eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Valeriana, mi sie wodnista robila juz gdzies w polowie pojemnika ale wtedy wystarczylo mocniej i dluzej \"potrzepac\" pojemnikiem i wychodzila juz gucio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 14, 2007 U mnie nie ma szans zrobić się wodnista - przetwarzam momentalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 kurde zaraz wysle huzbnendowi esa zeby mi kupil bita smietanke (akurat pojechal do sklepu) slinianki juz mi pracuja na sama mysl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 jeszcze pare wspisow o smietance i rozkoszach z nia zwiazanych i wyladujemy na erotycznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 wlasnie robie owoce w galaretce - cala blaszke :D ostatnio zrobilam sernik z galaretka i maz poprosil o wiecej z tym ze chcial wiecej galaretki w galaretce teraz bedze musiala siedziec i czekac az sie wystudzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 hahahah Valeriana no bita smietana ma rozne zastosowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 a moze tak nowa stronka.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 yes! yes! yes! DO JUTRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 14, 2007 cholerka juz na drugim topiku przegapilam taka okazje lap Valeriana i dobranoc ja ide po kwiatka na szopena bo wlasnie mi sie udalo ze stronka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 pierwsza!!! :D:D:D:D dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Pierwsza po przebudzeniu :) Dzień dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 15, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 i jeszcze raz dzien dobry Annnnna cfaniaku ;) :D i tak bylam pierwsza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 15, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 noooo to sprawa kto byl pierwszy wyjasniona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 teraz pociskamy do nowej stronki ;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 i juz jeden blizej nowej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 i znow nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 nabijam nabijam a potem ktoras wpadnie i stronke zwinie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 no to poswiece sie jeszcze raz i nabije :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=E7G438I0waw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 15, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 fajne :D:D:D:D a mnie wzielo na Bon Jovi :D http://pl.youtube.com/watch?v=1J9P6jD1WpY&mode=related&search= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 jeszcze kawalek zostalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Oj ja tez lubie posłuchać Bon Jovi - stare dobre czasy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 ano stare dobre :) ja nadal mecze na youtube :D wszystkie mozliwe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 i jeszcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 15, 2007 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 15, 2007 przez rozmowe o wackach i tym podobnych zaniedbalam gonitwe do stronki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach