Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 taaaa....taka rólka,że nas trzeba będzie w gorset zawiazać hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 w Karpaczu obowiazkowo i Szklarskiej sie bywalo na wycieczki szkolne :) a Jelenia Gora byla okupowana czesto - z kolezankami wsiadalysmy w pociag i jechalysmy na rynku posiedziec :) dobra pizze tam mieli w malej knajpce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 wreszcie bym miała talię osy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 zgodze sie i na gorset :D idem zrobic jesc mezowi wczesniej z pracy wrocil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia to jest mysl na talie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Eternity hahahahaha na wagary do Jeleniej jechałaś?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 dzięki za zioło.....coś dziś szczęście mam.....muszę zasuszyć na gorsze dni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 czasem ;) na wagary a czasem w weekend albo wakacje a w Walbrzychu w sumie nie ma co ogladac zamek Ksiaz co najwyzej a po reszte to juz raczej do kotliny klodzkiej ale tam chyba bylas? czy Euforka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Kłodzko na tych wakacjach zaliczyłam :) Teraz mnie olśniłaś!!Przecież ja byłam i zamek Książ zwiedzałam!!! Pojechałabym tam jeszcze raz.....ale może na wiosnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 w maju , przewaznie w weekend majowy 1-3 ,jest dosc duza wystawa kwiatow co roku albo turniej rycerski, tez w majowe dni bo wtedy dni Walbrzycha sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 to jest myśl!!! pojadę w maju!! tylko najpierw będę musiała psa komuś sprzedać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 i palmiarnia nieopodal zamku, w Lubiechowie skromna ale ladnie w zeszlym roku chyba remontowali wiec moze ladniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 ale ja mialam juz isc :P ide :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 hehehehehe....to się nazywa uzależnienie ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 poszlam :P P.S. na stronach www Walbrzycha mozna sprawdzic jakie imprezy sie szykuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 hiehiehie patelnia sie nagrzewa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 znaczy się....jest nadzieja,że mąż dostanie obiad :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahah mogl przyjsc pozniej to by mial juz gotowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 oczywiście!!!! to jego wina!!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 noooo a jak !!!!! dopiero teraz bym stawiala bo mial skonczyc o 6tej :P zas musze kare wymyslec ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Eternity bądź sroga!!! ;) Nie daj sie mężowi wykręcić byle czym!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 postaram sie !!! trza byc twardym !!!! jutro nie dostanie wcale obiadu !!! :P no chyba ze mnie czyms przekupi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 wlasnie poszalalam na \'naszej klasie\' i odszukalam kolegow (bracia) ktorzy przyjezdzali do mojej miejscowosci na wakacje do dziadkow :) coraz bardziej mi sie podoba ta stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 teraz ide sobie zrobic kolacyje :) ryz zapiekany z jablkiem i rodzynkami :) zrobie wiecej na zapas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 eternity a mozesz podac linka?? kiedys probowalam z jedna stonka ale nawet mojej szkoly tam nie bylo, chociaz jest jedna ze starszych w miescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 http://nasza-klasa.pl/ o tej stronce wiem juz od daaaaaaaaawna ale wtedy nie bylo tez mojej szkoly a mnie sie zakladac nie chcialo bo i tak watpilam ze ktos sie pojawi a teraz kwitnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ale napierdolily:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 widze ze tu wirtualne wycieczki krajoznawcze byly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 a ja bidna w szkole siedzialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 a teraz sama tu siedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach