenie usłyszały cały swiat.

Gość najbardziej.......
Najbardziej przerażające jest to ostatnie dziecko w 24 tygodniu. Moja córka urodziła się w 28 tygodniu więc była niewiele większa od tego dziecka na filmie. Niemniej jednak uważam, że to kobieta powinna decydować o sobie i swoim życiu, jednak w granicach rozsądku. Najbardziej jestem jednak za skuteczną tanią i powszechnie dostępną ANTYKONCEPCJĄ, aby nikt nie musiał mieć najgorszych w życiu dylematów, czyli czy urodzić a jeśli już urodzę to za co wychowam dziecko.

Gość asasas
NO ALE PRZECIEZ LEKARZOM -GINEKOLOGOM ZALEZY NA DELEGALIZACJI ABORCJI-WTEDY POWSTAJE PODZIEMIE KTOREGO NIKT NIEKONTROLUJE i zabiegi odpowiednio kosztuja a podczas legalizacji aborcji zabiegi byłyby zapewne za darmo wiec co to za interes

Gość mimimii
do poziomki. A w wyniku gwaltu? Bo nie jest to zagrozeniem dla zycia ani matki ani dziecka

Zapomniałam o ciąży w wyniku gwałtu,ale tu decyzja należy do kobiety.Według danych policji w ubiegłym roku dokonano 7 aborcji ze względu na to że dziecko było wynikiem gwałtu.

Żadna osoba na tym forum nie jest zwolennikiem aborcji w 5-6 miesiącu ciąży. Kiedy mówimy o aborcji, to mamy na myśli 1-2 miesięczny płód ludzki. Usunięcie zaawansowanej ciąży jest zabójstwem, ale usunięcie kilkumilimetrowego płodu, które nie ma nawet mózgu moim zdaniem nie jest morderstwem.

Gość siedem aborcji w wyniku gwałtu
jasne......... tylko siedem bo reszta kobiet zgwałconych nie miała ochory przechodzić przez upadlające procedury związane z legalną aborcją lepiej zapłacić tysiąc- dwa tysiące zł i ratować psychikę a nie narażać ją na ostateczne zniszczenie kiedy po gwałcie kobieta dowie się od życzliwcyh policjantów, sędziów i lekarzy że jest puszczalską suką, wyrodną matką morderczynią zabijającą niewinny dar życia podarowany jej prze wspaniałomyślnego gwałcicilea którego powinna za to lizać po stopach z wdzieczności

siedem aborcji w wyniku gwałtu -są jeszcze tabletki \"po\",jesli kobieta wczesnie zgłosi gwałt moze obyć się bez aborcji

Gość co za bzdura
>Zapomniałam o ciąży w wyniku gwałtu,ale tu decyzja należy do >kobiety.Według danych policji w ubiegłym roku dokonano 7 aborcji ze >względu na to że dziecko było wynikiem gwałtu. A moz esprawdż ile w ogóle zgłoszono gwałtów w ubieglym roku na policję - to pokaże cały ogrom polskiej hipokryzji!

Gość co za bzdura
I jeszcze coś - zglosić moze sobie jak najwczesniej, ale na zadnej policji nie dostanie postinoru, bo go nei ma - jak se pójdzie , albo zaczołga się i kupi, to sobie weżmie. That's all!