hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 gdzie poszly????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 heheh moja okna i tak cierpliwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 probuje znalezc linka sklepu zeby pokazac jak dzieci wygladaja w mundurkach ale cos mi to nie wychodzi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hehehe :D moje okna tez cierpliwe ;) a przydalobysie juzumyc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity - cierpliwość jest cnotą!!! ;) Jak zajarasz to ci lepiej szukanie pójdzie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 http://www.marksandspencer.com/gp/node/n/57137031/203-2227512-4904721?ie=UTF8&mnSBrand=core noooooo jeszcze spie chyba ze od razu nie moglam u nas tylko sie krawatek nie nosi (ale w secondary chyba nosza i do tego marynarki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity za stronke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 witam, dzien dobry uhm, dobrze ze wreszcie weekend :D wlasnie sie dowiedzialam ze nie jestem jedynym leniwcem w pracy. dzwonie rano i dzwonie nikt nie odbiera, to wyslalam maila i dostalam out of office reply ze jedna kolezanka nie wytrzymala presji i poszla na 2 dniowy urlop. a reszta nie odbiera telefonow. nie ma to jak odpowiedzialne podejscie do pracy :) za to kocham ten kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 U nas jest,jak kto chce:D Ja tego badziewia nie kupie za taka cenezwykle niebieskie bluzy za 45€,bez przesadyz nadrukiem szkoly:O Moj syn ma duzo niebieskich bluz,bez nadrukow,tez jest ok:D A za koszulke 25€ powalilo i to niezle ich!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 The bestheja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Wracajac do mundurkow....dlaczego nie wprowadza takich,jakie my mialysmy kilka lat temu:P Albo zwyklych tarcz szkolnych ,ktorych sie nosilo na lokciu lub na piersi;) wiele latwiej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Nabijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 The best :D podejscie do pracy tutaj tez mnie powala :D Lena u nas wsumie tanie te \'mundurki\' a z logo szkoly sa jakies 2 funty drozsze tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 Best Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 no w PL mogli po prostu wprowadzic z powrotem fartuszki z tarcza i tyle a tu w UK uniformy nosza od daaaaaaaaaaawna wiec sa juz naturalna czescia ubioru codziennego nie tylko w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity jak dla mnie to te mundurki maja jedną wielka wadę :P W każdym zestawie jest koszula!!!!! Ja nienawidzę prasować koszul!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Iuznia ale sa tez koszule non-iron ;) nie trzeba prasowac :D i zamiast koszuli mozna miec polo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 nawet spodnie sa nie gniotace sie :D moje laski maja takie (na razie po jednej parze , reszte musze prasowac na kant :o ale kupilam :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 aaaaa....to jest dowolność :) A tak przy okazji mundurków,to ja jeszcze żadnego dziecka w mopjej okolicy w mundurku nie widziałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 :D Nabijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 U nas slonce,slonce i jeszcze raz slonce:D:D:D:D hahahahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 dobrze ze ja nie mam dzieci :) moze do tego czasu odwolaja mundurki i wprowadza normalny system edukacji, gdzie zdobywanie wiedzy bedzie na pierwszym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 tez sobie nabije a co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 no to ja tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 :):):) I jeszcze raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Czas na kwke;) I_I I_I I_I stawiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 To se jeszcze pukne;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 I ide se na tarasik;) Na slonku sie powygrzewac:D Ale cudownie,ajk slonko swieci;) Piknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach