Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 no to sobie pośpiewam ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 siedzę i siedzę myślę i myślę kiedy wreszcie ten kurier przyjdzie :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 hihihihi.....chyba pomagły te moje spewy,bo kurier już był!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahahaha i niechcąco mi sie stronka trafiła :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia lapheheh the best a ja sie zastanawialam skad wiesz ktory to post:)masz za liczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Dzięki za kwiata!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia Hugolina za limit witam kurcze przeczytalam coscie stukaly i mialam skomentowac ale moje dziecko wpadlo jak burza ze szkoly i zapomnialam co mialam pisac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 eternity >>>> coz starosc nie radosc, teraz to juz tylko lecytyna nas uratuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 o kozuchach byla mowa :) to mowicie ze warto nawet w UK sie zaopatrzyc na te zime? ;) czy wystarczy baaardzo cieply plaszcz i baaaardzo ciepla kurtka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 ahhaha mi nawet lecytyna nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia>>> mozesz sie wykazac i policzyc ktorym jest moj obecny :) masz tu na zachete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 a ja bez liczenia powiem ze 37 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 w sumie to kurtka ciepla wystarczy, ale jak sie ma kozuch to nie trzeba zakladac 3 swetrow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 hihihi zarcik ofkors :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 dziwnie tu troche z odczuwaniem temperatury - to pewnie przez klimat. czasem przy -3 jest taki ziab ze nie moge sobie wyobrazic jak moglam w Polsce zyc przy -15 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 na kozuch to nie wiem czy miejsce bym znalazla :D chyba kupilabym z nowa szafa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 z tym odczuwaniem temp masz racje sama sie nieraz zastanawialam jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 ostatnio jak spadl snieg i bylo tak z -5 to naprawde sie cieszylam ze mam kozuch :) a swoja droga w ostatnie swieta w Polsce szlam na pasterke przy prawie -20 i dawalam rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 no ale to pewnie zasluga rozgrzewajacej kolacji wigilijnej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Best to nie ja,a hugolina chciała wiedziec jak posty odliczałaś!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 ale mogę ci powiedzieć,że twój ostatni post to nr 5027 tego topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 i co? dobrze umiem liczyć? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 a ja ni mam kożucha na zimę....tylko kurtałkę i płaszczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 myślicie,że powinnam kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 ja muszę kozaczki sobie kupić!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 ja mam nadzieje ze po 20stym w PL bedzie znosna pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 gdzie was wcięło?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 kozuch moze sobie od Mamy przywioze o ile nikt sie na niego nie polakomil :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 a ja nawet wiem dlaczego ma byc znośna,,,,;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 a kozaczkow mam juz 2 pary i mysle ze na tym poprzestane :D no chyba ze dokupie jeszcze takie za kostke, plaskie (mam na koturnie i obcasie juz) do spodni do smigania na codzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach