hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 sie przebralam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :D mam cieple czolo tylko nie wiem czy od centralnego czy mnie goraczka bierze :o a do termometru za daleko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Eternity ja cala ciepla a poliki pala:Oide mierzyc temp ty tez i zaraz napisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 sie juz mierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 no ja mialam 36,2 :D nawet za malo- ucieklo przez czolo ;) a jak Ty Hugolina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 36 hehe chyba ktos intensywnie mysli o nas:)stad te wypieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hahahaha a tez mozliwe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jeszcze sobie trzasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 i bede zmykacbo mnie telepie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dobranoc:)aha eternity tu w tv gadaja ze polak tam u was rodaka zabil !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 osz a ja myslalam ze jeszcze ze dwa posty do nowej :D lap na dobranoc :) i cukru troche ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 looooo :o zaraz bede miala wiadomosci to poslucham nic nie wiem - caly dzien tv off Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 och zapomnialam pocukrowaca ta stronka tak sama wyszla hahah-trzeba bylo pilnowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ok ide juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hahaha latwo powiedziec pilnowac - mam otwarte trzy taby i na glownej jakis temat mnie zainteresowal :D dobranoc Hugolinko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ide spac i ja :) dobranoc p.s. przed chwila wciagnelam kilka kwasnych zelek :o az twarz wykrzywia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 dzien dobry pierwsza !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 druga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Eternity jak zdrowko?? ja cala noc sie mezcylam bo nos zapchany:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 u mnie oki :) to chyba jednak od centralnego - za duzo hajcowalam :D a Tobie zdrowka zycze zeby sie nie roziwnelo mocniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 bym sobie znow noge skrecila:Ojakies fatum czy co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 dzien doberek:) u nas tez powoli czuje sie ze jesien idzie, rano jak wstaje chlodniej w domku, czlowiek sie juz odzwyczail od tego po tych upalach, na okraglo wiatrak hulal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Hugolina uwazaj :) Martik heh ja dzis zaraz po wyjsciu z lozka odpalilam zas piecyk i na dworze powietrze juz rzeczywiscie duuuuzo chlodniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 przegapilam swoj 9000 wpis ale to nie szkodzi zebym postawila male co nieco ;) \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 za wytrwalosc :) ::D [ kwiatek] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 spalilam :P pewnie dlatego ze jendnoczesnie karmie mala :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Witam się ze wszyst6kimi!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Eternity skoro i tu driny stawiasz,to ja i tu ci bukiecik wręczę!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Ale wczopraj sypnęłyście przepisami!!Wielkie dzięki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Tylko się zdecydować nie mogę...... Robić tą z selerem od Eternity czy może z ryżem i kukurydzą od Hugoliny :) A może zrobie po pół porcji z każdej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach