hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nalezy byc wytrwalym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Hugolina za wytrwalosc :D Pestka nas odwiedzila :D zagladaj czesciej bo cos nam do tego 1000 brakuje ciagle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 eternity:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 piszta jak na imprezie bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 a z prezentem trudno powiedziec bo ciezko mi zinterpretowac wyraz twarzy i ton glosu po rozpakowaniu :D ale tak sie przejmuje jak zeszlorocznym sniegiem :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 wlasnie obiad gotuje:)ale pomoge by blizej do 1000 bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hihi moze schowa dla kogos na prezent;) hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 a na imprezie nawet nawet :D troche niepotrzebnie sie \"wystroilam\" ale w koncu to urodziny a nie weekendowe pogaduszki przy winie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 tosz to dobrze ze bylas wystrojona:Dniech sobie nie mysle heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hahahaha a niech se chowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nie napisze brzydko gdzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 eee tam wystrojona :D moje wystrojenie polegalo na czarnych krotkich spodniach w kancik i bialo - czarnej gorze no i nowych butkach na obcasie a najchetniej poszlabym w bojowkach i t-shircie :P i moglam tak isc bo nawet solenizantka (czy jubilatka???) byla \"na luzie\" a ja sie odtrzasnelam bo mieli byc ludzie ktorych nie znalam wczesniej no i nadarzyla sie okazja na nowe buty ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 aaaaale mi muli net :o nie nadazam za twoimi komentarzami :D ech ide po kawke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hihi okazja zawsze jest-ja zawsze mowie-codziennie ktos obchodzi imieniny:£D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hahaha nawet brak okazji jest okazja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 no wlasnie to mialam na mysli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ktos mi wyslal deszcz:Oa ja go nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 zeby nie bylo ze to ja :P u mnie mialo dzis padac ale sie rozeszlo (no chmury jakies jeszzce strasza) i nawet na reszte tygodnia ma byc bez opadow ale tak do konca pewna nie bede dopoki sie nie przekonam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hehe pewnie one od Ciebie sa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 maja tu zostac kilka dni:Odlatego tam padac nie bedzie:Pale zapowiadaj ze weekend bedzie sloneczny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ze tak powiem brzydko-wypierdalac pomaranczko z tym wirusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ze sie komus nudzi i na kazdym temacie to rozsyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 20, 2007 chyba sama tu nabije do tego 1000:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 no dobra pomoge :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 i jeszcze troche :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 20, 2007 i jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 20, 2007 pozno przyszlam ale powalcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 20, 2007 byle do 1000 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach