the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 a nabije jeszcze, co mi tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 nie bede gadac z zelazkiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 Ja tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 4, 2007 :P:P:P Wychodze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ja juz sprawdzilam wszelkie sposoby:Pnawet jak wszytko wylaczone tylko zelazko wl to wywala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 teraz juz dziala:Pnikt niewie dlaczego !!!!! i specjalnie wlaczylam kompa swiatlo i dziala!!! a szyciej bylo tylko przeklete zelazko i badz tu czlowiek madrym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 nabijam i ide sie uczyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 po poludniu przyjdzie elektryk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 mam piekne slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 a co tam dobije :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 jeszcze tylko 9 wpisow i bedzie okragle 5000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 the best:) to co pijemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 u mnie za oknem prawdziwe lato:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 elektryk byl i nic nie znalazl:Phihi wiec nie znam przyczyny czemu mnie wywala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 to sobie chociaz nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 dalej bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 tluke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 Hugolina co cie tak wzielo na nabijanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 aha, juz wiem, policzylam sobie :P to nie fair, ja sie nameczylam zeby policzyc wszystkie 4990 wpisow a ty tak po prostu zdobylac pieciotysiecznik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 no ale jak juz ci sie udalo to masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 tak sie nudze, przegladam oferty pracy (a nuz cos znajde ciekawszego) i wiecie co widzialam? na reedzie oglasza sie firma z Polski szukajaca menedzera za 110tys euro do pracy we Wrocku :) sie usmialam :) kiedys mieli z nosie pracownikow w kraju to teraz beda szukac za granica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Hej!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Jest tu kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 chyba nikogo nie ma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach