eternity1302 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 dnia to jutro :D a na dzis to spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 heheh dobra bylam-napisalam ze jade a nie napisalam gdzie:P bylm w Hasselt na najwiekszej karueli:)ale mnie wymaglowalo:) dzis od rn u mnie lejeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 hej tez bym sobie pohulala na karuzeli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 u mnie przed chwila slonce wylazlo :) tak sie zastanawiam czy poswieci na tyle dlugo co by mi pranie wyschlo? albo podeschlo chociaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 i chyba pora na stronke? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Dzien dobry w sobote I nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Eternity,czajniku:D Masz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 I nabije se jeszcze raz:D W chacie luzik:D Wszycho gotowe;) Teraz tylko sie na sofke polozyc i relaksik pur ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Eternity:) u mnie leje caly dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 zaraz bede szamac golabki:)juz prawie gotowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 jeszcze trzasne i uciekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 u mnie sloneczko :) posciel sobie powiesilam do schniecia na dwor -ale bedzie pachniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 mmmmmmm na golabki to sobie poczekam do wyjazdu - Mamie zlece zadanie bojowe zeby przygotowala gore golabkow i przez caly pobyt w Polsce moge wcinac tylko je :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no excess 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Eternity podziel sie slonkiem !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 hahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 no to jeszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 masz - nie jestem swinka podziele sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 moze jutro przyjdzie:)dzis juz szans niema:(no ale w koncu daleka droga od Ciebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 jak nie dojdzie do jutra to mu tylek skopie :D tylko nie zabierz calego zostaw chociaz polowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 pazerna nie jestem moze byc pol tylko by dotarlo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 nooo!!! :D ja mysle ze kawalek zostawisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 idem sobie paznokietki pomalowac :) popracowalam wiec pora zadbac o lapki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :D Hello!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 A ja se wlasnie tez zazelowalam paznokietki;) hehehe :D A zaraz na plac zabaw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 U nas slonko!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Obiedek tez juz gotowy:D Zaraz se ide maske z wlosow zmyc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Ale se jeszcze podbije:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Nabije:D A jaka u was pogoda?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Czajnikow nie ma jeszcze?? :P hahahahha Nie wierze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach