eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 i ostatni kes i nabicie i ide zainstalowac drukare wlasnie przyszla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Eternity wlasnie sie zaczytalam na topiku o egipcjaninie i sie posmialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 a gdzie ten topic? ja tez chce sie posmiac! Eternity oki, mam lekcje niemieckiego teraz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Dea na uczuciowym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Dea jeszcze sie uczusz?? chiba tak bo Cie nima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 sie objadlam rosolem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 ale bic bede:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 to teraz leje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 sloneczko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 a od jutra ma byc 23 stopnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 piore:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 wybijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 obijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 przebijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 pitole sama do siebie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 kto sie dolaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 hej :) wrocilam wszystko dobrze :) zmienili jej antybiotyk ma zapalenie porzadne gardla i wirus jakis panuje ale poza tym oskrzela czystko - o to mi najbardziej chodzilo bo kaszle i oddycha jak smok czasem:( ale juz czuje sie lepiej, teraz spi troche mniej goraczkuje ja ide jesc spaghetti bo od rana jeszcze nic do buzi nie wlozylam i nie spie 3 noc (no spie po 3 godziny :D ) kurcze wy tez tak macie ze nie mozecie oka zmruzyc jak dzieciaki chore ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 :P:P:P :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Martik to super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 dobra ide pichcic :):D do potem papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 jak mala chora to oczywiscie tez mam noce zarwane:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 Martik lap zilel Chyba dzis juz bedziesz mogla troszku odespac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 a ja nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3566709 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 jeszcze nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 i jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach