eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 ..i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 11, 2007 to sie dolaczam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 ooo trzeba podniesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 11, 2007 No to i ja podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 11, 2007 podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 11, 2007 i zycze dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 dobranoc Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 hehehehe i se jeszcze stronke zaliczylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 11, 2007 szwedam sie po necie to i tu sie szwedne :D i nabije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Dzień dobry w niedzielny poranek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 12, 2007 hoiEternity za stronke i szwedanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Podbijam:D wszystkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 12, 2007 witanko :) heh mialam nabic posta w \"miedzyczasie\" ale sie mnie zapomnialo :( no i nie bylo wczorajszego dzisiaj ktore jest jutro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Sierpień 12, 2007 dzien dobry :) witam po dlugiej przerwie - wcielo mnie bo maz mial przez ostatnie dwa tygodnie wolne, jutro juz do pracy wiec znowu zagladne z samego ranka:) zaraz ide na rosolek i robic drugie danie milego weekendosa wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 12, 2007 martik! kobieto! zwariowalas?! o tej godzinie w niedziele myslisz o drugim daniu??? boze ja wlasnie skonczylam sniadanie i mysle o powrocie do lozka.... starzejesz sie chyba :D tak poza tym pozdrawiam wszystkie nabijaczki :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 12, 2007 hejka Laski :D Valeriana bo Martik tak po angielsku o tej porze lunch :) moj obiad tradycyjnie po polsku o 14tej :D jeszcze sie za niego nie zabralam ale zdaze ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 12, 2007 A moj obiad po belgijsku o 18 30:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 12, 2007 a ja swoj dopiero teraz zaczynam planuje ziemniaki pieczone z ziolami i salatke z sosem knorra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 12, 2007 A ja obiad o 19.30 - bo mój dopiero z pracy przyjedzie o tej porze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 12, 2007 nio chyba juz wszystkie po obiedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 12, 2007 nio :D teraz czas na martini :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 12, 2007 zaraz wybieram sie do kawiarni mze i martini bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 12, 2007 ooooo widze ze u kogos tez ziemniaczki pieczone byly :) martini tez bylo ;) i nawet weselna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 12, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 12, 2007 I jeszcze raz:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 12, 2007 i jeszcze raz:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Dzien dobry w poniedzialek:D U mnie Eternity:P u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hahahhaha a umnie jest wczorajsze jutro :P dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach