***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Ide lekcje z duzym zrobic i spadam:) Do kolezanki na polska tv,dzisiaj przeciez mecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 I jeszcze raz!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 Lekcje pod kontrola;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 trza nas troszke podbic! :p a co wy wszystkie na mecz patrzycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dzisiaj qrka ponad dwie godziny do domu wracalam!!! holerne metro!!! hyba zaczne sie rozgladac za jakims chaupnictwem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 oki, spadam bo musze wstawic pizze dla chlopa, ktory jeszcze do domu wraca, bidulek buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 ale jeszcze przywale :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 no i C mi wcielo!!!! ;) ide juz ide :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 12, 2007 dobrego bicia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 wczoraj wybylam na zakupy:) i mnie wcielo na dobre:) meczu nie ogladalam bo niemam pl tv:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Dea jak samopoczucie? jak sie pizza udala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ponabijam bo potem bede zalatana:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 duzo rzeczy dzis musze zrobic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 skoro dzis pierwsza jestesm to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 wykonczy mnie to porannne wstawanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 bije !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 i jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 i jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ok uciekam milego dnia wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 czesc :) ja nabijam milego dnia zycze i zmykam sprzatac i w ogole sie ogarnac :D bo moje wlosy wygladaja koszmarnie dzis :P przyjezdza dzis zmywarka - wreszcie koniec udreki mycia garow :D !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Martik:) super zmywarka naprawde ulatwia zycie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 dzieki, samopoczucie lepiej, holerny miesieczny problem pizza tez byla dobra tylko ze bardzo pozno ja zjedlismy, chlop dojechal do domu dopiero o 22ej! Bidulek :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Siemka Nabijam:) Maly w teatrze,wraca o 15 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Ja juz po porannym shopingu:D Chlopakom kupilam po dwie pary dzinsow,skarpetki i dla malego spodnie dresowe:D No i dla siebie czarny golf i czekoladowy:P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Wlasnie jestem po sniadanku:D A teraz kawka,telefonik i smigac bede z odkurzaczem:D Bo tylko to mi zostalo do skonczenia!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Martik,super,ze bedziesz miala od dzisiaj robota w domu:D Dea Mowisz,ze jestes kobieta znowu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 a nabije se jeszcze 3100 post ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Deano skoro ten zly humor byl winny hormonom to znaczy ze juz jest ok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach