***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Musze do okraglego posta dojsc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Teraz:D To do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 bry :) Hugolina cobys sie szybko lepiej poczula :) Lena masz jaraczu nalogowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Eternity:D Hello!! Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Lena co sie tylko usmiechasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Eternity:D hehehe Ciesze sie,ze topikowa kolezanka przyjezdza do mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 A tak ogolnie:D To ja sie bardzo duzo smieje:D:D:D hehehe Bo smiech to zdrowie;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 A ponabijam se przy okazji:D ihihhih Moze dam rade nowy limicik wyrobic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Bierze mnie na ziewanie.... Czas chyba na jakas kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 No to ide po to kawe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 ja siorbie druga :) a i jeszcze jedna dzis pewnie wchlone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Kafe juz mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 a ja skonczylam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Ja juz tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Zaraz sie bede szykowac:D O 18 rozczyn na pizze robie:D A potem na przystanek po kolezanke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Dobrze,ze wiem,jak wyglada:D hehehe Ale bylyby jaja:D:D:D:D Gdyby przeszla bez slowa kolo mnie:D hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 :D Nawet sie u nas ciepelko zrobilo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Czajniki?? Gdzie jestescie?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Ok,musze pare spodni wyprasowac:D I bedzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 No juz do okraglego limiciuku dojde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Jeszcze 9 :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 U moich rodzicow juz tez imprezka:D Sa po kawce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Moze moja bedzie ?? ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Teraz??!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 Nio:D Teraz:D Jeszcze 5 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 2 :D Nabijam;) Zelazko juz sie grzeje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach