eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 eee pomieszalam wczorajsze dzis ktore jest jutro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Cześć dziś:D jakie plany na 13 tego sierpnia? u mnie odzyskanie podatku za rok ubiegły - jutro mija 8 tygodni od złożenia zaznania podatk w revenue i odzyskanie kasy z BR - ciekawe co mi powiedzą, jak ja nie lubię prosić sie o swoje!!. Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Hej:) Ja pakowanko,jutro wylot:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 I jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Kawka wypita:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Kolejna zrobiona:D hehehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Moja:D ?? Eternity wstawaj!!!!:P hehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Wstawaj i ziele dawaj:D:D:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Nio:D U na sdzisiaj bedzie upal:D Ufffffff,juz jest goraco:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 13, 2007 LENA -> brawo za stronkę :) eternity1302 pewnie przydzieli Ci zielę jak wstanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Dzieki Anna:D Nooo,na pewno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dzien dobry :D melduje sie z samego ranka kawka pierwsza zaliczona ide po druga:) u nas juz od jakis 10 dni upalnie az meczy... powialoby troche chlodniejszym wiaterkiem :) jakie plany macie dzis ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dziewczyny :) masz Lena , masz ty jaraczu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Annnnnna powodzenia zycze :) ja tez sie nie lubie upominac o swoje Martik zamien sie - u mnie troche chlodniej a ja lubie jak jest goraco podesle ci troche wiatru a ty mi sloneczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Ja TYZ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Przed wyjsciem,se jeszcze podbije:D A co tam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 dobijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 no trzeba sie wziac za to nabijanie bo do tego 1000 to za pol roku nie dostukamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 i jeszcze jednego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2SGVCXOg4jI posylam dalej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hihi juz slyszalam-na Pestki topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 to jeszcze jednego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 13, 2007 hihihihi ja tyz mam od Pestki ale z szopena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=SzMWqt6Y7w0&mode=related&search= a tu cos ode mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Ce_Y-GjxMEM&mode=related&search= a to piosenka w ojczystym jezyku belgijskim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach