hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ee no ja kolo wroclawia-jednak racje mialam dolny slask duzy jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hihi i stronke mam a nawet nie polowalam:Dtak sie przejelam tym piecem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hahahaha jestem tak szkolona ze ci nie wytlumacze :D z teorii jestem kiepska ale jakby stala przed tym czyms to moze co nie co bym ci moglapowiedziec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 masz za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hehe to dawaj do mnie do pwinicy heheh stan przed tym czyms hihi a to cos ma duzo lampe -cierwona hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 a kolo wroclawia to jeszcze zalezy od ktorej strony :D bo do walbrzycha z wrocka to tak calkiem niedaleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 maszza pomoc hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 eeeeeee to ja ci meza mojego podesle :P on robil nieraz centralne od podstaw wlasnorecznie i bardziej szkolony ode mnie :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 no to patrz w strone olawa opole hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 mi trzeba nie do pieca a do termostatu w domu bo sie rozregulowal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 heheheh a w te strone tyz mialam rodzinke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 na termostatach tez sie zna ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ja tak po srodku:) do wroclawia 45 km do opola jakies 40km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 heheh Eternity czyli Twoja temp pod kontrola eksperta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 rodzinka prawie w samej olawie a teraz mieszkaja 10 minut autobusem ode mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ale domu czy ciala;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 no ja do olawy mam 15 min autobusem plus 10 razem 25 minut drogi od ciebie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hahahhaa no pod kontrola :P tylko nie wiem czemu nastawil mi dzis na wysoka temperature prawie ze wrzenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 no tez mu siee rozregulowalo:Pjak u mnie heheh coz nic nie jest wieczne i ma prawo sie psuc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 w olawie mieszkal brat mojego meza ja caly czas wlabrzyskie chociaz z krwi obojga rodzicow to ja goralka tyz jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 heheheh musze go podregulowac teraz zaraz bedzie musztra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 heheh no ja goralka ni jezdem:Pale krakowiaka zatanczyc umiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hihi czyzby znow mycie garow hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 nie juz wiem:)skoro za goracy to obloz go lodem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hihi moze jakas polewe do tego;) hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 eeee gary zmywarka myje jemu zrobie inna musztre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ja tyz mam zmywarke hehe-taka na dwoch nogach:) ale po wakacjach sie popsuje bo do pracy wroci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 16, 2007 temperature wrzenia to ja mam bo mi tak ja podniosl idem bo zaraz mi kuchnie do gory kolami przewroci a chce tylko makaron ugotowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hihi stronka sie konczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 16, 2007 idz idz hehehe:Ptylko stronki mi nie zabierz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach