annnnnnna 0 Napisano Sierpień 5, 2007 Dobranoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 no to jestem pozniej jak obiecalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 ja tez bylam na \"imprezce\" z winkiem (bez specjalnego jedzonka :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 mialam ponabijac to rozdrabniam informacje na kilka postow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 a kuku !!!! :D jeszcze sie nie pozegnalam przeciez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 a teraz sie juz pozegnam :) milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 dzien dobry :) kolejny dzien sloneczka wprawdzie sa i chmury i wiaterek ale przynajmniej jakas to namiastka lata(tylko temperatura jakos nie chce sie popisac) i nie pada !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 :D U nas slonce wszystkim!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 :P !!!! :D Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 . I jeszcze raz!!!:D A co!!!! A jak!!!! :D:D:D:D:D Milego dnia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Powinna byc moja:O Hmmmm,CUS chyba zle wyliczylam:P:P:P :D Teraz??!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 No!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Lena lapaczko stronek :D:D:D:D masz i tu ziolo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Dzieki Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Kawka?? I_I I_I I_I I_I I_I :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 A teraz obiad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Obiad juz na stole:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 a teraz spalanie kalorii:P Czyli prasowanko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Po prasowaniu:D A niech tam!!! Jeszcze jedna kawka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas podaja,ze ta dziewczynka ,ktora zostala niby porwana.... pisza,ze WYKLUCZAJA porwanie,a podejrzewaja,ze zmarla:O:O:O No ja jestem w szoku:( Co mowia o niej u was???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 6, 2007 W Belgii tez pisza w gazetach ze podejrzewaja ze zostala zabita:(ech codziennie co innego mowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 6, 2007 deszcz sobie przypomnial o mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 6, 2007 nabije jeszcze jednego:Pza tych u ktorych tyz pada:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 6, 2007 I u mnie pada :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 U mnie nie:D:D:D:D Tralalalaallalaalalala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 6, 2007 KWA co za absurd to niby co???Rodzice cos ukrywaja:O:O:O I robia afere,zeby zarobickosztem malej dziewczynki:( Nie kumam:O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 6, 2007 u mnie troche padalo ale juz nie pada i znow swieci sloneczko :) ja wiadomosci ogladam bardzo rzadko w ogole ostatnio tv bardzo malo a z tym porwaniem to na drugi dzien jak pokazywali jej rodzicow to jakos mi sie oni nie spodobali:O rozumiem ze kazdy przezywa wszystko na swoj sposob ale jakos nie moglabym sobie spacerowac spokojnie po plazy nie wiedzac co sie dzieje z moim dzieckiem :o ogromny zal tylko tej malej niczemu winnej istotki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach